Modern Talking w mediach
- Gasolina91
Re: Modern Talking w mediach
Radio FEST! rozdaje bilety na koncert Thomasa w Kielcach, choć prezenterzy mówią że to koncert Modern Talking.
Wystarczy do nich zadzwonić podczas programu Fest! Party i można dostać bilety VIP, które funduje club 80. z Siemianowic Śl. w którym niedawno grali Bad Boys Blue.
Wystarczy do nich zadzwonić podczas programu Fest! Party i można dostać bilety VIP, które funduje club 80. z Siemianowic Śl. w którym niedawno grali Bad Boys Blue.
Point Of No Return
- Adek
Wczoraj w radiu vox fm leciało,uwaga! Brother Louie Long Version
(przedtem Thomas pozdrowił swoich fanów i zapraszał na koncert bodajże).Parę godzin pózniej słyszałem jeszcze ''YMHYMS''.
Modern Talking.....i wszystko jasne!
- Peter
Nie wierzę własnym uszom: teraz w Zetce leci YMHYMS '98

- Adi
MT w Zet Dance ja już nie raz słyszałem.Peter pisze:Nie wierzę własnym uszom: teraz w Zetce leci YMHYMS '98
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jeżeli chodzi o dzisiejszy program z Thomasem pt "Ehrensache" na SWR to nie znalazłam na telegazecie takiego programu
czy jest kilka jakiś "odłamów",że się tak wyrażę stacji SWR? Tak jak nasze regionalne telewizje?Mam SWR RP i BW ale ogólnie jak wyszukuje na satelicie to pisze SWRFernstehen czy jakoś tak,nie pamiętam jak to poprawnie się pisze.
Nie wiem na ,który mam nastawić nagrywanie.
Nie wiem na ,który mam nastawić nagrywanie.
- IndependentGirl
Przed chwilą zagrali Brother Louie w "Jaka to melodia?" Niestety piosenki nie zaśpiewał Thomas, tylko piosenkarze programu, ale Robert dość ładnie wypowiedział się o zespole. Mówił, że to największe gwiazdy lat 80' i że grali prawie wszystko (chociaż nie wiem co miał na myśli mówiąc to).

- Adi
Na OPEN FM na 500 NAJWIĘKSZYCH HITÓW poleci teraz "Brother Louie" 
- Adrian77
- Kontakt:
Dzisiaj w Jaka to melodia? było leciało Cheri Cheri Lady. Nie było Thomasa.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- MTalkingusia28
No właśnie, lepiej by zrobili gdyby Thomasa tam zaprosili, albo przynajmniej puścili powtórkową piosenkę, bo tragicznie im to wyszło. Wiem, chłopaki się starali, ale całkiem im to nie wyszło. W sumie chyba śpiewanie tych chórków nie jest taką banalną sprawą, ale nijak mi się podobało Cheri Cheri Lady w wykonaniu Grzesia Wilka, któremu wokal nawet tak źle nie wyszedł. Ale te chórki... Nie zwróciłam uwagi, który mu pomagał w tych chórkach, ale to chyba był Jarek Weber. Jeśli ktoś pamięta i jeśli ja się pomyliłam to proszę mnie poprawić. Ale to chyba jak sądzę niezbyt istotne. Poza tym facet (odgadujący) się pomylił i jedno Cheri zgubił. Ciekawa sprawa. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Adi
No więc właśnie. Równie dobrze możnaby tej odpowiedzi nie uznać i odcinek teleturnieju do powtórki.MTalkingusia28 pisze: Poza tym facet (odgadujący) się pomylił i jedno Cheri zgubił. Ciekawa sprawa.
A ja dziś znalazłem fajną stację radiową w WINAMPie, która gra remixy Blue System, C.C. Catch, Modern Talking.
Kod: Zaznacz cały
http://83.216.63.103:8000- Gasolina91
- Jasmine
Teraz na 4FunTv leci Obciach Week, może znajdzie się tam coś z MT? Ja cały czas mam nastawione na to i czekam 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jak podaje str.MT.pl i TA.pl 10 października (niedziela) g.20:15 kanał VOX wyemituje program “Das perfekte Promi Dinner”! z udziałem Thomasa:
http://www.thomas-anders.pl/akt/?page_id=23
Podobny program oglądałam w ubiegłą niedzielę na TVNie
Zapowiada się fajna zabawa
http://www.thomas-anders.pl/akt/?page_id=23
Podobny program oglądałam w ubiegłą niedzielę na TVNie
Zapowiada się fajna zabawa
- MisterMT
- Kontakt:
A ja Wam mogę polecić radio internetowe na którym i ja jestem już 4 lata i graja lata 60 oraz Modern Talking -RADIOMUZA80 link www.radiomuza80.pl
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
- Gasolina91
Wczoraj w radiu FEST! puścili You're My Heart, You're MY Soul, a i często zdarzyło się usłyszeć Blue System: Another Lonely Night i Just Say No.
Point Of No Return
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
Wlasnie w radiu "Czworka" na czestotliwosci 107,5 lecial utwor Modern Talking - Cheri, Cheri Lady. Utwor ten lecial w liscie tzw. "antyhitow", czyli najbardziej obciachowych utworow. Pozniej jeszcze panowie z tego radio nabijali sie z Modern Talking. No coz nie kazdemu musi sie podobac ta muza...
Pozdrawiam!
P.S.
Cheri, Cheri Lady zajal "zaszczytne" pierwsze miejsce na tej liscie.
Wlasnie w radiu "Czworka" na czestotliwosci 107,5 lecial utwor Modern Talking - Cheri, Cheri Lady. Utwor ten lecial w liscie tzw. "antyhitow", czyli najbardziej obciachowych utworow. Pozniej jeszcze panowie z tego radio nabijali sie z Modern Talking. No coz nie kazdemu musi sie podobac ta muza...
Pozdrawiam!
P.S.
Cheri, Cheri Lady zajal "zaszczytne" pierwsze miejsce na tej liscie.
You Can Win, If You Want.