Forum już działa
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Forum już działa
Po wczorajszych problemach (atak hakerów) forum już działa.
Straciliśmy niestety posty z niedzieli i poniedziałku.
Forum jest za to obsługiwane obecne przez najnowszą wersję skryptu, która teoretycznie powinna pozwolić na uniknięcie takich historii w przyszłości.
Podczas odbudowy forum pojawiły się spore problemy z polskimi znakami. Tam gdzie widziałem błędy, poprawiłem je. Z pewnością jest jednak mnóstwo rzeczy, które ominąłem. Prosiłbym Was o informowanie mnie o nich - czy to w tym wątku, czy też na PW lub maila.
Straciliśmy niestety posty z niedzieli i poniedziałku.
Forum jest za to obsługiwane obecne przez najnowszą wersję skryptu, która teoretycznie powinna pozwolić na uniknięcie takich historii w przyszłości.
Podczas odbudowy forum pojawiły się spore problemy z polskimi znakami. Tam gdzie widziałem błędy, poprawiłem je. Z pewnością jest jednak mnóstwo rzeczy, które ominąłem. Prosiłbym Was o informowanie mnie o nich - czy to w tym wątku, czy też na PW lub maila.
Jak piszesz tak cię widzą.
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
Ale lepszy był numer z tym jak Ciebie jakiś cwaniak wykolegował z wlasnego forum. I jakoś nikt się z Ciebie tutaj nie śmiał.Ale Cię wczoraj załatwili to było dobre
Co do ataku pierwsza myśl po tym jak zobaczyłem co jest grane (teoretycznie miałem prawie przez cały dzień stronę na ekranie ale nie byłem przy komputerze), to pomyślałem że autor recenzji z Onetu przejął się zbytnio krytyką jego artykułu.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Pioetrek
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Elltoja
- Mateusz
- Pioetrek
- Kontakt:
- YaQb85
- Kontakt:
dokładnie to samo mi na myśl przyszło, dlatego zniknęła moja wypowiedź a tak się rozpisałemPioetrek pisze: Co do ataku pierwsza myśl po tym jak zobaczyłem co jest grane (teoretycznie miałem prawie przez cały dzień stronę na ekranie ale nie byłem przy komputerze), to pomyślałem że autor recenzji z Onetu przejął się zbytnio krytyką jego artykułu.![]()
Piotrek
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: