Akcja 'MT w Popcornie'

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasmine

Akcja 'MT w Popcornie'

Post autor: Jasmine »

Hej, robię akcję, potrzebuję pomocy czytelniczek Popcornu ale reszta też się przyda.
Chcę napisać do redakcji, by napisali o MT artykuł na 25 rocznicę. Im więcej takich listów, mailów itd. tym coraz większe prawdopodobieństwo że takie coś będzie.

Podaję adres maila, jeśli ktoś chce wziąć udział:
popcorn@popcorn.pl
Jeśli ktoś woli listem:
Ul.Domaniewska 52 02-672 (Trinity Park)
A jeśli ktoś chce zadzwonić osobiście:
(0-22) 232 07 72 (w godzinach 11-16)

Można też wejść na stronę www.popcorn.pl i np. sprawdzić czy dobrze napisałam adres :lol:

Z góry dziękuję :***
Awatar użytkownika
Joanna91

Re: Akcja 'MT w Popcornie'

Post autor: Joanna91 »

Co prawda ja już nie czytam tego typu czasopism, ale gdyby powstał taki artykuł byłoby bardzo miło. Oczywiście popieram Twój pomysł, tylko jak ten mail do redakcji ma wyglądać? Mam napisać: "Witam, z okazji 25-tej rocznicy proszę o napisanie artykułu o zespole Modern Talking"? Tak trochę nietypowo to brzmi... ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Jasmine

Dzięki że chcesz wziąć udział :D najlepiej napisz np. Hej, (swój stosunek do gazety) czy moglibyście napisać o Modern Talking w październiku? Bo w tym roku wypada 25 rocznica powstania i fajnie by było gdybyście coś o tym wspomnieli (i coś tam dalej) (podpis) ja mam zamiar tak napisać, a jak Ty to zrobisz, to pozostawiam Tobie.
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Wiesz, myślę, że to nie będzie takie proste, ponieważ jest to gazeta dla młodzieży i artykuł o MT raczej nie wywarłby wielkiego zainteresowania, redaktorzy zdają sobie z tego sprawę i prędzej napiszą i Justinie Bieberze czy Miley Cyrus niż o MT, jednak co Ci szkodzi, napisz do nich i jakby co to mogę też wysłać do nich maila z poparciem pomysłu, choć nie wiem czy dwa maile sprawią, że redakcja zaakceptuje ten pomysł.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Pochwalam Twoją chęć działania, energię i zapał ale to jakby spóźnione, bo rocznica 25 lecia MT była już dawno, z jakiś rok temu. Niby po co mieliby pisać o tym po roku?
Awatar użytkownika
Krzychu
Członek TAFC Polska

Post autor: Krzychu »

No w sumie to racja bo YMHYMS wydane zostało w październiku bodaj 29 1984 roku :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jasmine

Ale mimo wszystko można by było napisać o nich artykuł, pisze się o tylu znanych gwiazdach które już nawet nie istnieją (chociażby od czasu do czasu coś jest o Nirvanie) więc dalej zachęcam do pomocy, może w 30 rocznicę? :lol:
ODPOWIEDZ