Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
karuus

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: karuus »

Hej ;)
Jestem Karolina z Buska- Zdroju ;) Mam 18 lat. Uwielbiam Thomasa i Michaela Jacksona :)
W Sobote i Niedziele bylam po raz pierwszy na koncercie Thomasa i po prostu nie da sie tego opisac! Niestety jeszcze nie, jako czlonek funclubu, jednak i tak bardzo mnie cieszy, ze moglam zobaczyc Andersa na zywo.
Pozdrawiam wszystkich! :)
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

karuus pisze:Hej ;)
Jestem Karolina z Buska- Zdroju ;) Mam 18 lat. Uwielbiam Thomasa i Michaela Jacksona :)
W Sobote i Niedziele bylam po raz pierwszy na koncercie Thomasa i po prostu nie da sie tego opisac! Niestety jeszcze nie, jako czlonek funclubu, jednak i tak bardzo mnie cieszy, ze moglam zobaczyc Andersa na zywo.
Witam sąsiadkę na naszym Forum! :D
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Miki2001

Post autor: Miki2001 »

Witajcie,mam na imię Mikołaj.Będę chyba tutaj najmłodszy :) ,mam 9 lat,polubiłem muzykę Thomasa i MT,byłem już na kilku koncertach z moim tatą,który jest też tutaj zarejestrowany a jest nim-----jedyna
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Witaj na forum Mikołaj, masz fajnego tatę, pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
karuus

Pkmodern pisze:
Witam sąsiadkę na naszym Forum! :D witam, witam:) dlaczego sasiadke.? :D
Awatar użytkownika
MisterMT
Kontakt:

Post autor: MisterMT »

Witam serdecznie mam na imię Piotr jestem z pięknego miasta Sandomierz od 25 lat słucham MT i wszystkiego co z nimi jest związane.25 lat żyję tylko dla tej muzyki z chęcią poznam i porozmawiam z wszystkimi którzy tylko będą chcieli podaję moje gg 20694396 . Jestem osobą niepełnosprawną. Miło mi będzie poznać naszych Fan Klubowiczów
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

karuus pisze:
Pkmodern pisze:
Witam sąsiadkę na naszym Forum! :D witam, witam:) dlaczego sasiadke.? :D
Bo ja jestem z sąsiedniej Gminy Chmielnik! :wink:
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
karuus

oooo ;p ciekawa sprawa :D
fajnie ;) a wiec witam sasiadzie ;)
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Również witam wszystkich nowych forumowiczów. Witajcie w naszych skromnych progach :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Miki2001 pisze:Witajcie,mam na imię Mikołaj.Będę chyba tutaj najmłodszy :) ,mam 9 lat,polubiłem muzykę Thomasa i MT,byłem już na kilku koncertach z moim tatą,który jest też tutaj zarejestrowany a jest nim-----jedyna
No to chyba najmłodszy Fan puki co ;)
Fajnie,że jesteś na Naszym Forum :)
malinka1251
Członek TAFC Polska

Post autor: malinka1251 »

Witam!
Mam na imię Sara i jestem fanką z Poznania.
Byłam na dwóch koncertach T.A: we Wrześni oraz w Kielcach(niestety tylko w sobotę)
Pozdrawiam wszystkich! =)
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

Witaj na forum
viola

Post autor: viola »

Ja już co prawda pościki trzy naskrobałam zanim się przywitałam,także teraz aby wszystko miało ręce i nogi:
Cześć wszystkim,mam na imię Viola,mam 21 lat,mieszkam w Kielcach,część z Was może mnie pamiętać jeśli była z niedzielnego koncertu Thomasa,ponieważ występowałam z zespołem B-Side.
Koncert Thomasa Andersa przysporzył mi tyle emocji i wrażeń,że po powrocie do domu z koncertu w niedziele,zamiast zdjąć buty i kurtkę pobiegłam od razu do laptopa i zaczęłam szukać,Waszego forum,informacji,filmików...nie ukrywam dużą uwagę poświęciłam też szukając informacji o Larsie :oops: który zrobił na mnie również ogroomne wrażenie;)(Póki co znam tylko jego imię,nazwisko i wiek:D może szperając po forum dowiem się wiecej :lol: )
Chciałam serdecznie pogratulować Wam tak dobrego prosperowania fan clubem,rzadko zdarza się aby fani robili tyle niespodzianek,robili taką atmosferę byłam w szoku:)
Mam nadzieję,że z czasem wdrążę się w to forum i że jeszcze kiedyś spotkamy się na koncercie :)
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Witaj Violu w naszym gronie :wink: Widzę, że po ostatnim koncercie przybyło dużo nowych forumowiczów, to bardzo dobrze :D
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Ja również witam Ciebie Violu oraz wszystkich nowych forumowiczów :)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
viola

Post autor: viola »

dokładnie i właśnie o to chodzi chyba;) widać,co Thomas robi z ludzmi,mój chłopak nie może już ze mną wytrzymać,ciągle gadam o Thomasie,słucham jego muzy,ale na szczęście zaproponował,że na następny koncert jedzie ze mną bo też lubi tę muzykę. Najpiękniejsze jest to,że bawili się ludzie różnych pokoleń i to jest właśnie ARTYSTA-c złowiek który swoją osobą,swoim głosem potrafi zjednoczyć kilka pokoleń! Hehe ciekawe kiedy mi to ogromne "jaranie się" przejdzie:D
ODPOWIEDZ