Thomas Anders w Kielcach
- phantomas
- Kontakt:
Re: Thomas Anders w Kielcach
Wrzuć na jakąś stronę, np garnek.pl, a później wpisujesz linka na forum, używając funkcji "img" i wyświetla się obrazek.
Zaśpiewał coś nowego na tym koncercie, czy tylko MT?
Zaśpiewał coś nowego na tym koncercie, czy tylko MT?
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Provocator72
Było też kilka kawałków nowej płyty Strong- sam koncert był super-atmosfera nie samowita. Pierwszy eaz widziałem coś takiego na Kadzielni, a byłem nie na jednym koncercie gwiazd estrady.
Dodam tylko, że byłem również na koncercie MT w Warszawie zaraz po reaktywacji grupy w 1998 roku, jak również na dwóch koncertach na Węgrzech. szczerze mówiąc nie było takiej atmosfery jak w Kielcach. Może to kwestia uroku kadzielni, a może samej organizacji. Było warto.
http://www.garnek.pl/arti72/11199633
http://www.garnek.pl/arti72/11199691
http://www.garnek.pl/arti72/11199736
Dodam tylko, że byłem również na koncercie MT w Warszawie zaraz po reaktywacji grupy w 1998 roku, jak również na dwóch koncertach na Węgrzech. szczerze mówiąc nie było takiej atmosfery jak w Kielcach. Może to kwestia uroku kadzielni, a może samej organizacji. Było warto.
http://www.garnek.pl/arti72/11199633
http://www.garnek.pl/arti72/11199691
http://www.garnek.pl/arti72/11199736
- MisterMT
- Kontakt:
Kupiłeś bilet z pieczątką"FAN" i nie chciano Cię wpuścić na sektor dla fanów?
Bo jeśli kupiłeś "zwykły"bilet w kasie,to dziwię się do kogo i o co masz pretensję?Wszyscy wiedzieli że do sektorów FAN wchodzą ci co mają na bilecie pieczątkę FAN,z kolei zaś z pieczątką VIP do sektora VIPowskiego.
Tak się składa ze ja bilety kupiłem zaraz jak tylko ogłoszono ze są w sprzedazy sprzedają i kupiłem je w Ticket Online dopiero co potem ogłoszono ze fanklub sprzedaje
Ale i tak nie widzę zgrania w Fanklubie
Bo jeśli kupiłeś "zwykły"bilet w kasie,to dziwię się do kogo i o co masz pretensję?Wszyscy wiedzieli że do sektorów FAN wchodzą ci co mają na bilecie pieczątkę FAN,z kolei zaś z pieczątką VIP do sektora VIPowskiego.
Tak się składa ze ja bilety kupiłem zaraz jak tylko ogłoszono ze są w sprzedazy sprzedają i kupiłem je w Ticket Online dopiero co potem ogłoszono ze fanklub sprzedaje
Ale i tak nie widzę zgrania w Fanklubie
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
- Provocator72
Dodam, że powyższe fotki są w dużej rozdzielczości-, jeśli jest ktoś zainteresowany mogę przesłać kilka na adres e-mail. Pozdrawiam.
- kikid351
- Członek TAFC Polska
Witam. Byłem na wielu koncertach Thomasa Andersa ale ten W Kielcach był wyjątkowy!!!! Naprawdę super!!!! Atmosfera, dobry humor artysty i parę fajnych niespodzianek przygotowanych przez fanów (zimne ognie, balony i róże). Fan klub się rozrasta a wraz z tym zwiększają się kłopoty dla organizatorów. Wkurzają mnie komentarze typu "jestem w fan klubie a nie byłam czy byłem na spotkaniu" A wyobrażasz sobie 2 sektory fan +VIP w jednym zamkniętym pomieszczeniu Z Thomasem??? Bo ja nie. Spotkania też są ważne ale trzeba się też liczyć, że nie wszyscy mogą na nie wejść. A Fan klub nie jest tylko od tego aby będąc jego członkiem wchodzić wszędzie za kulisy i może jeszcze bilety gratis???? TO co robi Patryk i reszta VIPÓW z fan klubu to zasługuje na wielkie uznanie, że dzięki nim możemy po raz kolejny już i to nawet w tym samym roku gościć Thomasa Andersa w Polsce i to w różnych częściach Polski aby każdy miał możliwość dojechać na taki koncert.
Pozdrawiam wszystkich fanów a dla Patryka wielkie dzięki i oby takie koncerty miały jeszcze miejsce gdzieś w Polsce w przyszłości.
Pozdrawiam wszystkich fanów a dla Patryka wielkie dzięki i oby takie koncerty miały jeszcze miejsce gdzieś w Polsce w przyszłości.
- Provocator72
Zgadza się z moim przedmówca. Sam byłem zainteresowany spotkaniem. z uwagi na liczne grono chętnych ustalono zasady min. "aktywni na forum" mieli pierwszeństwo. Ja do nich nie należałem, więc z pokorą przyjąłem ustalone zasady. Chcę też dodać, że krytykować jest łatwo. Dla tego uważam, że wszystko było wporzadku jesli chodzi o organizację koncertu przez Nasz Fan-Club. Jeśli były potknięcia to chyba zrozumiałem, że początki są trudne, ale za każdym kolejnym razem będzie lepiej... ja w to wieże - szacuneczek dla wszystkich.
- laura123
Hej.Też byłam na wczorajszym koncercie i chyba wszystko już zostało na ten temat powiedziane.
Było pięknie i cudownie,atmosfera rewelacyjna.
Jedynym mankamentem była grupa fanów "niepełnosprawnych",którzy nie wiem jakim cudem znaleźli się przed pierwszymi ławkami naszego fanklubu.Najbardziej dziwne w tym wszystkim było to,że unosił się od nich odór alkoholu i zasłaniali wszystko co działo się na scenie.
Przede wszystkim wielkie podziękowania dla Patryka za super organizacje.Pomysł z balonami i zimnymi ogniami-super!
Pozdrawiam wszystkich fanów!
Było pięknie i cudownie,atmosfera rewelacyjna.
Jedynym mankamentem była grupa fanów "niepełnosprawnych",którzy nie wiem jakim cudem znaleźli się przed pierwszymi ławkami naszego fanklubu.Najbardziej dziwne w tym wszystkim było to,że unosił się od nich odór alkoholu i zasłaniali wszystko co działo się na scenie.
Przede wszystkim wielkie podziękowania dla Patryka za super organizacje.Pomysł z balonami i zimnymi ogniami-super!
Pozdrawiam wszystkich fanów!
-
Husku
- Członek TAFC Polska
hej, ho.
Mam do was wielką prosbę. Byłam jedną ze szczęsliwczyń (Maria Maria), które Thomas poprosił na scenę.
Było to wspaniałe przeżycie, o czyms takim nawet nie marzyłam, biorąc pod uwagę, że to był mój pierwszy koncert... Chciałam tylko go zobaczyć, ale, żeby dotknąć?
Gdyby ktos miał moje zdjęcie z Thomasem na scenie... będę go wielbić i do końca życia tej osobie dziękować! Proszę o przesłanie na maila: husku@wp.pl
Mam do was wielką prosbę. Byłam jedną ze szczęsliwczyń (Maria Maria), które Thomas poprosił na scenę.
Było to wspaniałe przeżycie, o czyms takim nawet nie marzyłam, biorąc pod uwagę, że to był mój pierwszy koncert... Chciałam tylko go zobaczyć, ale, żeby dotknąć?
Gdyby ktos miał moje zdjęcie z Thomasem na scenie... będę go wielbić i do końca życia tej osobie dziękować! Proszę o przesłanie na maila: husku@wp.pl
- Provocator72
Witaj, wysłałem ci dwie fotki o które prosiłaś, bo tylko tyle akurat mam zrobiłem. Pozdrawiam.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Dziękuję i proszę innych fanów o równą życzliwosć!
Od wczoraj jestem najszczęsliwszym człowiekiem na swiecie. Dzięki waszemu konkursowi wygrałam bilety na wczoraj i dzis ( dzis niestety nie moglam byc- jutro szkoła...), Thomas zaprosił mnie na scenę i jeszcze potem, jakbym miała zbyt mało atrakcji, złapałam pałeczkę perkusisty... Żyć nie umierać!
Tu macie link do kilku zdjęć:
http://tsk24.pl/rozrywka/2743-thomas-an ... ?showall=1
Od wczoraj jestem najszczęsliwszym człowiekiem na swiecie. Dzięki waszemu konkursowi wygrałam bilety na wczoraj i dzis ( dzis niestety nie moglam byc- jutro szkoła...), Thomas zaprosił mnie na scenę i jeszcze potem, jakbym miała zbyt mało atrakcji, złapałam pałeczkę perkusisty... Żyć nie umierać!
Tu macie link do kilku zdjęć:
http://tsk24.pl/rozrywka/2743-thomas-an ... ?showall=1
- Joanna91
Też jestem wdzięczna wszystkim osobom, które zajmują się organizacją koncertów Thomasa w naszym kraju. Cieszę się, że istnieje Fan Club Thomasa Andersa w Polsce, niemniej jednak żałuję, że nie byłam na spotkaniu i nie będę tego ukrywać. Nie wiem ile osób z Fan Clubu było na koncercie, bo na sektorach FAN nie siedzieli tylko i wyłącznie członkowie Fan Clubu, ale również osoby towarzyszące, a na sektorze VIP nie wiem kto siedział, nadal nie dowiedziałam się skąd można było nabyć bilety na sektor VIP.kikid351 pisze:Wkurzają mnie komentarze typu "jestem w fan klubie a nie byłam czy byłem na spotkaniu" A wyobrażasz sobie 2 sektory fan +VIP w jednym zamkniętym pomieszczeniu Z Thomasem??? Bo ja nie. Spotkania też są ważne ale trzeba się też liczyć, że nie wszyscy mogą na nie wejść. A Fan klub nie jest tylko od tego aby będąc jego członkiem wchodzić wszędzie za kulisy i może jeszcze bilety gratis???? TO co robi Patryk i reszta VIPÓW z fan klubu to zasługuje na wielkie uznanie, że dzięki nim możemy po raz kolejny już i to nawet w tym samym roku gościć Thomasa Andersa w Polsce i to w różnych częściach Polski aby każdy miał możliwość dojechać na taki koncert.
Miała być przyjęta taka zasada, lecz wczoraj ona nie obowiązywała i na spotkanie poszły osoby przypadkowe. Oczywiście nie mam nic nikomu za złe i gratuluję wszystkim, którym się udałoProvocator72 pisze:Sam byłem zainteresowany spotkaniem. z uwagi na liczne grono chętnych ustalono zasady min. "aktywni na forum" mieli pierwszeństwo. Ja do nich nie należałem, więc z pokorą przyjąłem ustalone zasady. Chcę też dodać, że krytykować jest łatwo.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Provocator72
http://www.garnek.pl/arti72/11202595, http://www.garnek.pl/arti72/11202606 , http://www.garnek.pl/arti72/11202661 http://www.garnek.pl/arti72/11202714, http://www.garnek.pl/arti72/11202690 , Trochę z przymrużeniem oka- mam nadzieje że się spodobały.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
No to fakt.Te zimne ognie,balony,róże...zero zgraniaMisterMT pisze:Ale i tak nie widzę zgrania w Fanklubie
- Provocator72
- Lúkx
No i przyszedł czas na kilka moich słów...
Przede wszystkim nowa Kadzielnia... rewelacja, amfiteatr cud, miód, orzeszki - w sam raz dla takiej gwiazdy jak Thomas ! (Na pewno Ci, którzy opisywali koncerty Bełchatowskie czy inne, jako że "Thomas śpiewa do kotleta" teraz mogą być zadowoleni
, a mówiłem, że smak koncertu biletowanego to zupełnie coś innego niż "free to air"
Organizacja... tu może nie będę się wypowiadał, mam dosyć krytyczne zdanie, nie chcę ranić czyichś poglądów, uczuć, ani kwestionować pracy, włożonego trudu w to wszystko (jak to zrobił Pan przed bramą, kiedy jednych wpuszczono a drugich zatrzymano bo była decyzja "STOP" dla ochrony. Powiem po młodzieżowemu: "żenua", wstyd mi za takie zachowanie niektórych ludzi, ale to tylko moja osobista wstawka).
Sam koncert - rewelacja (jeden z lepszych na, których byłem) - brawo dla Thomasa, który był pod wrażeniem, nie tylko tego co zrobił Fan-Club, ale i ogólnie. Zastanawiałem się co czuli pracownicy ochrony tak pieczołowicie pilnujących fanów, kiedy Lars zeskoczył ze sceny i zaprosił wszystkich pod scenę ;-P)
Impreza niesamowita, szkoda, że nie mogłem dziś (12.09) tam być, ale niestety praca
Fan Club - Nie mogę się za dużo wypowiadać (był to mój pierwszy koncert z identyfikatorem), aczkolwiek tej Pani, która oddała go, zrobiło mi się żal, wszak pewnie jest dłużej w fan clubie jak ja (nie wiem ile?!) ... Sam organizuję spotkania fan-clubowe w kraju i nie tylko i wiem, że jest trudnym podjąć decyzję o wpuszczeniu 100, a o wpuszczeniu 10 ludzi na spotkanie z artystą ( z różnych względów - kto się orientuje, ten wie). Choć mam nadzieję, że kiedyś uda mi się uścisnąć dłoń Thomasowi, czy też zrobić z nim pamiątkową fotkę
Cóż... dzięki fanom, z którym zamieniłem parę słów za spotkanie, dzięki Thomasowi za koncert... do następnego
Dodam jeszcze coś o supporcie
TK 09 ... OK, są z Kielc, więc muszą się promować (zapraszam do Gdańska na imprezy tego typu - jest tak samo, bądź podobnie
) Chłopaki grają swoje, mogą być dumni z siebie (część VIPów wyraźnie była "od nich") ale przesadzili z ilością (support za długi, więc się znudził). Taka moja opinia 
Przede wszystkim nowa Kadzielnia... rewelacja, amfiteatr cud, miód, orzeszki - w sam raz dla takiej gwiazdy jak Thomas ! (Na pewno Ci, którzy opisywali koncerty Bełchatowskie czy inne, jako że "Thomas śpiewa do kotleta" teraz mogą być zadowoleni
Organizacja... tu może nie będę się wypowiadał, mam dosyć krytyczne zdanie, nie chcę ranić czyichś poglądów, uczuć, ani kwestionować pracy, włożonego trudu w to wszystko (jak to zrobił Pan przed bramą, kiedy jednych wpuszczono a drugich zatrzymano bo była decyzja "STOP" dla ochrony. Powiem po młodzieżowemu: "żenua", wstyd mi za takie zachowanie niektórych ludzi, ale to tylko moja osobista wstawka).
Sam koncert - rewelacja (jeden z lepszych na, których byłem) - brawo dla Thomasa, który był pod wrażeniem, nie tylko tego co zrobił Fan-Club, ale i ogólnie. Zastanawiałem się co czuli pracownicy ochrony tak pieczołowicie pilnujących fanów, kiedy Lars zeskoczył ze sceny i zaprosił wszystkich pod scenę ;-P)
Impreza niesamowita, szkoda, że nie mogłem dziś (12.09) tam być, ale niestety praca
Fan Club - Nie mogę się za dużo wypowiadać (był to mój pierwszy koncert z identyfikatorem), aczkolwiek tej Pani, która oddała go, zrobiło mi się żal, wszak pewnie jest dłużej w fan clubie jak ja (nie wiem ile?!) ... Sam organizuję spotkania fan-clubowe w kraju i nie tylko i wiem, że jest trudnym podjąć decyzję o wpuszczeniu 100, a o wpuszczeniu 10 ludzi na spotkanie z artystą ( z różnych względów - kto się orientuje, ten wie). Choć mam nadzieję, że kiedyś uda mi się uścisnąć dłoń Thomasowi, czy też zrobić z nim pamiątkową fotkę
Cóż... dzięki fanom, z którym zamieniłem parę słów za spotkanie, dzięki Thomasowi za koncert... do następnego
Dodam jeszcze coś o supporcie
TK 09 ... OK, są z Kielc, więc muszą się promować (zapraszam do Gdańska na imprezy tego typu - jest tak samo, bądź podobnie
-
slonkoma6
Mnie również bardzo się podobał wczorajszy koncert Thomasa Andersa w Kadzielni. Żałuję, że nie mogłam tam być ponownie dzisiaj. Aż przyjemnie było patrzeć jak publiczność reaguje na tego Wielkiego artystę. Obecność na koncercie Thomasa to spełnienie mojego marzenia z dzieciństwa. Aż żal, że już jest po koncercie. Nie podobało mi się tylko, że musieliśmy czekać prawie godzinę na wejście do Kadzielni ( w mailach była informacja, że wstęp na imprezę jest od 17, a wpuszczeni zostaliśmy przed 18). Uważam, że pod tym względem organizatorzy się nie popisali.