jedyna pisze:Chodzi Ci pewnie o "Die neue Hitparade”,który prowadzi z Aleksandrą Bechtel,właśnie na RTL2.2 pierwsze odcinki nagrywane były pod koniec kwietnia, emisja pierwszego była 16 maja,drugiego – w lipcu,kolejne nie wiem kiedy.
Aha,a ja myślałam,że to jakieś Show,które leci co tydzień w sobotę lub niedzielę.Dzięki za pomoc
jedyna pisze:Ale wiem że jutro,29 sierpnia Thomasa będzie można oglądać w programie "Just the Best - Der große Musiktest: Die Hits der 80er" na kanale RTL2 o godz.20.15: http://www.rtl2.de/63416.html
O tym przeczytałam przed chwilką na telegazecie RTL2 i właśnie miałam napisać w tym wątku
Niesamowite! Świetne! Niewiele rozumiem niemiecki, ale i tak nieźle się ubawiłam, zwłaszcza gdy widzę tego Raaba. On ma taki dziwnie śmieszny wygląd, że nie sposób jest się nie śmiać na jego widok. Ale tak całkiem na poważnie to bardzo fajny jest ten drugi filmik. Od razu robi mi się cieplej na duszy, gdy widzę Dietera i Thomasa siedzących obok siebie i razem żartujących. Legendarny duet Modern Talking pozostanie na zawsze w naszych sercach. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
Ostatnio dostałem od swego operatora (ERA) MMS-a, a w nim teledysk z refrenem Cheri Cheri Lady, z dopiskiem; tak grał Modern Talking, jeśli chcesz ustawić utwór "..." w usłudze "granie na czekanie" wyślij sms-a...itd.
p.s. Akurat tę piosenkę miałem równe 3 lata temu w tej usłudze
widać, że PTC / Era zrobiła szerszą akcję, bo ja też otrzymałem tego MMS-a...
ja z kolei niejednokrotnie wybierałem utwory MT do usługi muzycznej kartki w Erze, czyli abonent wysyła odbiorcy komunikat dźwiękowy (wgrywa ustny komunikat + przez 30 sekund leci wybrany przez niego utwór)... nie wiem, czy jeszcze świadczą tę usługę...
Przed chwilką skończyła się lista przebojów w Radiu Fest 100.2 FM i zdążyłam usłyszeć tylko tyle,że były konkursy (nie wiem jakie) i losowali w nagrodę bilet.....Uwaga!...na "Modern Talking" w Kielcach!
Jutro lista od godziny 18:00 i znów będą losowali bilety oczywiście na Thomasa Andersa from Modern Talking
Niestety nie, jak ostatnim razem wzięłam to zwymiotowałam
Mogą mi pomóc jeszcze takie opaski na ręce, które coś robią chyba z ciśnieniem, ale muszę z tym iść do siostry. Choć zaczyna się poprawiać, wracałam całą noc autobusem, trochę mnie mdliło ale było ok, nie brałam tabletek ani niczego Na pewno kiedyś pojadę na koncert Thomasa, kwestia pozwolenia od mamy i towarzystwa
Lista Radia Fest już się zaczęła.
Radia można słuchać też w internecie.Potrzebny Winamp lub Windows Media Player http://www.radiofest.pl/index.php?q=lista_przebojow
Prowadzący Marcin Janota wspomniał już o dwóch podwójnych zaproszeniach-biletach na koncert Thomasa w Kielcach.
W odpowiednim momencie można też zadzwonić i zagłosować telefonicznie na któryś utwór z listy dla dzwoniących dziś bilety (32)775 22 22
P.S.
Koniec zabawy-bileciki rozdano.
P.S. (niedziela 5.09.2010)
Radio Eska też zaprasza na koncert Thomasa Andersa w Kielcach
Aż miło
Wczoraj byłam z moim chłopakiem w Empiku, wchodzimy i co słyszę? You're My Heart, You're My Soul, jak na Empik to puszczali zawsze nowe wersje a tu leci oryginalna 5 minutowa. Ja tam sobie śpiewać nawet zaczełam ale Rafał mnie trochu opanował
Miłe zaskoczenie
Ja dzisiaj idę sobie z koleżanką ze szkoły na autobus a tu nagle...słysze znajomy głos. W restauracji, obok której przechodziłam, grali Lonely Tears In Chinatown !!! Aż mnie zatkało jak to usłyszałam!!! Z początku myślałam, że coś pokręciłam, przesłyszało mi się czy coś więc podeszłam bliżej i akurat leciał refren Mój humor odrazu się poprawił i teraz jest mi strasznie wesoło