Modern Talking w mediach
- Jasmine
Re: Modern Talking w mediach
Adek- też doszłam do takich wniosków.
Jak obejrzałam trochę 'Dieter der film', to byłam trochę niezadowolona że przedstawili Norę jako władczą i wiecznie niezadowoloną 'właścicielkę' Thomasa, bo przecież nie możliwe, żeby tak się zachowywała. Jednak dochodzę do wniosku że to prawda...
Jak obejrzałam trochę 'Dieter der film', to byłam trochę niezadowolona że przedstawili Norę jako władczą i wiecznie niezadowoloną 'właścicielkę' Thomasa, bo przecież nie możliwe, żeby tak się zachowywała. Jednak dochodzę do wniosku że to prawda...
- IndependentGirl
Ja dzisiaj w szpitalu rehabilituję sobie pacjenta, a tu nagle w radiu leci Geronimo's Cadillac
Od razu wydajniej się pracuje 

- Gasolina91
- Dr Mabuse
Ciekaw jestem co to za radio
Ale ja też zostałem dzisiaj mile zaskoczony, bo tuż po godz. 11 w programie 1-szym PR leciało "TV Makes The Superstar" 

- IndependentGirl
To jest konińskie radio - Planeta. Dość często słychać tam piosenki MT, ale o tak wczesnej godzinie słyszałam pierwszy raz
A pacjent... chyba był zadowolony, mam taką nadzieję
A pacjent... chyba był zadowolony, mam taką nadzieję

- Monis
Wczoraj w godzinach wieczornych w radiu Złote Przeboje był wywiad z grupą Volver. Ku mojemu zaskoczeniu został poruszony także temat M.T, a dokładniej Dietera. Liderzy zespołu stwierdzili, że nadal sobie świetnie radzi i nie przerwanie jest numerem jeden, jeśli chodzi o niemiecką scenę muzyczną. 
Call me Dr Love
- Jasmine
Hm... nieźle o nim myślą 
- MODERN JEANNE
- Jasmine
Są na bieżąco, bardzo fajnie 
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witam.
Polskie Radio Kielce codziennie rozdaje bilety na Koncerty Thomasa puszczajac przy tym poisenkę. Jest też reklama audio samego koncertu, którą możecie usłyszeć na stronie Fan Clubu
http://www.thomas-anders.pl/akt/?page_id=83 pod nazwą PROMOCJA
Radio Alfa z Krakowa codziennie rano 7-10 i popołudniu zadaje pytania konkursowe rozdając bilety na koncert w Kielcach puszczając przy tym zawsze jakąś piosenkę MT i TA.
Radio ogólnopolskie VOX w wekendowych audycjach Marka Sierockiego też reklamuje kncert rozdajac bilety.
Polskie Radio Kielce codziennie rozdaje bilety na Koncerty Thomasa puszczajac przy tym poisenkę. Jest też reklama audio samego koncertu, którą możecie usłyszeć na stronie Fan Clubu
http://www.thomas-anders.pl/akt/?page_id=83 pod nazwą PROMOCJA
Radio Alfa z Krakowa codziennie rano 7-10 i popołudniu zadaje pytania konkursowe rozdając bilety na koncert w Kielcach puszczając przy tym zawsze jakąś piosenkę MT i TA.
Radio ogólnopolskie VOX w wekendowych audycjach Marka Sierockiego też reklamuje kncert rozdajac bilety.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja słucham Radia Fest od dosłownie 3 dni i to przypadkiem nastawiłam w pracy bo te stacje,które do tej pory słuchałam już mi się znudziły.W poszukiwaniach na falach czegoś co mnie zainteresuje w końcu trafiłam...i gdyby nie Blue system i "Here I Go Again" ,to pewnie bym przeleciała dalej
.Jak juz wspomnialam słucham radia Fest od 3 dni co dziennie leci coś z Blue System,CCC,Grant Miller z "Doctor For My Heart" a dziś nawet puścili "Ebony Eyes" - Johna Christiana na MT jeszcze nie trafiłam w tym Radiu:).Polecam radio Fest 100.20 FM
- Gasolina91
A nie mówiłamatlantyda ;o) pisze:Jak juz wspomnialam słucham radia Fest od 3 dni co dziennie leci coś z Blue System,CCC, na MT jeszcze nie trafiłam w tym Radiu:).Polecam radio Fest 100.20 FM
trafisz na MT bo też często ich puszczją, wczoraj w godzinach popołudniowych leciało Geronimo's Cadillac
Point Of No Return
- Gasolina91
Właśnie w tym radiu leci Les Mc Keown i She's A Lady 
Point Of No Return
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Najbardziej mnie rozbawiło jak kiedyś właśnie w tej stacji prowadzący zapowiedział utwór Blue System"Anything"(z ostatniej płyty"Here I Am),
jako duet Dieter Bohlen i Tina Turner
myslałem że pęknę ze śmiechu
jako duet Dieter Bohlen i Tina Turner
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Nie jeden przypadkowy słuchacz mógł to usłyszeć i uwierzyć-bo trudno nie uwierzyć.Sama jak tego słuchałam na początku to nie umiałam się opędzić od wrażenia,że to głos Tiny Turner.No gdyby Dieter rzeczywiście z nią zaśpiewał to by dopiero było wydarzenie 
Mam pytanie
:
O której na RTL2 leci ten program,który Thomas prowadzi?Kiedy i w ogóle jaki tytuł programu?
Z okazji,ze od wczoraj mam RTL2-to chciałabym to obejrzeć
Mam pytanie
O której na RTL2 leci ten program,który Thomas prowadzi?Kiedy i w ogóle jaki tytuł programu?
Z okazji,ze od wczoraj mam RTL2-to chciałabym to obejrzeć
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Chodzi Ci pewnie o "Die neue Hitparade”,który prowadzi z Aleksandrą Bechtel,właśnie na RTL2.2 pierwsze odcinki nagrywane były pod koniec kwietnia, emisja pierwszego była 16 maja,drugiego – w lipcu,kolejne nie wiem kiedy.
Ale wiem że jutro,29 sierpnia Thomasa będzie można oglądać w programie "Just the Best - Der große Musiktest: Die Hits der 80er" na kanale RTL2 o godz.20.15:
http://www.rtl2.de/63416.html
Ale wiem że jutro,29 sierpnia Thomasa będzie można oglądać w programie "Just the Best - Der große Musiktest: Die Hits der 80er" na kanale RTL2 o godz.20.15:
http://www.rtl2.de/63416.html