Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Tak, widziałam to zdjęcie. Różnica pomiędzy panami jeste taka, że Dieter w Niemczech to "Poptitan", a Scooter to "Technotitan". Lubię Scootera. Jego najnowsze piosenki zawojowały nieźle na niemieckich listach przebojów "The Question Is What Is The Question" i "And No Matches" to prawdziwe cacka. Szkoda, że nie można powiedzieć tego o teraźniejszych piosenkach Dietera.
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
alunia13 pisze:Scooter jest fajny nie ma co Fajne foto!
P.S.Only Love- super podpis z tyi życzeniami
hahaha te życzenia to w 100% prawda a co do dietera i scootera to mogli by jeszcze nagrać razem coś fajnego bo win the race wyszło super co prawda nie wiem jak by brzmiał scooter i dieer niestety bez thomasa ale tez by sobie panowie dali radę
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Tak, tylko że win the race remixował Axel Coon, który zaraz po nagraniu tego remixu odszedł z grupy scooter. HP Baxxter (ten ze zdjęcia), nic chyba nie robił przy tym utworze. Szanse na nagranie wspólnego kawałka są raczej znikome...
Ja też bardzo lubię muzykę Scootera. Pierwszy raz widzę to zdjęcie . Bardzo fajne
P.S. Może jeszcze coś Dieter ze Scooterem coś nagrają. Fajnie by było
Pozdrawiam
możecie mi wierzyć albo nie ale to ja dodałem to zdjęcie nie mam tam konta więc pisze anonim większość fotek znalazłem na www.moderntalking.biz Serio prawdę mówię
Być może połączenie Thomasa i Scootera było by po erze Modern Talking trochę dziwne, co by nie pasowało do obecnego trendu muzycznego Thomasa ale być może Dieter Bohlen mógłby się pokusić o taką kompozycję o ile oczywiście Scooter byłby takim następnym wspólnym projektem zainteresowany
Choć z drugiej strony zastanawiam się czy dałoby się Thomasowi i Scooter wypracować taką formułę muzyczno - wokalną, która z jednej strony wprowadzała by głos Thomasa w odpowiednią barwę a z drugiej strony jego głos wkomponowywałby się dobrze w szybkie elektroniczne brzmienie Scootera? Jak myślicie czy taki ponowny projekt ze Scooterem byłby możliwy u Thomasa lub Dietera?
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Oj bez utworów Scootera za czasów liceum ( w moim przypadku to połowa lat 90),nie mogła się obejść żadna impreza.Wióry sypały się z parkietu gdy puszczano takie hity Scootera jak Move your ass,Hyper hyper,Friends,Endless Summer,Let me be your Valentine czy Rebel Yeel.Uwielbiałem te utwory.Scooter był wtedy dla nas najlepszą grupą i gwarancją udanej zabawy.
Scooter trzyma się dobrze na scenie muzycznej od 1993 roku! kawał historii niemieckiej muzyki dance, w remixie "Win The Race" właśnie słychać kawałki z "Hyper Hyper", który był pierwszym europejskim dużym hitem Scootera... słowem dwie wielkie legendy niemieckiej muzyki rozrywkowej zjednoczyły siły, mnie efekt końcowy bardzo przypadł do gustu...
Też ich lubię, mają fajne kawałki i nieźle się trzymają
Trochę się zdziwiłam, jak zmienili muzykę z techno na jumpstyle, ale mimo wszystko ich lubię.
Jak słyszę 'Scooter' to zaraz mam przed oczami twarz wokalisty z mikrofonem i wrzeszczącego tekst