Marit Larsen

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Marit Larsen

Post autor: ArCrack »

Niektórzy mogą już kojarzyć tę wokalistę, jej piosenka "If A Song Could Get Me You" gości w rodzimych stacjach radiowych, w Niemczech z kolei już kolejny tydzień jest numerem jeden. Marit wydała do tej pory w Norwegii dwa albumy, a niedawno z połączenia najlepszych piosenek powstał trzeci, tym razem międzynarodowy. Muzyka nie mająca nic wspólnego z brzmieniem Modern Talking, za to niesamowicie melodyjna. Mnie osobiście album ten cieszy tym bardziej, że piosenki Marit poznałem jeszcze przed międzynarodową premierą, a tracklista tego składankowego albumu niemal w 100% pokrywa się z moimi osobistymi sympatiami :)

http://www.youtube.com/user/maritlarsentv

Ostatnio zmieniony pt sty 08, 2010 15:30 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Dodałem drugi teledysk
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

Re: Marit Larsen

Post autor: Peter »

Te piosenki co Arek dał nawet całkiem przyjemne. Ona ma całkiem przyjemną barwę głosu i tego się dobrze słucha. nie mniej jakoś ja nie wyobrażam sobie by mi to mogło zastępować twórczość Bohlena czy Andersa. Nie te klimaty zdecydowanie. Ale trzeba przyznać, ze teledyski jej się udały. :) Bardziej mi się ten pierwszy podoba. Piosenka była grana kiedyś do znudzenia w RMFie i już mam przesyt. A ta druga piosenka jest śliczna.
Awatar użytkownika
Peter

Arek, to chyba nowa piosenka Marit?
http://www.youtube.com/watch?v=MGQXH7tPfRY
Jak wrażenia? Dla mnie moze być, ale bez rewelacji....
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

To piosenka Milowa. Ktoś wpadł na pomysł, żeby promować ją właśnie w takim duecie. Traktuję to jako wypadek przy pracy i czekam cierpliwe na kolejne piosenki napisane przez Marit. W tej nie czuję za grosz jej stylu.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

Arku, to jest nowy przebój jej?

Bardzo melodyjna, przyjemna piosenka, mi się to jednak kojarzy trochę z muzyką la t 70 tych.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

To fakt ,że to jakoś o dziwo o lata 70 zahacza.Ale teledysk jest cudny!
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ