Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
OJasmine pisze:Dzisiaj znalazłam coś ciekawego w starym Popcornie:
Kojarzycie grupę Tokio Hotel? Taka grupa niemiecka, 4 chłopaków z czego 2 to bracia bliźniacy. No, to ja dzisiaj czytałam z nudów jakiś artykuł w starym Popcornie 'Prawda czy fałsz'. Było pytanie 'Tokio Hotel nie przetrwa 2008 roku?' i na końcu wyłapałam zdanie '(...)Po artykule, gdzie cytowaliśmy Dietera Bohlena (mówił że TH jest bliski rozpadu)(...)"- czyżby Dieter uważał że tylko te gwiazdy którymi on się zajmuje mają szansę na długą karierę?
Czyli jednak to prawda, że Nora nie pozwalała na normalne funkcjonowanie MT. Gdyby nie jej głupie zachowania, być może nie doszłoby do rozpadu zespołu. Najciekawsze jest jednak to, jak udało się jej zabrać Thomasa z tego francuskiego występu? Co, weszła do pokoju, w którym przygotowywali się T&D i po prostu wsadziła Toma w walizkę i kazała się odwalić Didiemu...Pkmodern pisze:Swego czasu był ciekawy występ "Modern Talking" w TV.
28 stycznia 1986 roku Thomas i Dieter mieli dać wspólny występ w programie telewizji francuskiej ''C'est Encore Mieux l'Après Midi''. Niestety coś się Norze nie spodobało i tuż przed występem zabrała Thomasa. Dieter żeby ratować sytuację zaangażował "dublera" Thomasa i razem wykonali "You're My Heart, You're My Soul" i "Cheri, Cheri Lady".
Oto kilka fotek z tego występu: