Britney Spears
- Peter
Britney Spears
Przez wielu krytykowana, ale uważam, ze nie słusznie. Wiele jej piosenek pisanych na początku przez Maxa martina jest chwytliwych, gorzej z następnymi płytami robionymi przez Danję. Tego nie polecam. Niemniej jednak Britney ma wiele także tanecznych piosenek w dobrym stylu. Obecnie pracuje z Davidem Guettą nad nowym albumem.
Nagrodzone grammy:
i fajny duet:
Nagrodzone grammy:
i fajny duet:
- Jasmine
Re: Britney Spears
Ja również uważam że nie słusznie krytykowana.
To jedna z pierwszych piosenkarek jakie znam od dzieciństwa
Oooo, jak z Guettą to może coś niezłego wyjdzie ^^
To jedna z pierwszych piosenkarek jakie znam od dzieciństwa
Oooo, jak z Guettą to może coś niezłego wyjdzie ^^
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Swego czasu bardzo lubiłam posłuchać sobie Britney.Wylansowano ją chyba w 1998 roku bo pamiętam,że w tym samym czasie co na RMFie Hop Bęc było You're My Heart '98 -Modern Talking to Britney startowała z Baby One More Time miała wtedy 17 czy 18 lat-świetny teledysk i chwytliwy kawałek.Do tej pory lubię (jak gdzieś leci) podgłosnić Born To Make Your Happy,Lucky,Oooops!I Did It Again i inne.Miała piosenki wpadające w ucho.Jak jest teraz nie wiem.Odkąd zablokowali na kablówce niemiecką Vivę,nie oglądam Polskiej.Szkoda tylko,że jak szybko znalazła się na szczycie tak jeszcze szybciej spadła,ale wiadomo z jakich powodów.Najważniejsze,że mimo wszystkich tych kłopotów i problemów jakie ja spotkały doszła do formy,potrafiła się pozbierać i kontynuuje karierę.
Uważam,że jest to piosenkarka godna podziwu i polecenia.
Uważam,że jest to piosenkarka godna podziwu i polecenia.
- Jasmine
Tak, widać że nawet po wielkim upadku da się radę podnieść- ona jest tego przykładem. Teraz 1 na 3 nowe piosenki mi się podobają, ale mimo wszystko ją lubię, bardzo się o nią martwiłam gdy miała problemy, cieszę się że udało jej się z tego wyjść
Wszystko przez tego dupka, już nie pamiętam imienia- nie lubię go, on jest be

Wszystko przez tego dupka, już nie pamiętam imienia- nie lubię go, on jest be
- Peter
Kevina Federline'a? A Brit nie spadła ze szczytu bo tak się nie nazywa kolejnego numeru 1 na amerykańskiej liście z piosenką "3". 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Był czas ,ze spadła i dobrze o tym wiesz.Chyba przez 2 albo 3 lata było z nią bardzo źle i chyba nie ma osoby,która by o tym nie czytała czy nie słyszała w mediach.Wszyscy już myśleli,że to koniec,a najbardziej martwili się Ci co na niej najwięcej zarabiali.Peter pisze:A Brit nie spadła ze szczytu bo tak się nie nazywa kolejnego numeru 1 na amerykańskiej liście z piosenką "3"
A nr 1 na Amerykańskiej liście świadczy tylko o tym,że powróciła w wielkim stylu!
- MTalkingusia28
Rzeczywiście było z nią źle jednym czasem, m.in. wpadła w narkotyki, ale na szczęście się pozbierała. W dodatku miała problemy przez tego Federline`a. Pamiętam, że miałam cały stos plakatów i wycinków z Brit. Miałam nawet 2 kasety: Baby...One More Time i Stronger.Jeszcze wtedy miała takie fajne, takie melodyjne piosenki, a teraz te nowsze prawie w ogóle mi się nie podobają. Mój 14-letni brat słucha jej piosenek od kilku miesięcy na okrągło i dzięki niemu przypomniałam sobie czasy kiedy to ja jej nagrań słuchałam. Teraz chyba znowu zacznę jej słuchać. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Peter
Hmm co rozumiesz przez to, ze było z nią źle? Na pewno miała jakieś problemy w życiu prywatnym, ale nie znaczy, że nie miała przebojów. Chyba nie utożsamiasz tych dwóch rzeczy? 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Peter dobrze wiesz o czym mowa.Peter pisze:Hmm co rozumiesz przez to, ze było z nią źle? Na pewno miała jakieś problemy w życiu prywatnym, ale nie znaczy, że nie miała przebojów. Chyba nie utożsamiasz tych dwóch rzeczy?
Britney miała przez 2-3 lata problemy z narkotykami i alkoholem,były na to dowody,leczyła się i nie mów mi,że w tym czasie była na szczytach list przebojów.
- Peter
No teraz już wiem o co Ci chodziło (mój błąd
), o okresy, gdzie po prostu nic nowego nie nagrywała, fakt, miała między 2003 rokiem a 2007 chyba dłuższą przerwę, zajęła się wtedy układaniem życia osobistego, ale pech sprawia, że źle trafiła. I wtedy faktycznie nie miała przebojów, a tak z każdej płyty były jakieś hity. Btw. o czym wiem a o czym nie to chyba ja wiem sam a nie Ty, co nie?
Tu macie jeszcze jakieś hity od tej pani ostatniego albumu:
Tu macie jeszcze jakieś hity od tej pani ostatniego albumu:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wszyscy, którzy czytają Twoje posty od dłuższego czasu wiedzą, ze uwielbiasz rżnąć głupia, więc nie ciągnij proszę już tej dyskusji.Peter pisze:Btw. o czym wiem a o czym nie to chyba ja wiem sam a nie Ty, co nie?
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
Nowe wydawnictwo singlowe od Brit:
- Peter
O wrażeniach słuchowych wolę się nie wypowiadać, zupełna porażka... A tak liczyłem na współpracę z Guettą...
Nowy album będzie nosił tytuł "Femme fatale" i ukaże się 25 marca br:

Chyba jedyne co dobre to okładka, ale poczekajmy na album.
Nowy album będzie nosił tytuł "Femme fatale" i ukaże się 25 marca br:
Chyba jedyne co dobre to okładka, ale poczekajmy na album.
- Peter
http://www.madmadness.pl/forum/artysci- ... tml#p37423
Bryśka dzisiaj wyciekła do sieci...
Tu można odsłuchać wszystkich piosenek z nowego albumu, jest nawet piosenka o osobliwym tytule "Gasoline". O wrażeniach wolę jednak nie wypowiadać się, słabe to jest....
Bryśka dzisiaj wyciekła do sieci...
Tu można odsłuchać wszystkich piosenek z nowego albumu, jest nawet piosenka o osobliwym tytule "Gasoline". O wrażeniach wolę jednak nie wypowiadać się, słabe to jest....
- Peter
Posłuchajcie sobie za darmo nowego albumu:
http://music.aol.com/new-releases-full-cds/#/1
jest kiepski, zbyt Blackoutowy jak dla mnie.
http://music.aol.com/new-releases-full-cds/#/1
jest kiepski, zbyt Blackoutowy jak dla mnie.
- Peter
Fajna piosenka, a dzisiaj ma premierę wideo do niej. Fajny klimacik taneczny: