...uderza Dietera poniżej pasa a ten cienkim głosem zaczyna śpiewać You're My Heart You're My Soul do Nory...
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Nie no to już troche się przeradza w Dieter-Der Film ale ok
...Wtedy Thomas Dieter i Luis siadają przy stole i omawiają kwestie kolejnego powro tu MT Dieter się zgadza ale Thomas stawia warunek że na koncertach ma występować też NORA Dieter mówi wtedy...
... nie zapraszajmy tylko Chrisa Normana. Ostatnim razem nie chciał śpiewać, tylko ciągle pytał o jakąś Alice. Cholery mozna było dostać. Poza tym to wulgarny facet i pijaczyna. Za to marzy mi się chórek z udziałem...
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
...nie twoja sprawa,no to Dieter się wkurzył wali Thomasa z całej siły w mordę Thomas znowu traci przytomność koleś w barze dzwoni po gliny przyjeżdzają gliny i zabierają Dietera na komendę.Po drodzę jednak...
...Thomasowi się spodobały i postanowił je zaśpiewać,ale przebudziła się NORA i nie pozwoliła Thomasowi no to Thomas jej tak przy.... że znalazła się w szpitalu w stanie krytycznym.No to Dieter...