Nie przepadam za coverami Modern Talking, i nie podoba mi się, że ich piosenki są przerabiane. Ale każdy ma swój gust i ja nic na to nie mówię. Zaś co się tyczy tego nagrania, które oceniacie z poprzedniej strony, to jest ono straszliwie wymęczone. Początek jest nie do odsłuchania, a środek...
No cóż... Myślę, że gdyby to było lepiej nagrane łącznie z wokalem to chyba lepsze sprawiałoby wrażenie.
Nie lubię niemieckiego humoru, a Popolski Show nie skomentuję, bo brak mi słów. Zresztą oglądanie i słuchanie tego to strata czasu. Pozdrawiam
Punk Rock Undercover Modern Talking - Cheri Cheri Lady
- MTalkingusia28
Re: Punk Rock Undercover Modern Talking - Cheri Cheri Lady
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Jasmine
Re: Punk Rock Undercover Modern Talking - Cheri Cheri Lady
Ja lubię covery MT, nie mam nic do tego, tylko niech będą 'normalne' i interesujące, przynajmniej dla mnie. Ta przeróbka mi się nie podoba, bo nie lubię muzyki punkowej.
Wiadomo że Thomas ma klasę, jest poważnym artystą, ma do siebie dystans i m.in. za to doceniają go fani (w tym ja
)
To ma być śmieszne? Nudne, głupie, nie podoba mi się =.= Jak się innym podoba to ja to akceptuję, każdy ma inny gust. Tak samo z tym coverem, też nie wściekam się że komuś się to podoba.
Z tą miłością Thomasa do Nory.... Hm... Niezłe
Wiadomo że Thomas ma klasę, jest poważnym artystą, ma do siebie dystans i m.in. za to doceniają go fani (w tym ja
To ma być śmieszne? Nudne, głupie, nie podoba mi się =.= Jak się innym podoba to ja to akceptuję, każdy ma inny gust. Tak samo z tym coverem, też nie wściekam się że komuś się to podoba.
Z tą miłością Thomasa do Nory.... Hm... Niezłe