Nowości od CC Catch
- Peter
Re: nowosci od CCCatch
Powiem tak, te wersje są bardzo dobre, choć oczywiście wersje Mistrza są najlepsze i bezkonkurencyjne. Cieszy mnie, że nie zostanie wydany album Dmirty'a Frolvova, bo admin rosyjskiej strony CC Catch napisał, że jest to styl r'n'b. Te piosenki jeśli wszystkie są w takim stylu wydają się być lepsze, nawet "I believe" tu lepiej brzmi. 
-
dawidsikorski2
Swietne nagrania i przerobki czekamy na nowe cd:):):)
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
W tym roku C.C. Catch wystąpi na Moskiewskim Festiwalu "Diskoteka '80", więc się przekonamy czy zaprezentuje już nowe utwory.

MODERN TALKING FOREVER!!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dieter zamiast na siłę produkować gwiazdki DSDS powinien wznowić współpracę z Caro.Znów by było czego słuchać.Wydać kilka albumów a nie odświeżać stare hity w nowym stylu.Wiadomo,że każdy utwór skomponowany przez Bohlena a zaśpiewany przez CCCatch byłby potencjalnym hitem.
Ale skoro w 98 roku podczas wyprodukowania albumu The Best w nowych wersjach nie ruszyło nagrywanie nowych piosenek to chyba Caro i Dieter są przeciwni wspólnej pracy nad jej karierą.
Nie interesowałam się karierą CCC po odejściu od Bohlena,ale uważam,ze powinna kontynuować to co Dieter rozpoczął.Śpiewanie typowo dyskotekowych hiciorów,wierzę,ze w jej wykonaniu (mimo jej wieku) było by to możliwe.Przecież chodzi o dobra muzę a nie o wiek wokalisty
Jeżeli chodzi o ten kawałek to całkiem chwytliwy.Dobrze by było,żeby ktoś ją wypromował na skalę kiedyś Bohlenowską.
Ale skoro w 98 roku podczas wyprodukowania albumu The Best w nowych wersjach nie ruszyło nagrywanie nowych piosenek to chyba Caro i Dieter są przeciwni wspólnej pracy nad jej karierą.
Nie interesowałam się karierą CCC po odejściu od Bohlena,ale uważam,ze powinna kontynuować to co Dieter rozpoczął.Śpiewanie typowo dyskotekowych hiciorów,wierzę,ze w jej wykonaniu (mimo jej wieku) było by to możliwe.Przecież chodzi o dobra muzę a nie o wiek wokalisty
Jeżeli chodzi o ten kawałek to całkiem chwytliwy.Dobrze by było,żeby ktoś ją wypromował na skalę kiedyś Bohlenowską.
- Pkmodern
Oto wczorajszy występ C.C. Catch na "Diskoteka 80 - 3D" z Moskwy:
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: Nowości od CC Catch
O ja...
Ile ludu...
Caro trzyma formę, ale śpiewa jeśli się nie mylę z playbacku... Słychać chórki ze starej wersji. Szkoda.
I wydaje mi się, że bez tych dwóch panów raperów wyszłoby lepiej
Ile ludu...
Caro trzyma formę, ale śpiewa jeśli się nie mylę z playbacku... Słychać chórki ze starej wersji. Szkoda.
I wydaje mi się, że bez tych dwóch panów raperów wyszłoby lepiej
- Pkmodern
- Peter
Smutne ile lat można śpiewać jedne i te same piosenki.... 
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Publiczności to nie przeszkadza w dobrej zabawiePeter pisze:Smutne ile lat można śpiewać jedne i te same piosenki....
- Gasolina91
Jeno po co te synki co niby "tańcza" koło CC...
szkoda że playback...
szkoda że playback...
Point Of No Return
-
jkris
playback (choc "dospiewywany" na żywo) a piosenki faktycznie mogłaby już zmienic. przeciez ma z czego wybierac, nie rozumiem dlaczego od lat spiewa to samo, prezentuje ten sam "ruch sceniczny" polegajacy na kreceniu sie w kółko i jakims tragicznym miniukladzie z tancerzami...
nie wiem czy to lenistwo, marazm czy olewactwo...
a tak przy okazji pojawila sie zapowiedz nowej strony
http://www.cccatch.de/
nie wiem czy to lenistwo, marazm czy olewactwo...
a tak przy okazji pojawila sie zapowiedz nowej strony
http://www.cccatch.de/
- Peter
Który raz to już się mówi o premierze nowej strony, kiedy będzie się mówiło o premierze nowego albumu?
-
Ninio
Ja tez sie tak krecilem ale wtedy mialem kilka lat... uklad taneczny zabojczy!
-
Pointrox
Tak, tylko teraz mamy dokładny licznik, który mówi nam, że 20 grudnia o 22:00 będziemy mieli odsłonę nowej strony.Peter pisze:Który raz to już się mówi o premierze nowej strony, kiedy będzie się mówiło o premierze nowego albumu?
I mam nadzieję, że wraz z nią pojawi się zapowiedź nowego albumu
A co do układu - i tak porusza się lepiej niż większość gwiazd lat '80 podczas swoich koncertów.
Chociaż i tak da się zauważyć pewne ożywienie w tej kwestii - nawet stateczny do niedawna Thomas ustosunkowuje prosty układ taneczny - kroczek w tył, w przód albo w bok i już się coś dzieje
-
Ninio
Wole statycznych artystow niz kobiete ktora kreci sie wkólko,to wyglada komicznie.
- Pkmodern
Ciekawa wypowiedź C.C. Catch odnośnie pracy Dietera nad piosenkami dla niej: