Dla mnie zdecydowanie na chwilę obecną jest album Strong,ale aby pominąć emocje związane z nowymi nagraniami mój głos daję na 1 album Thomasa Different. byłam pod wielkim wrażeniem jakie zmiany Thomas stworzył odnośnie stylu.To już nie to samo co znaliśmy z Modern Talking i wizerunek Thomasa
Najlepszy album Thomasa Andersa
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Najlepszy album Thomasa Andersa
Podobnie jak z ankietą o najlepszy album MT.Przejrzałam cały dział "sondy i ankiety" i nie znalazłam pojedynku na najlepszy album Thomasa Andersa jaki do tej pory nagrał.
Dla mnie zdecydowanie na chwilę obecną jest album Strong,ale aby pominąć emocje związane z nowymi nagraniami mój głos daję na 1 album Thomasa Different. byłam pod wielkim wrażeniem jakie zmiany Thomas stworzył odnośnie stylu.To już nie to samo co znaliśmy z Modern Talking i wizerunek Thomasa
- IndependentGirl
Re: Najlepszy album Thomasa Andersa
Do tej pory numerem jeden była dla mnie płyta This Time, ale swój głos oddałam na album Strong. I chyba głównym powodem jest to, że This Time słucham już spory kawałek czasu, a utwory z nowego albumu są takim świeżym powiewem. Dość długo trzeba było czekać, ale moim zdaniem było warto 

- MTalkingusia28
Ja oddaję swój głos na album Strong, bo naprawdę jestem pod wrażeniem tego co Thomas ostatnio nagrał. Przed Strongiem najczęściej słuchałam This Time, Different i Down On Sunset. Do tego ten album z coverami - Songs Forever. Bardzo lubię niektóre kawałki z tego albumu np. True, For Your Eyes Only czy Songs That Live Forever. Tak szczerze to nie przepadam za coverami, ale według mnie Thomasowi wszystko fantastycznie wyjdzie, bo ma talent do śpiewania.
A jeśli chodzi o album Strong to ja też uważam, że było warto czekac, bo to naprawdę bardzo dobry album. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Peter
Oczywiście oddaje swój głos na album "Strong", urzekł mnie jak żaden inny. 
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Adi
Zdecydowanie największy sentyment odczuwam do "This time" choć cieszy mnie, że Thomas albumem "Strong" powraca do dawnego stylu z ciekawą domieszką muzyki klubowej. 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Zdecydowanie oddaję swój głos na album "Down On Sunset". Jak dla mnie rewelacyjny, bardzo urozmaicony a dodatkowo brzmieniowo zbliżony do muzyki Modern Talking album. Jeśli chodzi o album "Strong" to jest zupełnie przyzwoity, ale bez przesady - muzyka na nim zawarta nie jest (jak dla mnie) powodem do zbytnich "achów i ochów" 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
- Gasolina91
Eh szkoda że tylko jeden głos można oddać.
Wiec nie głosuję tylko napiszę że dla mnie najlepsze albumy Thomasa to This Time i jego najnowsze dzieło czyli Strong.
Wiec nie głosuję tylko napiszę że dla mnie najlepsze albumy Thomasa to This Time i jego najnowsze dzieło czyli Strong.
Point Of No Return
- Veljanov
zagłosowałem na Strong, ale na równi z tym albumem stawiam Souled.
- angel
Dla mnie zdecydowanie "Strong" najlepszym albumem w solowej karierze Thomasa.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
-
szyszka
Podtrzymuję co już kiedyś pisałm - dla mnie This Time i Souled. Jeszcze nie znam Strong.
-
talk talk
Stron jest nalepszy, wydaje mi się że tak mogłoby brzmieć Modern Talking AD 2010
- AdisonMT
Zagłosowałem na strong i też mi się tak wydaje jak talk talk że tak by mógł brzmieć MT w 2010 r.
AdisonMT
My angel is strong
My angel is strong
- Daniel
Jakiej zmiany ?atlantyda ;o) pisze:byłam pod wielkim wrażeniem jakie zmiany Thomas stworzył odnośnie stylu.
Przecież to jest styl znany już z płyty This Time.
Strong jest kontynuacją tego stylu.
Ja najbardziej i niezmiennie lubię płytę Down On Sunset.
A chwilowe zauroczenie Strong powinno się traktować na chłodno.
Po prostu Thomas dawno nic nie nagrał i teraz wszyscy są wygłodniali nowych piosenek
Za rok układ głosowania byłby zupełnie inny
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Opisuję moje wrażenia po przesłuchaniu albumu Different,no chyba nie powiesz,że Different to kontynuacja stylu Modern TalkingDaniel pisze:Jakiej zmiany ?
Przecież to jest styl znany już z płyty This Time.
Strong jest kontynuacją tego stylu.
- fredka
- Członek TAFC Polska
Ja też oddaję głos na Different. To zupełna odmiana po Modern Talking. Bardzo lubię ten album.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"