Forum for girls - czyli który jest przystojniejszy
- Gasolina91
- Joanna91
Re: Forum for girls - czyli który jest przystojniejszy
Thomas! <3
Dla mnie on cały czas jest przystojny. Spojrzenie i uśmiech te same co kiedyś
Do tego świetny głos
I z charakteru wydaje się miły, sympatyczny, etc.
No same zalety ^^ Można się zakochać...

A Dieter może faktycznie nadaje się idealnie jako osoba towarzysząca na imprezę. Dieter sprawia wrażenie wyluzowanego i szalonego, chociaż z wyglądu nie podoba(ł) mi się
Dla mnie on cały czas jest przystojny. Spojrzenie i uśmiech te same co kiedyś
A Dieter może faktycznie nadaje się idealnie jako osoba towarzysząca na imprezę. Dieter sprawia wrażenie wyluzowanego i szalonego, chociaż z wyglądu nie podoba(ł) mi się
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Jasmine
Czuję się jedyną niezdecydowaną dziewczyną tutaj 
- Monis
Zdecydowanie Dieter
. Był przystojny kiedyś, a dzisiaj jest jeszcze przystojniejszy 
Call me Dr Love
- kate
Dla mnie Dieter jest megaprzystojny. Miał śliczną fryzurkę. Te blond włosy... Ale najbardziej powala mnie jego uśmiech i dołeczki .Jest przecudowny, teraz też bo umie o siebie zadbać( nawet te zmarszczki mi tak nie przeszkadzają) ale wolę go w latach 80.

Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- Gasolina91
Racja, fryz Dietera z lat 80. to coś pięknego i jego uśmiech...mmm super.
Szkoda że teraz nikt taki się nie trafi.
Szkoda że teraz nikt taki się nie trafi.
Point Of No Return
- Jasmine
Ostatnio myslalam nad tym, ktory z nich (jako typ faceta) by byl dla mnie idealny na meza, to w wiekszosci wole Thomasa- troszke zniewiescialy, dlugowlosy, uroczy i z ladnym glosem
ale jak pomysle o Dieterze to z jego cech bym wybrala olsniewajacy usmiech i ta zawsze radosna twarz
Jednak wole Thomasa, bardziej mi sie podoba i jest niewiele mniejszy ode mnie
Dieter dla mnie jest troche za duzy, podobno 1,83 a ja mam 1,76 (w sumie nie duza roznica ale mimo wszystko za duzy
)
Jednak wole Thomasa, bardziej mi sie podoba i jest niewiele mniejszy ode mnie
- Gasolina91
Jasmine te 183 cm Dietera to nic, mój chłopak ma 188 cm, ja jestem 20 cm niższa od niego.
Jakbym mogła mieć Dietera za męza to wzrost na pewno by mi nie przeszkadzał i tobie pewnie też nie.
Jakbym mogła mieć Dietera za męza to wzrost na pewno by mi nie przeszkadzał i tobie pewnie też nie.
Point Of No Return
- Joanna91
za duży? przecież to jest zaledwie 7 cm różnicy. A tak na marginesie to wysoka jesteś (a jak jeszcze urośniesz to ho ho ;P). Ja mam 174 cm wzrostu i chyba też jestem ciut wyższa od Thomasa ale taka różnica to nicJasmine pisze:Dieter dla mnie jest troche za duzy, podobno 1,83 a ja mam 1,76 (w sumie nie duza roznica ale mimo wszystko za duzy)
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
O ile sobie przypominam to w prasie zawsze pisano,ze Thomas ma 175 cm wzrostu.Joanna91 pisze:Ja mam 174 cm wzrostu i chyba też jestem ciut wyższa od Thomasa ale taka różnica to nic
Ja jestem od Thomasa 6cm niższa i to naprawdę minimalna różnica,na fotografii praktycznie nie widać żeby Thomas był wyższy o te 6 cm
- Joanna91
Ja czytałam w Internecie, że ma 172 cm wzrostu, ale może jest inaczejatlantyda ;o) pisze:O ile sobie przypominam to w prasie zawsze pisano,ze Thomas ma 175 cm wzrostu.Joanna91 pisze:Ja mam 174 cm wzrostu i chyba też jestem ciut wyższa od Thomasa ale taka różnica to nic
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Znalazłam autogrammkarte z niemieckiego Bravo i tam pisze 175 cm.W polskich pismach Dziennik Ludowy,Zarzewie,Panorama też tak pisze.
- MODERN JEANNE
W niemieckich gazetach typu Brawo zawsze pisali o 183 cm(Dieter)
co również mnie kiedyś doprowadzało do lekkiej rozpaczy jak
Jasmine (u mnie ponad 20 cm różnicy) ale byłam wtedy bardzo młoda i nie wiem czemu to miało dla mnie jakieś znaczenie
.Pewnie wydawało mi się że spotkam go kiedyś i wyjdę za niego za mąż
A który z nich jest przystojniejszy?
W latach 80 zawsze na pierwszym planie w telewizji pokazywany był Thomas dlatego że on śpiewał większość piosenki,Dieter zawsze był na uboczu.Wtedy uważałam że Thomas jest przystojniejszy-bądź co bądź był mężczyzną o nieziemskiej wręcz urodzie i cudownym głosie.
Jednak po rozpadzie MT pierwszą płytą na jaką się natknęłam w sklepie był Blue System i został ze mną już do końca.Wtedy dopiero dostrzegłam urodę Dietera -jego delikatne rysy twarzy,niesamowite spojrzenie,piękny uśmiech,wysportowane ciało.
A także wielką urodę która wypływała z jego wnętrza.
Więc na dzień dzisiejszy dla mnie bardziej przystojny pozostaje on,
choć Thomas(szczególnie w młodości)wiem że mógł złamać niejedno serce.Obydwoje są bardzo przystojni ale głos mój idzie jednak na Dietera
co również mnie kiedyś doprowadzało do lekkiej rozpaczy jak
Jasmine (u mnie ponad 20 cm różnicy) ale byłam wtedy bardzo młoda i nie wiem czemu to miało dla mnie jakieś znaczenie
A który z nich jest przystojniejszy?
W latach 80 zawsze na pierwszym planie w telewizji pokazywany był Thomas dlatego że on śpiewał większość piosenki,Dieter zawsze był na uboczu.Wtedy uważałam że Thomas jest przystojniejszy-bądź co bądź był mężczyzną o nieziemskiej wręcz urodzie i cudownym głosie.
Jednak po rozpadzie MT pierwszą płytą na jaką się natknęłam w sklepie był Blue System i został ze mną już do końca.Wtedy dopiero dostrzegłam urodę Dietera -jego delikatne rysy twarzy,niesamowite spojrzenie,piękny uśmiech,wysportowane ciało.
A także wielką urodę która wypływała z jego wnętrza.
Więc na dzień dzisiejszy dla mnie bardziej przystojny pozostaje on,
choć Thomas(szczególnie w młodości)wiem że mógł złamać niejedno serce.Obydwoje są bardzo przystojni ale głos mój idzie jednak na Dietera
I LOVE DB AND TA!
- Gasolina91
To pewnie za sprawą tego różowego błyszczykaMODERN JEANNE pisze:Thomas(szczególnie w młodości)wiem że mógł złamać niejedno serce.
nie no tak na poważnie to dla mnie na 1 miejscu był, jest i będzie Dieter. Jakoś męszczyzni z długimi włosami nie podobają mi się. Thomas teraz wiadomo - co innego ale jednak Dieter ma w sobie to coś `!
Point Of No Return
- MTalkingusia28
A ja od samego początku wielbię Thomasa i jego nieziemsko cudowny głos, choć absolutnie nie uważam, żeby Dieter był brzydki. On ma rzeczywiście bardzo ładny uśmiech. Fajny jest.
Zaś Thomas jest naprawdę przeuroczy. Gdy w 1998 po raz pierwszy zobaczyłam Modern Talking w TV od razu pokochałam ich piosenki i superprzystojnego Thomasa. Jego głos naprawdę przebija głosy całej reszty innych wykonawców z całego świata. Thomas był od zawsze moim idolem i tak mi do dzisiaj zostało. Moim zdaniem Thomas ma głos iście anielski podobnie jak jego look. Cuuudny jest...
Wspaniale, że Thomas nadal nagrywa płyty, bo nie umiem pokochać kogoś innego. Zawsze będę uwielbiać mój ukochany Modern Talking i uroczego Thomasa. Dla mnie zawsze na pierwszym miejscu będzie Thomas i nikt inny. Jeśli od 12 lat nic się nie zmieniło (mam na myśli moje uczucia do muzyki MT) to raczej już nic się nie zmieni. Jak dla mnie to bardzo dobrze, bo pełną satysfakcję odczuwam tylko podczas słuchania głosu Thomasa. Reszta wykonawców, których słucham ma dla mnie małe znaczenie i są jedynie małym dodatkiem do mojego Modern Talking i do Thomasa. Pozdrawiam
Zaś Thomas jest naprawdę przeuroczy. Gdy w 1998 po raz pierwszy zobaczyłam Modern Talking w TV od razu pokochałam ich piosenki i superprzystojnego Thomasa. Jego głos naprawdę przebija głosy całej reszty innych wykonawców z całego świata. Thomas był od zawsze moim idolem i tak mi do dzisiaj zostało. Moim zdaniem Thomas ma głos iście anielski podobnie jak jego look. Cuuudny jest...
Wspaniale, że Thomas nadal nagrywa płyty, bo nie umiem pokochać kogoś innego. Zawsze będę uwielbiać mój ukochany Modern Talking i uroczego Thomasa. Dla mnie zawsze na pierwszym miejscu będzie Thomas i nikt inny. Jeśli od 12 lat nic się nie zmieniło (mam na myśli moje uczucia do muzyki MT) to raczej już nic się nie zmieni. Jak dla mnie to bardzo dobrze, bo pełną satysfakcję odczuwam tylko podczas słuchania głosu Thomasa. Reszta wykonawców, których słucham ma dla mnie małe znaczenie i są jedynie małym dodatkiem do mojego Modern Talking i do Thomasa. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28