25 lecie Modern Talking
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
25 lecie Modern Talking
We wrześniu będzie 25 lecie założenia Modern Talking mam tylko nadzieje że tej okazji Sony BMG Music przygotuje coś specjalnego dla fanów zespołu

Ostatnio zmieniony ndz mar 29, 2009 15:30 przez Jaro25, łącznie zmieniany 1 raz.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Re: 25 lecie Modern Talking
Znając praktykę Sony-BMG to ta firma uraczy nas pewnie kolejną, nic nie wnoszącą składanką Modern Talking...
Szkoda gadać...
Osobiście chciałbym by wydano płytę DVD z zarejestrowanym jakimkolwiek koncertem Modern Talking. Jednak biorąc pod uwagę opłacalność takiego przedsięwzięcia - nie prędko doczekamy się czegoś takiego, jeśli w ogóle kiedykolwiek się taki koncert oficjalnie ukarze. Jedynym pocieszeniem może być dla nas fanclubowa DVD.
Szkoda gadać...
Osobiście chciałbym by wydano płytę DVD z zarejestrowanym jakimkolwiek koncertem Modern Talking. Jednak biorąc pod uwagę opłacalność takiego przedsięwzięcia - nie prędko doczekamy się czegoś takiego, jeśli w ogóle kiedykolwiek się taki koncert oficjalnie ukarze. Jedynym pocieszeniem może być dla nas fanclubowa DVD.
You Can Win, If You Want.
-
jacekss2
Liczę na DVD ze wszystkimi teledyskami 
- you're my heart
Przecież ono istnieje...Podrzuce ci na PW link gdzie można je kupić.jacekss2 pisze:Liczę na DVD ze wszystkimi teledyskami

- Gasolina91
O tak, ja też bym chciała aby wydano płytkę z ich koncertami - to by było cośedmund1974 pisze:Osobiście chciałbym by wydano płytę DVD z zarejestrowanym jakimkolwiek koncertem Modern Talking.
Point Of No Return
- Peter
SONY uraczy nas pewnie tylko kolejną składanką.
- Didi&Thomas
Ja myślę że trudno tu mówić o 25-leciu. Raczej o 25 rocznicy powstania duetu. Licząc wszystkie lata owocnej współpracy obu Panów wychodzi nast:
1984 - 87 to 3 lata i 1998-2003 - kolejne 5 lat. Razem to niestety tylko 8 a nie 25 lat. Mnie najbardziej żal tego okresu między 87-dmym a 98-rokiem.
1984 - 87 to 3 lata i 1998-2003 - kolejne 5 lat. Razem to niestety tylko 8 a nie 25 lat. Mnie najbardziej żal tego okresu między 87-dmym a 98-rokiem.
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- Bary350
A dokładnie to jakiego dnia to przypada?
- Gasolina91
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Nie jestem pewien ale to hyba było połowie września 1984
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wg tego co kiedyś pisali Systemsi na swoje stronie, "You're My Heart, You're My Soul" nagrywali 3 września. W sprzedaży singiel pojawił się 29 października.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
Szkoda wielkie, że nie zrobili na nowo tych piosenek zostawiając w nich tylko stare ścieżki wokalne. Nie musieli bowiem tak jak BBB nagrywać na nowo tych utworów - byłoby to bowiem nie możliwe - ale mogli pozmieniać aranże na bardziej nowoczesne. Na niepublikowane piosenki bym nie liczył, ale przecież modne są obecnie albumy remsterowane z bonusami w postaci demówek, tak zrobiło ostatnio np: a-ha, to dlaczego nie można było kilku demówek nagrywanych przez Thomasa tu dołączyć?
- Jasmine
Kiedys tak rozmyslalam nad tymi 8 latami i wszystkimi plytami, nawet pogadalam o tym z siostra i powiedziala mi ze jak na te 3 lata to sporo plyt wydali, tak samo z tymi 5 latami.
Mnie jako fanke boli ta przerwa 87-98, jak pomysle o tym ze mogli wiele stworzyc...
Plyty z tej okazji nie kupie bo w sumie nie ma niczego ciekawego (po za fajnym remixem Brother Louie i Lucky guy w wersji Ryana Simmons'a [jesli zrobilam blad w pseudonimie to sorki]) po za tym watpie by byla do kupienia w najblizszym dla mnie Empiku w Jankach. Jedynym plusem dla mnie z tej plyty jest ze pamietali, nawet nie zdawalam sobie sprawy ze to juz 25 lat
Mnie jako fanke boli ta przerwa 87-98, jak pomysle o tym ze mogli wiele stworzyc...
Plyty z tej okazji nie kupie bo w sumie nie ma niczego ciekawego (po za fajnym remixem Brother Louie i Lucky guy w wersji Ryana Simmons'a [jesli zrobilam blad w pseudonimie to sorki]) po za tym watpie by byla do kupienia w najblizszym dla mnie Empiku w Jankach. Jedynym plusem dla mnie z tej plyty jest ze pamietali, nawet nie zdawalam sobie sprawy ze to juz 25 lat