Sport
- MTalkingusia28
Re: Sport
No i Niemcy zdegradowali Argentynę i to bardzo skutecznie. 4:0 i po Argentynie. Maradona musi się tragicznie czuć, bo jego podopieczni tak niemiłosiernie przegrali dzisiaj. Obrona niemiecka jest w idealnym stanie; precyzja i skuteczność. Zresztą to było do przewidzenia. Duet Podolski - Klose i Thomas Muller. On mnie ostatnio bardzo pozytywnie zaskakuje. Jak widać Niemcy mierzą bardzo wysoko. Ciekawe co będzie dalej. Szkoda mi tylko Michaela Ballacka, który nie gra na tych mistrzostwach przez kontuzję. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
-
Ninio
turniej wygra holandia albo Urugwaj poniewaz z czworki ktora pozostala tylko one jeszcze nieprzegrały meczu. chociaz patrzac z innej perspektywy.... mistrzostwa od dluzszego czasu wygrywaja te same zespoly. Wyjatkami sa Anglia (1966) i Francja (1998) no ale one były gospodarzami. moim faworytem byli Brazylijczycy a po fazie grupowej takze Holendrzy i Niemcy,natomiast Argentynie wrozyłem odpadniecie w 1/4 finału. Finał Holandia - Niemcy... do trzech razy sztuka wiec wygrywaja Holendrzy
. chociaz... jedynym zespołem ktory spełnia oba warunki które wymieniłem wyzej jest Urugwaj
-
Ninio
Najsłabszy? 6 lat temu Grecja niby była najsłabsza ze wszystkich uczestników Mistrzostw Europy... Chociaz z jednej strony masz racje,akurat Mistrzostw Swiata niewygrywa zespół przypadkowy. Ja rozpisałem poprostu jak wyglada sprawa od strony "statystyki". Stawiam na Holandie (w sercu) ale chyba brakuje im polotu aby pokonac taki zespół jak Niemcy. Jezeli bedzie finał Holandia-Niemcy to wygrają Niemcy. Holandia jest w stanie pokonać natomiast Hiszpanów. Tylko jak juz pisałem,Mistrzostwa nigdy niewygrał zespół który przegrał mecz w turnieju...
- MTalkingusia28
Rzeczywiście niewiele zdziali, bo przegrali, ale dzisiaj mecz Hiszpania Niemcy. Ciekawe kto wygra. Ja stawiam na Niemców, jak zwykle. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- Peter
Ja też kibicuje Niemcom, czuje, że jutro z dumą włożę koszulkę z nazwiskiem Klose.
Dzisiaj samiec ośmiornicy o imieniu Paul przewidział wygraną Hiszpanii. A on nigdy się jeszcze nie pomylił. Ta Niemiecka ośmiornica lepsza niż nie jeden ekspert. 
- you're my heart
No i wygrała Hiszpania, takiego finału się spodziewałem. W meczu o 3 miejsce wygrają Niemcy. Finał Holandia.

-
alunia13
O tak! Dzisiaj był mecz państw których wraz z Portugalią najbardziej nie lubie. Z meczu na mecz jednak hiszpanie / gdy w składzie nie grał Torres / zdobywali moje uznanie. I jestem im wdzięczna za to, że niemcy/ a w szczególnosci Kloze / odpadli. Teraz tylko wierze w Urugwaj, że też jest w stanie im dokopać! W wielkim finale nie mam faworyta, ale mimo wszystko jestem za Holandią którzy mają w finałach wielkiego pecha.
"You can win, If You want..."
- Peter
Ja myślę, że racje ma tu Piotrek, też typuje na Niemcy, są mimo wszystko lepsi od Urugwaju, a Holandia gra ciekawszy i skuteczniejszy footbal niż Hiszpania.
Królem strzelców będzie Sneijder a wicekrólami Villa i Mirek Klose. 
- Joanna91
Peter, chyba jutro nie włożysz z dumą swojej koszulki z napisem Klose... po raz kolejny intuicja Cię zawiodła 
W finale życzę powodzenia Hiszpanii i nie miałabym też nic przeciwko, gdyby Urugwaj zajął 3 miejsce... ale póki co cieszę się z dzisiejszego zwycięstwa Hiszpanii
W finale życzę powodzenia Hiszpanii i nie miałabym też nic przeciwko, gdyby Urugwaj zajął 3 miejsce... ale póki co cieszę się z dzisiejszego zwycięstwa Hiszpanii
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- MTalkingusia28
Jaki pech. Szkoda,że Niemcy przegrali. Chociaż obie reprezentacje świetnie się spisały to i tak myślę, że Hiszpanie mieli farta. Puyol się na pewno bardzo ale to bardzo cieszy ze swojego pięknego gola. Neuer niepotrzebnie puścił tę bramkę. Zmęczenie pod koniec meczu porządnie dało się wszystkim zawodnikom we znaki. 90 min. meczu robi swoje. Nie lubię Hiszpan ale ta bramka w rzeczywistości ładna była. A mecz był pełen emocji. Pozdrawiam