Sport
-
alunia13
Re: Sport
Dlatego właśnie nie lubie tych zespołów jak Portugalia/która zmierzy się z Hiszpanią-którą tez nie cierpie i przynajmniej jednego miej będzie
/ i Brazylia. Dzisiaj mecz Urugwaju któremu bardzo kibicuje a jutro Anglia-Niemcy to będzie dopiero mecz 
"You can win, If You want..."
- MTalkingusia28
A ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona do Portugalczyków i byłam bardzo mile zaskoczona, że padło aż 7 goli z ich strony. Ostatniego gola strzelił Cristiano Ronaldo, którego gra na boisku bardzo mnie zachwyca. W sumie to on ma przeważnie pecha, jeśli chodzi o bramki, bo albo trafi w słupek albo w poprzeczkę. Ale tak ogólnie to fajny jest. Ale jutro znowu będę kibicować Niemcom. Poza tym nie lubię ani Anglików ani angielskich drużyn, więc nawet gdyby Anglicy grali z reprezentacją innego kraju to i tak bym im nie kibicowała. Amerykanów też nie lubię, ale trzeba to przyznać - futbol jest piękny...
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- MTalkingusia28
No i wygrana po stronie Niemców 4:1. Anglicy grali dzisiaj trochę gorzej, ale prawda jest taka, że mieli gorszego bramkarza niż zwykle, a Niemcy mieli dobrą obronę i w ataku też byli świetni. Zresztą fantastycznie im dziś poszło, nie ma co. Dobrze, że u Niemców bronił Neuer, a nie ktoś inny. Oliver Kahn też był dobry, ale już nie broni. On był zawsze moim ulubionym bramkarzem. Może teraz będzie nim Manuel Neuer?

Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- Peter
Raczej z Argentyna.
Musiałoby się stać trzęsienie ziemi by ktoś ten walec zatrzymał. Anglicy się żalą, że sędzia im nie uznał bramki, a co by ona zmieniła? A to, że zamiast 4-1 byłoby pewnie 4-2. Każdy kto obejrzał mecz widział w jakiej formie byli Niemcy i przyzna mi, że byli dużo lepsi od Anglików.
- MTalkingusia28
Przeczuwałam, że Argentyna będzie lepsza od Meksyku. Ja raczej bardziej bym postawiła na Holandię niż na Brazylię, ale wszystko jest możliwe. Niech wygra lepszy. Poza tym wiadomo było, że dziś Niemcy będą górą, bo Anglicy nie za wiele dawali z siebie. W dodatku mieli dziurawą obronę i bramkarza marnie broniącego. No i musiało dojść do porażki Anglii. Jeśli tak grali no to nic innego nie mogło ich dziś spotkać. Fajnie by było, gdyby Niemcy wygrali ten mundial. Bardzo bym tego chciała. Pozdrawiam
-
alunia13
Wczsoraj był fantastyczny mecz! W karnych Urugwaj był lepszy i cieszy mnie to niezmiernie! Mecz Holandia - Urugwaj będzie bardzo ciekawy ale jednak jestem za drużyną z Amerki chociaż jak wygra Holandia to im także będę kibicować!
Edit : Poprawione, tak to jest jak się szybko pisze xD
Edit : Poprawione, tak to jest jak się szybko pisze xD
Ostatnio zmieniony sob lip 03, 2010 13:16 przez alunia13, łącznie zmieniany 1 raz.
"You can win, If You want..."