Wraz z Dieterkiem.
Pozdrawiam serdecznie.
Śpiewa Alan Barton, który stał się wokalistą grupy Smokie, po odejściu od zespołu Chrisa Normana w 1986 roku. Swoją drogą, miał bardzo podobny głos do ChrisaPeter pisze:Smokie - Young Hearts 4:24 - nie bardzo wiem kto jest na wokalu, ale nie jest to na pewno Chris Norman, wokal może się jednak podobać, a melodia jest bardzo chwytliwa, połączona ze znakomitą aranżacją, mamy utwór typowy dla Bohlena z lat 80 tych. Polecam.
Ta piosenka jest faktycznie świetna. Super intro na syntezatorze i cudowna melodia. Głos też jest nawet ciekawy, szkoda, że Dieter nie podjął z nim współpracy na dłuższą metę... Mógł napisać dla niego chociaż jedną płytę w klimatach "Here I Go Again"...Peter pisze:Howard Carpendale - Here I Go Again 3:58 - to właściwie od strony muzycznej to samo co wyżej, uwielbiam to Bohlenowskie pianino. Sam Howard dzisiaj jeszcze wydaje płyty, ale żadne z jego utworów nie jest tak chwytliwy jak HIGA. Są to szlagiery i można na nich usłyszeć wokale panów z SIB.
Bardzo lubię tą piosenkę, też byłam przekonana że spiewa Chris. To jedna z pierwszych piosenek tej grupy którą poznałam.MichałT pisze:Śpiewa Alan Barton, który stał się wokalistą grupy Smokie, po odejściu od zespołu Chrisa Normana w 1986 roku. Swoją drogą, miał bardzo podobny głos do ChrisaPeter pisze:Smokie - Young Hearts 4:24 - nie bardzo wiem kto jest na wokalu, ale nie jest to na pewno Chris Norman, wokal może się jednak podobać, a melodia jest bardzo chwytliwa, połączona ze znakomitą aranżacją, mamy utwór typowy dla Bohlena z lat 80 tych. Polecam.Sama piosenka jest oczywiście świetna,