Hej wszystkim:) muszę powiedzieć że wczoraj był mój szczęśliwy dzień:) ostatni raz o MT w radio i w tv słyszałem jakieś 10 lat temu.... Az nagle wczoraj o godzinie 20:34 w radiu AM usłyszałem piosenkę MT Brother Louie'98:) vocal version
Dzisiaj ok. 12.30 w programie pierwszym PR leciało "Sweat (A La La La La Long)" w wykonaniu podopiecznych Dietera Nie słyszałem zapowiedzi, ale po wybrzmieniu utworku P. Szabłowska ze znaną sobie naturalnością powiedziała, że oto słyszeliśmy ten właśnie przebój w nowej wersji wykonywanej przez Marka Medlocka i Marashi. Zaskoczeniem było dla mnie to, że wypowiedziała nazwiska wykonawców w taki sposób, jakby chodziło o znaną i docenianą w naszych mediach Edzię Górniak albo Mietka Szcześniaka. O Dieterze nie wspomniała .
Ja dzisiaj na Planecie słyszałam Geronimo's Cadillac
A w niedziele przechodziłam przez ulicę i na światłach ktoś w aucie głośno słuchał You Are Not Alone, ale się miło szło
Przed chwilą na 4 fun była reklama płyt zawierających teledyski i koncerty różnych artystów. Jest ich ponad 70 i nie jest to składanka tylko każdy zespół czy wokalista ma swoje osobne wydanie. I koleś zapowiada poszególnych wykonawców / wszystkich nie sposób wymienić / i nagle na ekranie ukazuje się wydania DVD Modern Talking xD Niby nic ale aż mi gały z orbit wyszły xD