jasne ,że wiem ale tam zdzierają zludzi kasę .wiesz ile zażyczyli sobie za DVD MT ? koszmar , po co przepłacać jak można się wymienić lub odegrać utwory? to chyba nic złego?
w fanie jest za 70zł a na allegro kupisz nową kup teraz za 30 góra 35zł. Płyta co kilka dni pojawia się w tej cenie .35 zł to chyba nie dużo za oryginał dvd ?
szukałam jakiś tydzień temu , była jedna za około 50 zł. Ale jeszcze tam nie zaglądałam ponownie, może coś będzie to skorzystam .dzięki za troskę.Pozdrawiam
Trzeba było tak od razu.Jak potrzebujecie mp3 to szukajcie na dc++ ,emule,bittorent, itp.programach do okradania artystów!!!Myślałem ,że mam pomóc ludzią którzy szukają oryginalnych płyt!!!Wydaje mi się, że za "Different" pierwszy album Thomasa 20zł na allegro do wcale nie jest dużo(bywa często,tylko cierpliwości)w fanie teraz jest za 30zł.kiedyś był za 60zł.To tyle z mojej strony.
ja mam oryginalną kasete kupioną w sklepie muzycznym , kiedy ją nabywałam to cd to byłą nowość i to dość droga. też nie popieram piractwa , ale wkurza mnie, że polski rynek tak słabo zaopatrzony np.kiedy chciałam kupić cd Simoniego (chyba znacie ?) to jechałam po nią aż do niemiec