co z didim?

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ania sznajder

co z didim?

Post autor: ania sznajder »

Interesuje mnie czy wiadomo wam coś na temat tego , żę podobno Didiego pogryzł jego własny pies ? kumpela mi mówiła o tym kiedyś no i chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej, Pozdrawiam :wink:
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Post autor: fan »

taaak w 98 czy w 97 pogryzł go poszedł na kilka miesiency do szpitala i trochę później jeździł na wózku
Awatar użytkownika
ania sznajder

ale jak to dokładnie było ? słyszałam , żę podobnobył oszpecony, a tu proszę nic a nic nie widać ? Kto coś wie ?
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Post autor: fan »

GDZIE TAM!!!! Tak nogę mu odgryzł i mu stuczną wstawili :).No nie wiadomo jak to dokładnie było
Awatar użytkownika
ania sznajder

bardzo zabawne ale ja naprawdę się zmartwiłam , szkoda by było nawet jego nogi , dobrze że mu gardła nie pogryzł ( he he ) ale byśmy wszyscy płakali :lol:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

No cóż, pytanie parę lat spóźnione ;)
Ale owszem, takie zdarzenie miało miejsce w 1999 roku, skąd nieco dziwnie mu z oczu patrzy na fotkach z płyty "Year Of The Dragon". ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Mateusz vel. Kokos

Post autor: Mateusz vel. Kokos »

Swoją droga gdzieś w latach 1999-2001 Dieter przeszedł operacje nóg, gdyż groził mu zator.. właśnie mi się to przypomniało, bo taką informację czytałem, ale niestety w jakimś brukowcu, wiec czy to prawda.. Bóg i Dieter wiedzą..
Every Inch Of My Skin
Was Breathin' Her In..

www.thomasanders.fora.pl
Awatar użytkownika
ania sznajder

ja o tym psie słyszałam niedawno stąd te opóżnienia , kumpela która mi to powiedziała twierdzi, że miał oszpeconą twarz , ale mogła coś pomylić tyle, żę podobno widziała go na którejś z niemieckich stacji tv . :shock:
ODPOWIEDZ