Czarna lista
- you're my heart
Re: Czarna lista
Mi działa normalnie. Macie jeszcze link normalny - http://www.youtube.com/watch?v=Ry1ANatvUU0

- Gasolina91
Ja tam lubię ten zespół. Jak widać przypadli nam do gustuPeter pisze: ja do czarnej listy dorzucę The Kelly family, zespól 9 osobowy, Irlandzki, w latach 90 tych strasznie popularny - nie wiadomo dlaczego - w Polsce.
mam na kasecie nagrane ich piosenki, i to fajnie brzmi z takimi szumami...kaseta stara jak nie wiem co, miło posłuchać.
Najbardziej podoba mi się An Angel - piękne jest!
Point Of No Return
- Jasmine
Teraz działało normalnie, dzięki, niezłe
Najlepsze z tym FU- 'no co to kurwa jest?'

- Peter
Ale niecenzuralna parodia.
Nic złego by nie było w piosence Justina gdyby nie ten rapoer.
I podobno on jest kreowany na nowego króla popu....
- Agata
Kelly Family to jedna z najbardziej charakterystycznych grup lat 90. i nie tylko. Szkoda, że podobnie jak Modern Talking, padają często ofiarą krzywdzących stereotypów ze strony osób nie mających pojecia o ich twórczości.Gasolina91 pisze:Ja tam lubię ten zespół. Jak widać przypadli nam do gustu![]()
mam na kasecie nagrane ich piosenki, i to fajnie brzmi z takimi szumami...kaseta stara jak nie wiem co, miło posłuchać.
Najbardziej podoba mi się An Angel - piękne jest!
A przecież KF to nie tylko "An Angel":
IndependentGril pisze: Coś nowszego z The Kelly Family:
http://www.youtube.com/watch?v=I4U2Nwxv1UQ (trochę długo się zaczyna )
http://www.youtube.com/watch?v=jOpPjh_V ... re=related
- Joanna91
Ja tam do Justina Biebera nic nie mam, chłopak ma dopiero 16 lat, ładnie śpiewa, jeszcze się wyrobi ale teraz też przyjemnie się go słucha
A piosenka "One Time" jest całkiem spoko:
A filmik "Anty Justin Bieber" jest durnowaty
ciekawe ile lat ma twórca tego "dzieła"...
A piosenka "One Time" jest całkiem spoko:
A filmik "Anty Justin Bieber" jest durnowaty
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- disco-man
Jkris-nie napisałem że powiedziałeś ze Italo disco to disco polo,tylko że porównaniu z Mt to disco-polo.A to różnica. Ja tak wcale nie twierdzę i uważam że ten cudowny włoski nurt ,który powstał 2 czy 3 lata wcześniej od MT,wcale nie odstaje poziomem od muzyki Bohlena.Warto też dodać że nie wszystkie utwory Italo były dobre, czego raczej nie można powiedzieć o MT z lat 80.
Jasmine pyta się czy MT to synth pop.Pewnie że tak. Synth pop,Italo,Euro disco, pop disco,europop-każde z tych określeń pasuje do MT z lat 80.
Jasmine pyta się czy MT to synth pop.Pewnie że tak. Synth pop,Italo,Euro disco, pop disco,europop-każde z tych określeń pasuje do MT z lat 80.
- Romantic Warrior
również przyznaję się, że lubiłem Kelly Family, szczególnie ich utwór Every Baby
byli charakterystyczni, wyrózniali się, chodził kiedyś taki niezbyt udany dowcip: "co to jest - jasne, tłuste, jasne, tłuste?" - właśnie The KF
nie ma się co tym przejmować, rodzinka w latach 90. dawała radę!
byli charakterystyczni, wyrózniali się, chodził kiedyś taki niezbyt udany dowcip: "co to jest - jasne, tłuste, jasne, tłuste?" - właśnie The KF
nie ma się co tym przejmować, rodzinka w latach 90. dawała radę!
- Peter
Wyjątkowo denerwujące zespoły i ich utwory:
- Gasolina91
Peter, nie widzę w nich nic denerwującego, a Within Temptation i ich Utopia to coś pięknego.
Haa jaki rym
Haa jaki rym
Point Of No Return
- voyteck73
Wiesz Peter, o gustach ponoć się nie dyskutuje, ale twoje oceny niektórych wykonawców ( i nie dotyczy to tylko tego tematu), są co najmniej dziwne. No ale przecież to Ty jesteś na forum muzycznym guru, więc pewnie się mylę.
Świat powstał z chaosu... ale nie całego, sporo jeszcze zostało.
- Joanna91
Dokładnie. Mnie rownież bardzo się podoba.Gasolina91 pisze: Within Temptation i ich Utopia to coś pięknego.
Zgadzam się z tym...voyteck73 pisze:Wiesz Peter, o gustach ponoć się nie dyskutuje, ale twoje oceny niektórych wykonawców ( i nie dotyczy to tylko tego tematu), są co najmniej dziwne.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Peter
Ja nie dyskutuję o gustach tylko piszę o nie lubianych wykonawcach, po to jest ten temat.
Każdy tu ma do tego prawo, po to ten temat powstał.
Oto zamierzenie autora:
Oto zamierzenie autora:
YaQb85 pisze:Czasem człowiek ma ochote wyrzucić z siebie co mu na sercu leżyPostanowiłem zatem założyć wątek poświęcony muzykom / zespołom / wokalistom etc. których nie lubimy, którzy nas drażnią.
- Peter
Numer jeden dla mnie w tej kategorii:
Ja nie wiem jak mogło takie coś wejść na szczyt poplisty?
Ja nie wiem jak mogło takie coś wejść na szczyt poplisty?
- Jasmine
Mi się ta piosenka podoba, wesoła nawet trochę
Zauważyliście że dużo osób zgapia od Gagi? Nie lubię jej, ale denerwuje mnie też to że tak od niej biorą pomysły, bo niektóre są głupie a niektóre oryginalne, jestem temu przeciwna, bo Gaga może ma i dziwne pomysły ale jakiś styl ma. Ostatnio Christina Aguilera się popisała 'uwielbieniem' do niej.
Zauważyliście że dużo osób zgapia od Gagi? Nie lubię jej, ale denerwuje mnie też to że tak od niej biorą pomysły, bo niektóre są głupie a niektóre oryginalne, jestem temu przeciwna, bo Gaga może ma i dziwne pomysły ale jakiś styl ma. Ostatnio Christina Aguilera się popisała 'uwielbieniem' do niej.
- phantomas
- Kontakt:
Dzięki Peter za Utopię. Nie słyszałem jej wcześniej, a jest świetna.
Na Ciebie zawsze można liczyć
Na Ciebie zawsze można liczyć
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami