Dieter VS Thomas
- ania sznajder
nie wiem jak to jest z tym przyćmiewaniem Toma ale obaj panowie wiele sobie zawdzięczają więc po co by mieli robić sobie na złość ? a z tymi programami tak bywa , u nas też jak na jednym jest coś fajnego to zaraz konkurencja też coś puszcza i nie wiadomo na co patrzeć , a nie sądzę aby Tom lub Didi wybierali sobie termin i godzinę emisji , to zalezy chyba od stacji ??? 
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- ania sznajder
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- fan
- Użytkownik nieaktywny
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ania sznajder
są przyjaciele i przyjaciele to zależy ale skoro coś takiego powiedzial , po za tym jak mówiłam wiele sobie zawdzięczają nawzajem , nie było by MT bez Toma i bez Didiego, oczywiście jestem pewna, że osobno dali by też sobie radę , ale tak im to spasiło i powstała super grupa ( cz dwuch to już grupa?) nie ma co sie rozdrabniać , widać to po ich solowych karierach i po entuzjażmie z jakim przyjęto ich come back . 
- Peter
Re: Dieter VS Thomas
No może Bohlen chce przyćmić Thomasa genialnymi kawałkami YCGI i Summer love, ale Thomas odpowiedział jeszcze bardziej zajebistymi. Ja wolę Thomasa i uważam, że on robi trochę lepszą muzykę, choć Dieter znowu pewni odpowie czymś fajnym.
- Adi
O widzę, ze ktoś pociągnął mój temat w osobnym wątku, gdzie przy dyskusji o piosence chyba "Blackbird" w końcowym zdaniu trochę nawiązałem do tego tematu. Kontynuując ten wątek powiedziałbym, że biorąc pod uwagę całą historię muzyczną obu Panów myślę, że o ile bardziej teraz jestem fanem Thomasa (ze względu na jego osobowość i muzykę, w której odnajduję bardziej siebie oraz ze względu na jego łagodniejszy charakter) to myślę, że chyba jednak bez Dietera Bohlena to nie wiadomo czy o Thomasie by świat usłyszał.
Przypomnijmy sobie ten dzień sprzed ok. 25 lat kiedy to do studia Dietera zawitał taki sobie jeden Weidung. Dieter miał mu nagrać parę piosenek po niemiecku a stwierdziwszy, że Thom ma super głos podsunął mu do zaśpiewania po angielsku pewien kawałek. Kilka m-cy później Europa oszalała na ich punkcie....
I o ile nie za bardzo lubię Dietera za jego charakter i sposób w jaki traktuje ludzi o tyle muszę oddać mu geniusz muzyczny i kunszt, którego jednak ostatnimi laty trochę mu go brakuje.
Przypomnijmy sobie ten dzień sprzed ok. 25 lat kiedy to do studia Dietera zawitał taki sobie jeden Weidung. Dieter miał mu nagrać parę piosenek po niemiecku a stwierdziwszy, że Thom ma super głos podsunął mu do zaśpiewania po angielsku pewien kawałek. Kilka m-cy później Europa oszalała na ich punkcie....
- Peter
Powiedz, że żartujesz. Dieter cały czas jest geniuszem tyle tylko, ze robi muzykę bardziej na czasie.Adi pisze:I o ile nie za bardzo lubię Dietera za jego charakter i sposób w jaki traktuje ludzi o tyle muszę oddać mu geniusz muzyczny i kunszt, którego jednak ostatnimi laty trochę mu go brakuje.