Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maria MT

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: maria MT »

Oglądam ten program "66 niezapomnianych......" w TVN Style specjalnie czekając na Modern Talking i nie widziałam tej zapowiedzi. Dziś oglądałam i był John Lenon, na końcu Fredy Merkury a MT nie było. Proszę o informację czy na początku programu był Thomas czy później? Na szczęście przez cały tydzień leci powtórka.
Pozdrawiam Maria
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

O cholera, ominęło mnie to :cry: A tak czekałam T.T

Śniło mi się dzisiaj że Dieter zaproponował mi współpracę :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

lechu pisze:Przed chwilą w 66 niezapomnianych przebojów na TVN Style Modern Talking i YMHYMS. Komentarz Majki Jeżowskiej żenada. "Kicz do wyplewienia". I mówi to babka od A ja wolę moją mamę:))))
To własnie ona sama jest kiczem do wyplewienia, jej image był na maxa kiczowaty, zobaczcie sami, mnie zawsze odrzucało od podobnych artystów:
Obrazek
Ten make up, fryzura. brrrr. :evil:
Zapomniał wół jak cieleciem był.
Tacy artyści nie mają racji bytu na rynku muzycznym, bo nikt nie kupi ich płyt to muszą się wyładować na kimś kto odniósł sukces, szkoda tylko, że zarzucają mu to samo co można zarzucić im samym.... :shock:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Dokładnie Peter.
Należało by jeszcze przypomnieć tej Pani,że Thomas Anders i Modern Talking mieli i mają fanów w wieku 8 - 100 lat a Majka Jeżowska 5-12 lat :P
Więc o czym tu w ogóle gadać.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Polskie pseudo gwiazdki na arenie między narodowej są NIKIM, nawet nie potrafią się wypromować poza Polskę i to ich bardzo boli, że m.in. Modern Talking osiągnął ogromny między narodowy sukces, ma miliony fanów na całym świecie i ludzie nadal o nich pamiętają i słuchają. Już w takiej Rumuni mają lepszych artystów, którzy co jakiś czas słychać w Naszym kraju.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Jasmine

Rumunii mają świetnych wykonawców :D
U nas jest jedno wielkie dziadostwo, taka Paulla co udaje Rihannę, jakaś Candy Girl co robi się na Gagę.
Awatar użytkownika
Peter

Jeszcze jest jedna podróbka Lady Gagi nazywa się A. Cyzon i jest okropna, brak własnych pomysłów jest dobijający.
Wracając do tematu to wczoraj po 20 00 w radio Express leciało "Jet airliner". :D
Awatar użytkownika
maria MT

Post autor: maria MT »

Przed chwilą w "66 niezapomnianych..." leciało YMHYMS Modern Talking. Piosenka ta była na 17 miejscu. A jednak.......Czekałam na nią od miesiąca. Ciekawa byłam na którym miejscu będą. A tu 17 , super. Ale oczywiście wypowiedzi niektórych osób były beznadziejne. Dla przykładu Leszczyński twierdził że Thomas miał porcelanowe zęby a Markowska, że Thomas włosy musiał kręcić na papiloty, ponieważ miał bujną fryzurę. Przecież widać gołym okiem, że Thomas miał naturalne włosy, same mu się kręciły bez papilotów. Wypowiedź Jeżowskiej była najgorsza, tylko "kicz" "plastik" itp. Lubiłam ją i uważałam za mądrą kobietę ale od dziś to się zmieniło. Żenada.
Pozdrawiam Maria
Awatar użytkownika
Jasmine

Wiem co czujesz, też myślałam że Jeżowska jest spoko, ale kiedy przeczytałam tutaj co powiedziała na temat MT to zdziwiłam się, że ona tak powiedziała.

Porcelanowe zęby xD A może jeszcze sztuczną szczękę? :lol:

Nie wyobrażam sobie Thomasa w papilotach :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Wczoraj wieczorem w radiu CCM leciało Brother Louie, później puścili CCCatch i Heartbreak Hotel.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Peter

maria MT pisze:Wypowiedź Jeżowskiej była najgorsza, tylko "kicz" "plastik" itp. Lubiłam ją i uważałam za mądrą kobietę ale od dziś to się zmieniło. Żenada.
Jeżowska mądrą kobietą? :lol: :lol: :lol: Ona za grosz nie ma wyczucia smaku, dobrego gustu, w latach 80 tych była kiczowata a teraz też jest nie ładna. Ostatnio na MTV Polska leicało "Brother Louie '98". :)
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Jest takie radio o nazwie Muzyczne Radio z Jeleniej Góry. Tam promowali płytę wydaną na 25-lecie MT. Ja często słyszę piosenki MT na tym radiu . Nie wiem, czy odbierane jest w calej Polsce.
Pozdrawiam. :wink:
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Jutro Thomas będzie na kanale Deutsche Welle (DW) w programie "Deutsche Beats" ("German Beats"). Program można obejrzeć w niemieckiej lub angielskiej wersji językowej. Pory emisji:
- po angielsku: 18:30
- po niemiecku: 07:30, 15:30
Program można obejrzeć w internecie, dzięki opcji Live-Stream, okienko
po prawej "DW-TV EUROPA live".
http://www.dw-world.de/dw/episode/0,,5573173,00.html
http://www.dw-world.de/dw/episode/0,,5573204,00.html
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Właśnie w Radio Kaszebe ( http://www.radiokaszebe.pl/ ) przeleciał "Brother Louie '98".
Obrazek
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Co takiego powiedziała ta cała Jeżowska? Że ''YMHYMS'' z 1985 roku to PLASTIK?! W czym ....? Ja np: jej ''tworczość'' zaliczyłbym do PLASTIKU, szczegolnie jej występy na festynach :D
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Ja nie mam pojęcia co ta Jeżowska powiedziała na Modern Talking, bo nie mam tego TVN Style o którym piszecie. ale prawda jest taka, że ona nie ma za grosz talentu i jeśli obraża taką sławę jak MT, no to gołym okiem widac, że jest jej żal, że takiej sławy jaką MT zdobył ona nigdy nie zdobyła. Lepiej niech się schowa, bo ja nigdy nie mogłam na nią nawet patrzeć, a co dopiero słuchać jej marnych pioseneczek. Muzyka Jeżowskiej to istna żenada, ot co. A plastikowa to jest ona i jej "twórczość" jak napisał Adek. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ODPOWIEDZ