Mixed Emotions

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FMike

Mixed Emotions

Post autor: FMike »

Mixed Emotions czyli Drafi Deutscher (jest osobny temat) i Oliver Simon.Rok temu usłyszałem ich przypadkowo,poszukałem na YouTube i jakbym "prawie" MT zobaczył ,a te piosenki polubiłem:
- You Want Love (Maria, Maria),
- Bring Back (Sha Na Na),
- Just For You,
- I Never Give Up.

Co o nich myślicie?

http://www.youtube.com/watch?v=Xu_s5ALbfBU

http://www.youtube.com/watch?v=gTKoEHhMo2o
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Re: Mixed Emotions

Post autor: MTalkingusia28 »

Drogi Michale, nie rozumiem tu jednego, a mianowicie tego, że słysząc tego typu klimaty od razu rozpoznaje się tu Modern Talking. Jeśli chcesz znac moje osobiste zdanie na temat tych utworów to ani przez chwilę bym nie pomyślała, że to choc w połowie jest podobne do Modern Talking, no ale każdy ma swoje zdanie i ja nie zamierzam w to ingerowac, bo nie moja to rzecz czy komuś to przypomina Modern Talking czy też nie, bo mnie to absolutnie nie kojarzy się z klimatami Modern Talking ( no chyba, że tak troszeczkę, ale to bardzo niewiele ). :?
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

Bez obrazy ale czytaj uważnie:
" I jakbym "prawie" MT zobaczył " -oczywiście w tej wypowiedzi uwzględnij też słowo prawie (które jak wiadomo robi wielką różnicę) bo zaraz się do czegoś innego przyczepisz.
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Sorry, ale ty to odebrałeś jako złośliwośc, a mnie przecież nie o to chodziło. Racja, napisałeś "prawie jak MT", zgadza się, co nie oznacza, że miałam złe intencje pisząc to co napisałam. Przykro mi, ze Cię uraziły moje słowa, a wierz mi, nie tego chciałam. Po prostu nie lubię porównań kogoś do MT, ale mniejsza o to. I nie napisałam, że mi się te dwie piosenki nie podobają, bo nawet fajne klimaty, ale więcej już nic nie napiszę na ten temat, bo znowu coś będzie nie tak napisane. Wiem, za dużo piszę to co myślę, następnym razem dwa razy się zastanowię nad tym co gdzieś wpiszę, bo jak zauważyłam to wprowadzam chaos wpisując coś gdzieś.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

Nie widzę tu nic co by mogło oburzyć kogoś z racji podobieństw.

Wystarczy przesłuchać YOU WANT LOVE MARIA MARIA '98.

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
disco-man

Post autor: disco-man »

Mixed Emotions to cudowny duet.Pierwszy skład tworzyli Drafi Deutscher i Oliver Simon. Wystepowali razem 3 lata,do 88 roku.W 91 roku Drafi powrócił z Andreasem Martinem tworząć New Mixed Emotions.Uwielbiam styl tego duetu,a to głowna zasługa Deutschera,genialnego kompozytora,u którego nauki pobierał przecież sam Bohlen. Mixed Emotion to piękna muzyka.
ODPOWIEDZ