Zagadki czas zacząc...
- sellimi
- Mateusz vel. Kokos
-
Mike
-
Mike
Przemo, jesteś w wielkim błędzie! BBB nigdy nie nagrali coveru piosenki Dietera! Proszę Cię, nie sugeruj innym fanom czegoś, co tak naprawdę nie miało nigdy miejsca. Nie ma co ukrywać, że BBB i MT za sobą nie przepadali i tym bardziej to o czym piszesz jest nonsensowne. Podejrzewam, że jeśli nawet słyszałeś cover BS, to było to wykonanie innego zespołu. Skoro nie jesteś pewny, jaki był to zespół, to nie rozumiem dlaczego wybrałeś akurat BBB i wprowadzasz wszystkich w błąd, starając się przy okazji udowodnić, że masz rację, w sytuacji gdy jej nie masz. Z reguły nie lubię publicznie powoływać się na swoje znajomości i źródła, ale tak się składa, że z Johnem z BBB znam się osobiście, gdyż jesteśmy przyjaciółmi i w tym temacie niestety nie jesteś mnie w stanie niczym zaskoczyć.
- Mateusz vel. Kokos
-
Przemo
Hmmm... Kłócił się nie będę. I udowodnić nie mogę, bo i nagrania nie mam. Chodziło o "Nobody Makes Me Crazy". Swojego czasu nagrałem to po informacji, że jest to wersja nagrana przez BBB. Może porąbał coś prowadzący. W takim wypadku zagadkę wycofuję, chociaż reakcja Mike'a i sugerowanie, że coś Wam wmawiam jest przesadzona. Twierdzenie, że w jakimś nikomu nie znanym celu (z pewnością jakiś mam) wybralem akurat BBB i teraz się wykłócam chociaż nie wiem o czym mówię jest nieuzasadnione. Do momentu Twojego postu autentycznie byłem przekonany, że facet w radiu wiedział co mówi. Widać jednak nie wiedział. W związku z tym przyznaję się do błędu i zwracam się do ArCracka z prośbą o wskazanie osoby, która zada zagadkę. Proponuję Mateusza (vel. Kokos), który jako pierwszy udzielił poprawnej odpowiedzi.
Przemo
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Mateusz vel. Kokos
-
Przemo
I w ten sposób zagadką będzie: "Kto zada zagadkę?"
Żeby nie przedłużać: mam wrażenie, że pytanie o to (lub bardzo podobne) gdzieś się tu już przewinęło, ale ponieważ przejrzałem dużą cześć naszych zagadek i nie znalazłem, więc zaryzykuję:
Jaką karierę polityczną wróżył Lechowi Wałęsie Dieter Bohlen?
Żeby nie przedłużać: mam wrażenie, że pytanie o to (lub bardzo podobne) gdzieś się tu już przewinęło, ale ponieważ przejrzałem dużą cześć naszych zagadek i nie znalazłem, więc zaryzykuję:
Jaką karierę polityczną wróżył Lechowi Wałęsie Dieter Bohlen?
Przemo
- Mateusz vel. Kokos