Thomas Anders w Kielcach
- Dj.JG
Re: Thomas Anders w Kielcach
Prowadzi Thomas - 53,6% , oczywiście mój głos powędrował na Thomasa. 
Wżyciu piękne są tylko chwile...
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Thomas Anders na żywo: we wrześniu Kielce!

Jako pierwsi mamy przyjemność oficjalnie potwierdzić informację o organizowanym przez Agencję Artystyczno-Koncertową DECOART MEDIA z Kielc wraz z krakowskim impresariatem SOLARIS MUSIC kolejnym koncercie Thomasa Andersa w naszym kraju. Twarz i głos Modern Talking pojawi się 11 września 2010 na scenie Amfiteatru Kadzielnia w Kielcach. Koncert ten będzie znacznie różnił się od poprzednich. Będzie to bowiem pierwszy od wielu lat występ Thomasa w naszym kraju będący nie częścią większego festiwalu, ale zupełnie samodzielnym, biletowanym koncertem!
Jest nam miło poinformować że Thomas Anders Fanclub Polska działający we współpracy z ModernTalking.pl został jednym z patronów medialnych tego wydarzenia. Wszystkie korzyści wynikające z tego faktu, jak i szczegóły dotyczące cen biletów oraz sposobu ich dystrybucji zostaną wkrótce przekazane do wiadomości.
Miejsce koncertu - wybudowany w 1971 roku Amfiteatr Kadzielnia - poddawane jest obecnie gruntownej przebudowie. Wrześniowy koncert Thomasa będzie jednym z pierwszych, jakie odbędą się na tym obiekcie po renowacji. Położona malowniczo wśród wapiennych skał Kadzielnia oddalona jest o niecałe 2 km od ścisłego centrum Kielc.
Tradycyjnie nasz serwis przygotuje niedługo z myślą o osobach wybierających się na koncert poradnik na temat możliwości dotarcia na miejsce oraz noclegu w Kielcach.

Jako pierwsi mamy przyjemność oficjalnie potwierdzić informację o organizowanym przez Agencję Artystyczno-Koncertową DECOART MEDIA z Kielc wraz z krakowskim impresariatem SOLARIS MUSIC kolejnym koncercie Thomasa Andersa w naszym kraju. Twarz i głos Modern Talking pojawi się 11 września 2010 na scenie Amfiteatru Kadzielnia w Kielcach. Koncert ten będzie znacznie różnił się od poprzednich. Będzie to bowiem pierwszy od wielu lat występ Thomasa w naszym kraju będący nie częścią większego festiwalu, ale zupełnie samodzielnym, biletowanym koncertem!
Jest nam miło poinformować że Thomas Anders Fanclub Polska działający we współpracy z ModernTalking.pl został jednym z patronów medialnych tego wydarzenia. Wszystkie korzyści wynikające z tego faktu, jak i szczegóły dotyczące cen biletów oraz sposobu ich dystrybucji zostaną wkrótce przekazane do wiadomości.
Miejsce koncertu - wybudowany w 1971 roku Amfiteatr Kadzielnia - poddawane jest obecnie gruntownej przebudowie. Wrześniowy koncert Thomasa będzie jednym z pierwszych, jakie odbędą się na tym obiekcie po renowacji. Położona malowniczo wśród wapiennych skał Kadzielnia oddalona jest o niecałe 2 km od ścisłego centrum Kielc.
Tradycyjnie nasz serwis przygotuje niedługo z myślą o osobach wybierających się na koncert poradnik na temat możliwości dotarcia na miejsce oraz noclegu w Kielcach.
Ostatnio zmieniony śr maja 12, 2010 10:14 przez 33ccd, łącznie zmieniany 4 razy.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Dj.JG
Brawo. To bardzo dobra wiadomość.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Wżyciu piękne są tylko chwile...
-
ttdziewiec
- Członek TAFC Polska
Nie mogę się już doczekać tego koncertu!
I jestem pełna podziwu, że Thomas Anders Fanclub Polska działa tak prężnie i skutecznie:) Tak trzymać!
I jestem pełna podziwu, że Thomas Anders Fanclub Polska działa tak prężnie i skutecznie:) Tak trzymać!
- Joanna91
Wspaniała wiadomość! Bardzo się cieszę i od dziś odliczam dni do 11 września 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jadę !
Patryk jesteście Wspaniali i Solaris też.Dzięki Dzięki Dzięki
Może w końcu teraz coś powiedzą głośno w TV o Thomasie i koncercie.
Patryk jesteście Wspaniali i Solaris też.Dzięki Dzięki Dzięki
Może w końcu teraz coś powiedzą głośno w TV o Thomasie i koncercie.
- xewela89x
Boże, cudownie że THOMAS w moim mieście wystąpi
- IndependentGirl
Wspaniała wiadomość! Dość daleko ode mnie, ale do września jest jeszcze trochę czasu, więc może uda mi się coś zdziałać w tym kierunku 

- Agata
Wreszcie data 11 września przestanie się tylko smutno kojarzyć. Dobrze też, że to sobota. Czyli jednak słowa Larsa o wrześniowym koncercie się potwierdziły
.
-
alunia13
No no jestem pod wrażeniem aktywności naszego idola w Polsce
Mnie niestety nie będzie bo mam cały wrzesień zawalony wyjazdami ale istnieje nadzieja, że w przyszłym roku równie często Thomas będzie odwiedzał nasz kraj. 
"You can win, If You want..."
- Peter
To może się tobie tak kojarzy, mi się z niczym nie kojarzy, a zacznie się kojarzyć z koncertem Thomasa, na który być może się tym razem wybiore.Agata pisze:Wreszcie data 11 września przestanie się tylko smutno kojarzyć. Dobrze też, że to sobota. Czyli jednak słowa Larsa o wrześniowym koncercie się potwierdziły.
- angel
Wspaniała wiadomość!
.
Znów wybiorę się na koncert Thomasa
.
Wspaniale,że koncert odbędzie się w Amfiteatrze,właśnie m.in takie miejsce należy się naszemu artyście.Super!
Znów wybiorę się na koncert Thomasa
Wspaniale,że koncert odbędzie się w Amfiteatrze,właśnie m.in takie miejsce należy się naszemu artyście.Super!
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Malediwy
- kikid351
- Członek TAFC Polska
Ale suuuuper, ja też tam jadę:)
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No i może tym razem Thomas zaśpiewa więcej utworów ze swoich solowych albumów bo niektórzy są tego bardzo spragnieni