Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasmine

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Jasmine »

A więc po za Thomasem lubią Arasha i Lutricia Mc Neal (nie wiem kto to, więc sorki jak będzie błąd w odmianie)
Ja tylko 1 trafiłam na występ Thomasa :cry:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Jeżeli czytacie,że w "Jaka To Melodia" był występ Thomasa,to upolujcie na 2 dzień powtórkę :)
Ja nie oglądam tego programu i dowiaduję się tylko z Forum,że był Thomas w JTM,potem czytam kiedy powtórka (za zwyczaj następnego dnia koło południa lub koło godz 14) i możecie oglądnąć lub też sobie nagrać....tak jak ja dzisiaj "Cheri Cheri lady" bo tego występu mi brakowało :)
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Jakiś czas temu w Radiu Park z Kędzierzyna-Koźla nie zgadniecie co usłyszałem!... Why Do You Cry ! Nie wiem czy coś skomentowali, bo nie od początku słyszałem, ale jak by nie było to chyba polska premiera w mediach! Pewnie nieoficjalna, przemycona z Rosji ;), więcej razy nie usłyszałem...
Czy ktoś ma jakieś informacje kiedy w końcu Thomas planuje oficjalnie wydać singla i album na zachodzie?
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

A'propos JTM dzisiaj trafiłam na kawałek odcinka gdzie było Alphaville
alunia13

Post autor: alunia13 »

A było :) I fajnie, że zaśpiewali piosenkę która nie jest tak znana jak inne chociaż równie piękna. To samo powinni zaproponować Thomasowi jak u nich był. Np: Geronimos albo Atlantis :)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Przed chwilą w programie Tylko Nas Dwoje Paula zaśpiewała piosenkę MT You're My Heart ,nawet dobrze jej to wyszło .Tomek Karolak trochę sobie żartował kiedy to pierwszy raz MT zobaczył w telewizji. Stwierdził że pierwsza wersja jest najlepsza.!
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Radio express i świetny program let's dance, było Modern, New Baccara, Patty Ryan, Bananarama, Jason Donovan, Rick Astley, Samantha, Depesze, BBB... wszystko to co uwielbiam. Ależ cudowna muzyka leci od 20:00 do 24:00. A z modernów to "Jet airliner" leciało tam z pól godziny temu.
alunia13

rut pisze:Przed chwilą w programie Tylko Nas Dwoje Paula zaśpiewała piosenkę MT You're My Heart ,nawet dobrze jej to wyszło .Tomek Karolak trochę sobie żartował kiedy to pierwszy raz MT zobaczył w telewizji. Stwierdził że pierwsza wersja jest najlepsza.!
Ooo. A niewie ktoś czy jest jakaś powtórka i kiedy?
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Ja też to oglądałam i też napisałam o tym w wątku "Covery Modern Talking", gdyż po tym co usłyszałam, nie mogłam zostawić tego bez komentarza. Pomylili tekst piosenki, a po występie Paulla określiła MT jako "plastik" i zdaje się, że powiedziała coś w stylu "jak do tego można się bawić?" ... dziewczyna chyba rozum zgubiła...
Ostatnio zmieniony sob maja 08, 2010 22:47 przez Joanna91, łącznie zmieniany 1 raz.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
alunia13

Mój tata to akurat oglądał i był wielce oburzony jak oni to zaśpiewali/po koncercie we Wrześni odziwo jego nastawienie do MT zmieniło się o 180 stopni/ za to mówił coś, że Karolakowi się podobało i mój ojciec wydedukował z tego, że niby on powiedział, że YMHYMS śpiewa Dieter :?: Ale mógł źle usłyszeć :D
Awatar użytkownika
Peter

Ja mam w pamieci ten "występ" i co można zrobić z tą przepiękną piosenką, dlatego nic innego nie jest w stanie mnie już zaskoczyć:
http://kawaszka.wrzuta.pl/audio/4FBrzQL ... herry_lady
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Karolak fajnie skomentował występ, powtórka "Tylko nas dwoje" jest w niedzielę, po godz. 14.00, ale sprawdziłam w gazecie i akurat jutro jest Formuła 1. Trzeba będzie poczekać, aż ktoś wrzuci na Youtube albo Ipla.

P.S. No rzeczywiście, Anka Mucha pobiła wszystkich swoim wykonaniem... :shock:
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

rut pisze:Przed chwilą w programie Tylko Nas Dwoje Paula zaśpiewała piosenkę MT You're My Heart ,nawet dobrze jej to wyszło .Tomek Karolak trochę sobie żartował kiedy to pierwszy raz MT zobaczył w telewizji. Stwierdził że pierwsza wersja jest najlepsza.!
Trudno jest mi oceniać cały występ, bo widziałem jakieś 30 sekund, ale co mnie zaskoczyło w komentarzu Karolaka, to fakt, że ten utwór pochodzi niby z 83 roku. Niedociągnięcie niewielkie, ale od razu widać, że fanem MT to on nie jest. Ale należy mu się szacunek, bo ogólnie pozytywnie to zabrzmiało.
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Wczoraj o 22 :50 w Radio Express leciało "Geronimo's Cadillac". ;D
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

Peter pisze:Wczoraj o 22 :50 w Radio Express leciało "Geronimo's Cadillac". ;D
to super a to internetowe radio .
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Nie to nie jest internetowe radio :mrgreen:
Gra one muzykę lat 60., 70. i 80. często go słucham ale na MT rzadko trafię.

http://www.radioexpress.pl/
Point Of No Return
ODPOWIEDZ