Ja tylko 1 trafiłam na występ Thomasa
Modern Talking w mediach
- Jasmine
Re: Modern Talking w mediach
A więc po za Thomasem lubią Arasha i Lutricia Mc Neal (nie wiem kto to, więc sorki jak będzie błąd w odmianie)
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jeżeli czytacie,że w "Jaka To Melodia" był występ Thomasa,to upolujcie na 2 dzień powtórkę 
Ja nie oglądam tego programu i dowiaduję się tylko z Forum,że był Thomas w JTM,potem czytam kiedy powtórka (za zwyczaj następnego dnia koło południa lub koło godz 14) i możecie oglądnąć lub też sobie nagrać....tak jak ja dzisiaj "Cheri Cheri lady" bo tego występu mi brakowało
Ja nie oglądam tego programu i dowiaduję się tylko z Forum,że był Thomas w JTM,potem czytam kiedy powtórka (za zwyczaj następnego dnia koło południa lub koło godz 14) i możecie oglądnąć lub też sobie nagrać....tak jak ja dzisiaj "Cheri Cheri lady" bo tego występu mi brakowało
- Tomolo
Jakiś czas temu w Radiu Park z Kędzierzyna-Koźla nie zgadniecie co usłyszałem!... Why Do You Cry ! Nie wiem czy coś skomentowali, bo nie od początku słyszałem, ale jak by nie było to chyba polska premiera w mediach! Pewnie nieoficjalna, przemycona z Rosji
, więcej razy nie usłyszałem...
Czy ktoś ma jakieś informacje kiedy w końcu Thomas planuje oficjalnie wydać singla i album na zachodzie?
Czy ktoś ma jakieś informacje kiedy w końcu Thomas planuje oficjalnie wydać singla i album na zachodzie?
- Jasmine
A'propos JTM dzisiaj trafiłam na kawałek odcinka gdzie było Alphaville
-
alunia13
A było
I fajnie, że zaśpiewali piosenkę która nie jest tak znana jak inne chociaż równie piękna. To samo powinni zaproponować Thomasowi jak u nich był. Np: Geronimos albo Atlantis 
"You can win, If You want..."
- rut
Przed chwilą w programie Tylko Nas Dwoje Paula zaśpiewała piosenkę MT You're My Heart ,nawet dobrze jej to wyszło .Tomek Karolak trochę sobie żartował kiedy to pierwszy raz MT zobaczył w telewizji. Stwierdził że pierwsza wersja jest najlepsza.!
Pozdrawiam rut
- Peter
Radio express i świetny program let's dance, było Modern, New Baccara, Patty Ryan, Bananarama, Jason Donovan, Rick Astley, Samantha, Depesze, BBB... wszystko to co uwielbiam. Ależ cudowna muzyka leci od 20:00 do 24:00. A z modernów to "Jet airliner" leciało tam z pól godziny temu.
-
alunia13
Ooo. A niewie ktoś czy jest jakaś powtórka i kiedy?rut pisze:Przed chwilą w programie Tylko Nas Dwoje Paula zaśpiewała piosenkę MT You're My Heart ,nawet dobrze jej to wyszło .Tomek Karolak trochę sobie żartował kiedy to pierwszy raz MT zobaczył w telewizji. Stwierdził że pierwsza wersja jest najlepsza.!
- Joanna91
Ja też to oglądałam i też napisałam o tym w wątku "Covery Modern Talking", gdyż po tym co usłyszałam, nie mogłam zostawić tego bez komentarza. Pomylili tekst piosenki, a po występie Paulla określiła MT jako "plastik" i zdaje się, że powiedziała coś w stylu "jak do tego można się bawić?" ... dziewczyna chyba rozum zgubiła...
Ostatnio zmieniony sob maja 08, 2010 22:47 przez Joanna91, łącznie zmieniany 1 raz.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
-
alunia13
Mój tata to akurat oglądał i był wielce oburzony jak oni to zaśpiewali/po koncercie we Wrześni odziwo jego nastawienie do MT zmieniło się o 180 stopni/ za to mówił coś, że Karolakowi się podobało i mój ojciec wydedukował z tego, że niby on powiedział, że YMHYMS śpiewa Dieter
Ale mógł źle usłyszeć 
- Peter
Ja mam w pamieci ten "występ" i co można zrobić z tą przepiękną piosenką, dlatego nic innego nie jest w stanie mnie już zaskoczyć:
http://kawaszka.wrzuta.pl/audio/4FBrzQL ... herry_lady
http://kawaszka.wrzuta.pl/audio/4FBrzQL ... herry_lady
- Joanna91
Karolak fajnie skomentował występ, powtórka "Tylko nas dwoje" jest w niedzielę, po godz. 14.00, ale sprawdziłam w gazecie i akurat jutro jest Formuła 1. Trzeba będzie poczekać, aż ktoś wrzuci na Youtube albo Ipla.
P.S. No rzeczywiście, Anka Mucha pobiła wszystkich swoim wykonaniem...
P.S. No rzeczywiście, Anka Mucha pobiła wszystkich swoim wykonaniem...
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Dr Mabuse
Trudno jest mi oceniać cały występ, bo widziałem jakieś 30 sekund, ale co mnie zaskoczyło w komentarzu Karolaka, to fakt, że ten utwór pochodzi niby z 83 roku. Niedociągnięcie niewielkie, ale od razu widać, że fanem MT to on nie jest. Ale należy mu się szacunek, bo ogólnie pozytywnie to zabrzmiało.rut pisze:Przed chwilą w programie Tylko Nas Dwoje Paula zaśpiewała piosenkę MT You're My Heart ,nawet dobrze jej to wyszło .Tomek Karolak trochę sobie żartował kiedy to pierwszy raz MT zobaczył w telewizji. Stwierdził że pierwsza wersja jest najlepsza.!

- Peter
Wczoraj o 22 :50 w Radio Express leciało "Geronimo's Cadillac". ;D
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
to super a to internetowe radio .Peter pisze:Wczoraj o 22 :50 w Radio Express leciało "Geronimo's Cadillac". ;D
- Gasolina91
Nie to nie jest internetowe radio
Gra one muzykę lat 60., 70. i 80. często go słucham ale na MT rzadko trafię.
http://www.radioexpress.pl/
Gra one muzykę lat 60., 70. i 80. często go słucham ale na MT rzadko trafię.
http://www.radioexpress.pl/
Point Of No Return