To chcesz powiedzieć, że Arek też śpiewał? Oh szkoda, że tego nie widziałem....Lúkx pisze:Jutro zapisuję się do klubu - niestety wcześniej nie dałem rady,. Na następnym koncercie wspólnie już będziem się bawić. We Wrześni Was widziałem - sporo was było z identyfikatorami i koszulkami.
Arek - świetny występ na scenie ;-D
Thomas Anders-FanClub Polska
- Peter
Re: Thomas Anders-FanClub Polska
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Arek zapowiadał występ Thomasa
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
szyszka
Byłam w Nędzy - było wspaniale.
Wielkie dzięki dla 33ccd i pkmodern za całokształt działań w Nędzy. Nie można zapomnieć spotkania z Thomasem przed koncertem - mam już zdjęcie. Emocji nie jestem w stanie opisać.
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich a najcieplejsze dla członków naszego TA FCPL. Mam nadzieję na szybkie spotkanie na koncercie.
Wielkie dzięki dla 33ccd i pkmodern za całokształt działań w Nędzy. Nie można zapomnieć spotkania z Thomasem przed koncertem - mam już zdjęcie. Emocji nie jestem w stanie opisać.
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich a najcieplejsze dla członków naszego TA FCPL. Mam nadzieję na szybkie spotkanie na koncercie.
- Dj.JG
Thomas Anders Fan - Club Polska na Naszej Klasie
Witam.
Niedawno znalazłem profil na Naszej Klasie naszego Fan-Clubu TAFCP i się zapisałem.
Oto link - http://nasza-klasa.pl/#profile/31856822.
Polecam.
Pozdrawiam.
Dj.JG
Niedawno znalazłem profil na Naszej Klasie naszego Fan-Clubu TAFCP i się zapisałem.
Oto link - http://nasza-klasa.pl/#profile/31856822.
Polecam.
Pozdrawiam.
Dj.JG
Wżyciu piękne są tylko chwile...
- Pkmodern
Wszystkich Członków naszego Fanklubu zapraszam do "Galerii Fanklubowej" gdzie pojawiły się ciekawe niespodzianki!
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
a gdzie ta galeria. pozdrawiam
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Musisz zapisać się do Thomas Anders Fan Club Polska bo tylko zarejestrowani w Fan Clubie mają dojście do galerii fanów.thomas1100 pisze:a gdzie ta galeria. pozdrawiam
Napisz do 33ccd
- rut
A ja też tej galerii nie mogę znaleźć.
Szukałam i nic.
Pozdrawiam rut
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Napisałam powyżej.Żebyście mogli oglądać Galerię Fanów musicie się zapisać do Thomas Anders Fan Club Polska.
Potem dostaniecie dalsze instrukcje od administratora strony.
Potem dostaniecie dalsze instrukcje od administratora strony.
- rut
Ja, jestem w Fan- Clubie ,tylko nie byłam w BAZIE DANYCH ale już jest wszystko dobrze. 
Pozdrawiam rut
- 33ccd
- Kontakt:
Zainteresowanych zapraszam na stronę T-A.pl na relację z koncertów majowych.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Daja
Mi bardzo podoba się ta stronka. Jestem pod wielkim wrażeniem, i te Fanklubowe gadżety, super! Fajnie, że jest możliwość zapisania się do Fan Clubu. Można poznać wielkich fanów Thomasa, wybrać się wspólnie na koncerty naszego idola. Niesamowita sprawa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- AT-omka
- Kontakt:
Raczkujecie , ale idzie wam coraz lepiej 
- fredka
- Członek TAFC Polska
Ja też wysłałam niedawno zgloszenie do Fun-Clubu. Wspaniałe jest działać dla wspólnego celu. Pozdrawiam wszystkich fanów.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
- 33ccd
- Kontakt:
Witajcie. Coś Wam śmiesznego opowiem co mnie spotkało.
Ci z Was co są w TAFCPL wiedzą że ankiety trzeba do mnie wysyłać. Czasami ktoś wysyła je POLECONYM. I ostatnio właśnie dostałem avizo i ...... ide sobie na pocztę z tym avizem, odstałem swoje w kolejce a pani w okienku /ok 40-45 lat/ do mnie mowi tak:
Poproszę dowód, ja jej go daje, a ona: ale Pan nie jest Thomas Anders??? i dodaje jakiś VAN CLUB / może myślała że to Austryjackie nazwisko rodowe /Von Club/
Myślałem że padnę. Mówię jej : proszę przeczytać dalej FAN CLUB POLSKA i tłumacze że to jest takie zrzeszenie ludzi co lubią takiego pana co nosi pseudonim Thomas Anders,i że taka osoba tak naprawdę pod tym nazwiskiem nie istnieje.
A ona swoje: proszę powiedziec aby ten pan przyszedł z dowodem i pieczątką to sobie odebrać!!!
Ja na to że tam jest reszta adresu i nazwy którą jest nazwa firmy, a ten Pan to jest z takiego niemieckiego zespołu z lat 80-tych i tu zaczynam pytać czy pamięta MT. Ona że tak ale..... list wyda tylko Panu Thomas Anders Von Clubowi.
Niewytrzymałem
Poszedłem do Naczelnika, który to wiedział o co chodzi po wyjaśnieniu mu problemu, pokazania umowy najmu i wpisu do ewidencji, przybicu pieczątki, podpisaniu oświadczenia że odbieram ten list, napisaniu wyjaśnienia że jest to osoba fikcyjna i że prowadzę TAFCPL a biuro mam w rejonie ich poczty .... i otrzymałem ten list a w nim ankietę zgłoszeniową.
DLATEGO BARDZO PROSZĘ NIE WYSYŁAJCIE POLECONYCH bo mnie ta poczta wykończy.
A wy mieliście jakies śmieszne tego typu historie???
Ci z Was co są w TAFCPL wiedzą że ankiety trzeba do mnie wysyłać. Czasami ktoś wysyła je POLECONYM. I ostatnio właśnie dostałem avizo i ...... ide sobie na pocztę z tym avizem, odstałem swoje w kolejce a pani w okienku /ok 40-45 lat/ do mnie mowi tak:
Poproszę dowód, ja jej go daje, a ona: ale Pan nie jest Thomas Anders??? i dodaje jakiś VAN CLUB / może myślała że to Austryjackie nazwisko rodowe /Von Club/
Myślałem że padnę. Mówię jej : proszę przeczytać dalej FAN CLUB POLSKA i tłumacze że to jest takie zrzeszenie ludzi co lubią takiego pana co nosi pseudonim Thomas Anders,i że taka osoba tak naprawdę pod tym nazwiskiem nie istnieje.
A ona swoje: proszę powiedziec aby ten pan przyszedł z dowodem i pieczątką to sobie odebrać!!!
Ja na to że tam jest reszta adresu i nazwy którą jest nazwa firmy, a ten Pan to jest z takiego niemieckiego zespołu z lat 80-tych i tu zaczynam pytać czy pamięta MT. Ona że tak ale..... list wyda tylko Panu Thomas Anders Von Clubowi.
Niewytrzymałem
Poszedłem do Naczelnika, który to wiedział o co chodzi po wyjaśnieniu mu problemu, pokazania umowy najmu i wpisu do ewidencji, przybicu pieczątki, podpisaniu oświadczenia że odbieram ten list, napisaniu wyjaśnienia że jest to osoba fikcyjna i że prowadzę TAFCPL a biuro mam w rejonie ich poczty .... i otrzymałem ten list a w nim ankietę zgłoszeniową.
DLATEGO BARDZO PROSZĘ NIE WYSYŁAJCIE POLECONYCH bo mnie ta poczta wykończy.
A wy mieliście jakies śmieszne tego typu historie???
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Joanna91
Hahaha33ccd pisze: (...) a ona: ale Pan nie jest Thomas Anders??? i dodaje jakiś VAN CLUB ...
(...) A ona swoje: proszę powiedziec aby ten pan przyszedł z dowodem i pieczątką to sobie odebrać!!!
(...) Ona że tak ale..... list wyda tylko Panu Thomas Anders Von Clubowi.(...)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."