Aż mi się marzy taka strona Dietera....
Thomas Anders-FanClub Polska
- Gasolina91
Re: Thomas Anders-FanClub Polska
Właśnie obkukałam sobie nową stronkę. Jest naprawdę świetna, wszystko przejrzyste i jasne.
Point Of No Return
- Peter
Dobry pomysł Agato. Też o tym myślałem, na razie jednak musi nam wystarczy stronka, na której się Dieter osobiście udziela. Przecież też jest perfekcyjna, a jak skorzystasz z tłumaczenia google'a to masz ją po polsku. 
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witam
Na adres Thomas Anders Fan Club Polska otrzymalismy list od osób współpracujacych na codzień z Thomasem.
W tym liscie piszą nam że Thomas oglądał Naszą stronę.
Dostaliśmy tez oficialne specialne zaproszenia do uczestnictwa w FCP w sobotę co oznacza, że Thomas nie wyraża sprzeciwu w oficialnym funkcjonowaniu strony na terenie RP.
Osoby zainteresowane zapisaniem się do Thomas Anders Fan Club Polska proszone są o wysłanie swojego akcesu na maila podanego na stronie. Regulamin jest gotowy i będzie niebawem odesłany osobą które chcą do TAFC PL przystąpić.
Na adres Thomas Anders Fan Club Polska otrzymalismy list od osób współpracujacych na codzień z Thomasem.
W tym liscie piszą nam że Thomas oglądał Naszą stronę.
Dostaliśmy tez oficialne specialne zaproszenia do uczestnictwa w FCP w sobotę co oznacza, że Thomas nie wyraża sprzeciwu w oficialnym funkcjonowaniu strony na terenie RP.
Osoby zainteresowane zapisaniem się do Thomas Anders Fan Club Polska proszone są o wysłanie swojego akcesu na maila podanego na stronie. Regulamin jest gotowy i będzie niebawem odesłany osobą które chcą do TAFC PL przystąpić.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- m.p
- Kontakt:
<<<ciach>>> To że ktoś w wywiadzie był tłumaczony z niemieckiego to nie znaczy że nie znał ang. A nie widziałeś wywiadów np. z 85r kiedy Thomas mówił po angielsku ...?jkris pisze:przy okazji przegladania nowej strony obejrzalem wywiad thomasa z '87 i musze przyznac, ze jestem w szoku, ze wowczas Thomas nie znal angielskiego <szok>
Czasem poziom infantylności tego forum jest .....................
Ostatnio zmieniony czw lut 11, 2010 11:34 przez ArCrack, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Budując poziom forum unikajmy takich sformułowań, jak to które przed chwilą usunąłem...
Powód: Budując poziom forum unikajmy takich sformułowań, jak to które przed chwilą usunąłem...
- 33ccd
- Kontakt:
Witamy Serdecznie.
Dziękujemy za zainteresowanie pierwszą Polską stroną poświęconą działalności muzycznej Thomasa Andesa, oraz za zgłoszenie mailowe i zarazem okazaną cierpliwość. Opóznienie to było wynikiem zbliżającej się imprezy Fan-Club Party 2010 w Koblenz, gdzie chcieliśmy uzgodnić warunki współpracy naszego Fan-Clubu z Thomas Anders Fan-Club Niemcy.
Na Fan-Club Party 2010 przeprowadziliśmy owocne rozmowy z przedstawicielami niemieckiego Thomas Anders Fan-Club Niemcy i samą Claudią /żoną Thomasa /, która to wraz z Thomasem oglądała Naszą stronę. Claudia zapewniła nas, że podoba im się pomysł prowadzenia i promowania osoby Thomasa Andersa w Polsce oraz wyraziła ona chęć pozostania z Nami w stałym kontakcie.
W związku z tą sytuacją zespół tworzący Thomas Anders Fan-Club Polska opracował regulamin i ankietę rejestracyjną. Chcąc podejść ambitnie do tematu zdecydowaliśmy się na opracowanie pytań podstawowych identycznych, jakie są w niemieckim zgłoszeniu wraz z pytaniami dodatkowymi pomagającym nam dostosować się do potrzeb naszych
przyszłych klubowiczów.
Osoby zainteresowane zgłoszeniem proszę o wysłanie swojego akcesu na adres:
fan@thomas-anders.pl
Osoby które wysłały zgłoszenie wcześniej powinny je dzisiaj dstać na swoje adresy mailowe.
Dziękujemy za zainteresowanie pierwszą Polską stroną poświęconą działalności muzycznej Thomasa Andesa, oraz za zgłoszenie mailowe i zarazem okazaną cierpliwość. Opóznienie to było wynikiem zbliżającej się imprezy Fan-Club Party 2010 w Koblenz, gdzie chcieliśmy uzgodnić warunki współpracy naszego Fan-Clubu z Thomas Anders Fan-Club Niemcy.
Na Fan-Club Party 2010 przeprowadziliśmy owocne rozmowy z przedstawicielami niemieckiego Thomas Anders Fan-Club Niemcy i samą Claudią /żoną Thomasa /, która to wraz z Thomasem oglądała Naszą stronę. Claudia zapewniła nas, że podoba im się pomysł prowadzenia i promowania osoby Thomasa Andersa w Polsce oraz wyraziła ona chęć pozostania z Nami w stałym kontakcie.
W związku z tą sytuacją zespół tworzący Thomas Anders Fan-Club Polska opracował regulamin i ankietę rejestracyjną. Chcąc podejść ambitnie do tematu zdecydowaliśmy się na opracowanie pytań podstawowych identycznych, jakie są w niemieckim zgłoszeniu wraz z pytaniami dodatkowymi pomagającym nam dostosować się do potrzeb naszych
przyszłych klubowiczów.
Osoby zainteresowane zgłoszeniem proszę o wysłanie swojego akcesu na adres:
fan@thomas-anders.pl
Osoby które wysłały zgłoszenie wcześniej powinny je dzisiaj dstać na swoje adresy mailowe.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- 33ccd
- Kontakt:
WITAM.
UWAGA - w dniach 15.03-15.04. dział kontaktu z Fanami będzie nieczynny z powodu urlopu i braku dostępu do internetu. W tym czasie nie będzie możliwość odpowiedzi na maile, ankiety zgłoszeniowe, czy zamówienia ze sklepiku. Wyłącznie pilne sprawy prosimy załatwiać przez adres kontakt@thomas-anders.pl. Przepraszamy z nieudogodnienia.
UWAGA - w dniach 15.03-15.04. dział kontaktu z Fanami będzie nieczynny z powodu urlopu i braku dostępu do internetu. W tym czasie nie będzie możliwość odpowiedzi na maile, ankiety zgłoszeniowe, czy zamówienia ze sklepiku. Wyłącznie pilne sprawy prosimy załatwiać przez adres kontakt@thomas-anders.pl. Przepraszamy z nieudogodnienia.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- AdisonMT
Na stronie FanClub Polska przydała by się historia Thomasa Andersa tak jak to miało miejsce w przypadku Dietera Bohlena 
AdisonMT
My angel is strong
My angel is strong
- 33ccd
- Kontakt:
Witajcie.
W związku z licznymi zapytaniami i zbliżającymi się koncertami informuję że będzie możliwość zakupienia przed koncertami koszulek i smyczy do 2 godzin przed koncertem. Będziemy widoczni w rejonie sceny. Szukajcie Nas
Ceny są podane na stronie http://www.thomas-anders.pl
W związku z licznymi zapytaniami i zbliżającymi się koncertami informuję że będzie możliwość zakupienia przed koncertami koszulek i smyczy do 2 godzin przed koncertem. Będziemy widoczni w rejonie sceny. Szukajcie Nas
Ceny są podane na stronie http://www.thomas-anders.pl
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
scarface
Troche wysoka cena jak za te pamiątki...36 zł za koszulkę a na allegro dokładnie taką samą z dowolnymi nadrukami z obu stron można mieć za mniej niż 20 zł. Mało tego każdy z nas kupując taką koszulkę robi świetną reklamę dla fanklubu a wy i tak liczycie grubo powyżej ceny rynkowej...rozbój w biały dzień...
Nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy - dlaczego osoby niezapisane do fanklubu Thomasa mają prawo nosić koszulki z nadrukiem który jasno mówi że należą one do tego funclubu...rozumiem że chodzi tutaj o czysty zysk...bo widze ze cena dla nich jest jeszcze wyższa 42 zł...czy Panowie troszkę nie przesadzają???
Nie rozumiem jeszcze jednej rzeczy - dlaczego osoby niezapisane do fanklubu Thomasa mają prawo nosić koszulki z nadrukiem który jasno mówi że należą one do tego funclubu...rozumiem że chodzi tutaj o czysty zysk...bo widze ze cena dla nich jest jeszcze wyższa 42 zł...czy Panowie troszkę nie przesadzają???
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Bardzo gorąco chciałam podziękować firmie Solaris Music za zorganizowanie koncertów Thomasa Andersa w Nędzy i Wrześni oraz za zorganizowanie spotkania Fan Clubowiczów z naszym Idolem.Podziękowania również dla 33ccd i PKmodern'a.
Pozdrawiam i prosimy Solaris Music o więcej koncertów Thomasa w naszym kraju.
Pozdrawiam i prosimy Solaris Music o więcej koncertów Thomasa w naszym kraju.
-
ak04
Koncerty Thomasa w naszym Pięknym kraju juz niestety za nami cóż wszystko co dobre szybko się kończy. Sam osobiście czekałem na tą chwilę 14 długich lat i warto było czekać. Serdecznie chciałem złożyć serdeczne podziękowania na ręce wszystkich obecnych na koncercie w Nędzy Fan-Klubowiczów i oczywiście 33ccd. Dziękuję za spełnienie marzenia.
- rut
Składam najserdeczniejsze podziękowania dla 33ccd i PKmodern'a za cały swój trud w organizacji wszystkiego. Chłopaki jedyna w was nadzieja.Dobrze że jesteście . 
Pozdrawiam rut
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Chciałam bardzo, bardzo podziękować w imieniu swoim i mamy (ttdziewiec)
PKmodern i 33ccd za wielkie zaangażowanie w działalność i sprawne funkcjonowanie Fan Klubu, a Panu Rafałowi z Solaris Music za umozliwienie spotkania z Thomasem oraz świetną organizację cudownych koncertów.
Mam nadzieję, że współpraca Fan Klubu z Solaris Music i Panem Rafałem bedzie długa i owocna.
Pozdrawiam moja kochaną ekipę i Pana Rafała.
Mam nadzieję, że współpraca Fan Klubu z Solaris Music i Panem Rafałem bedzie długa i owocna.
Pozdrawiam moja kochaną ekipę i Pana Rafała.
Pozdrawiam M.
-
Tomahow8
Dziękuję za koncerty w Polsce. Dziękuję również za przysłąnie zdjęcia z autografem. nie wierzyłem ,że takie zdjęcie będę miał kiedykolwiek. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
- Lúkx
Jutro zapisuję się do klubu - niestety wcześniej nie dałem rady,. Na następnym koncercie wspólnie już będziem się bawić. We Wrześni Was widziałem - sporo was było z identyfikatorami i koszulkami.
Arek - świetny występ na scenie ;-D
Pozdrawiam!!!
Arek - świetny występ na scenie ;-D
Pozdrawiam!!!
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Również przyłączam się do podziękowań chciałam bardzo, bardzo podziękować , Thomas Anders-FanClub Polska
PKmodern i 33ccd za wspaniała organizacje , Arkowi który dzielnie reprezentował nasz Fanclub na scenie .
Panu Rafałowi z Solaris Music za umożliwienie spotkania z Thomasem oraz świetną organizację wspaniałych koncertów.
Panowie z Firmy Solaris jesteście wspaniali wszyscy
DZIĘKUJE
PKmodern i 33ccd za wspaniała organizacje , Arkowi który dzielnie reprezentował nasz Fanclub na scenie .
Panu Rafałowi z Solaris Music za umożliwienie spotkania z Thomasem oraz świetną organizację wspaniałych koncertów.
Panowie z Firmy Solaris jesteście wspaniali wszyscy