Mehrzad Marashi - Don't Believe
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: Mehrzad Marashi - Don't Believe
Peter a co ma Dieter wspólnego z tym teledyskiem, że dajesz takie brawa?
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Peter
No na pewno to wymyślił i zorganizował, a reżyserka należy już do Nikołaja. 
- Pkmodern
A skąd masz tą pewność? Mówił coś o tym?
Akurat inny juror był w NY podczas kręcenia...
Akurat inny juror był w NY podczas kręcenia...
-
nado
Tak jakoś tu wpadłem, niechcący. Teledysk "kręcony na kolanie". Piosenka trąci myszką. O ! jak ładnie mi się powiedziało. Temat Merzhada dla mnie się właśnie zakończył.
- Peter
Teledysku już się nie da ogladać na tej stronie, a dlaczego kręcony na kolanie? Dla mnie najlepszy po "Baby blue" od czasów MT. 
- Romantic Warrior
moim zdaniem piosenka całkiem fajna, tylko refren dla mnie mniej udany - zajeżdża Leoną jak nic 
- Peter
Tu macie wreszcie teledysk w jakości HQ:
http://www.youtube.com/watch?v=cOi8adUbplw
http://www.youtube.com/watch?v=cOi8adUbplw
- Gasolina91
Taki sobie...móglby być bardziej sentymentalny 
Point Of No Return
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jakieś biedne to HD, prawdopodobnie przeskalowane ze zwykłej rozdzielczości, bo szczegółowość obrazu pozostawia baaardzo dużo do życzenia. A ogólnie w wysokiej jakości (ale standardowej rozdzielczości) klip dostępny był już wcześniej, na stronach Sony Music i Musicbox.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
Nie narzekajmy aż tak na jakość, może parę osób lubi to ogladać na całym ekranie, mnie cieszy, że wreszcie z dobrym teledyskiem idzie dobra piosenka. 
- angel
Nie ma na co narzekać! Teledysk udany jak i piosenka!
.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Oglądać na całym ekranie można nawet klip w rozdzielczości 320x240, choć to wątpliwa przyjemność. Tak czy tak monitory o rozdzielczości 1080p to nadal rzadkość, więc aż tak wielkiego problemu to nie stanowi.
Sam klip zupełnie mnie nie rusza - w przeciwieństwie do "Real Love" wygląda jakby był realizowany bez żadnego pomysłu. Ot tak, pojechać do Nowego Jorku i pokazać parę obrazków Mehrzada na tle miasta. Wykonanie oczywiście o niebo lepsze, ale sama idea trochę podobna do klipów disco-polo z lat 90. gdy wykonawcy jeździli gdzieś na południe kontynentu i pokazywali w jakich to egzotycznych dla Polaka miejscach mogą być
Sam klip zupełnie mnie nie rusza - w przeciwieństwie do "Real Love" wygląda jakby był realizowany bez żadnego pomysłu. Ot tak, pojechać do Nowego Jorku i pokazać parę obrazków Mehrzada na tle miasta. Wykonanie oczywiście o niebo lepsze, ale sama idea trochę podobna do klipów disco-polo z lat 90. gdy wykonawcy jeździli gdzieś na południe kontynentu i pokazywali w jakich to egzotycznych dla Polaka miejscach mogą być
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
No tu się nie moge z Toba w rzadnym razie zgodzić. "Real love" jako klip to ogromny krok do tyłu wobec "Baby Blue" - tam się nic nie dzieje, tylko widzimy czasem nie ładnego Marka na tle palm, basenu i strzechy ze słomowym dachem. A tu co chwile inne ujęcia, ten jest po prostu ciekawszy, ale może nie jestem obiektywny, bo cieszy mnie oglądanie znanych miejsc.
Poza tym nie lubie karaibów, a lubię Amerykę, więc możliwe, że nie jestem obiektywny w ocenianiu, a ocenę jakości technicznej obu zostawima Tobie Arku, bo ja się na tym nie znam.
- Pkmodern
Jak do tej pory żadne Clipy z najnowszych produkcji Bohlena jakoś do mnie nie przemawiają (nie oceniam samych piosenek). Marzą mi się Clipy z tych jakie kręci Mylene Farmen (po kilkanaście minut) i są to prawdziwe Arcydzieła! Bohlen powinien się od niej uczyć! (jeśli chodzi o Clipy czy Koncerty)!
- Peter
No tak, ale pomysły chyba pochodza od reżysera czyli Nikołaja? Nie wiem czy Bohlen miał udział w wymyśleniu tego klipu, sam nawet poddawałeś to w wątpliowść, kiedy napisałem, że ten teledysk to dzieło Bohlena....
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A ja widzę w tym kolesiu kopię Medlocka.