Pytania do Thomasa / Dietera

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Re: Pytania do Thomasa / Dietera

Post autor: Didi&Thomas »

dzięki za podpowiedź - ale co ciekawe, nie mogę znaleźć w tym wątku wczoraj dodanego przeze mnie zestawu pytań ? Zostały wykaosowane ? Wpisywałem je już po koncercie w Bełchatowie, bo jakoś przeoczyłem ten temat wcześniej, ale miałem nadzieję, że być może któreś z tych pytań zostanie wykorzystane w przyszłości..Sądziłem że w treści i formie nie są takie złe, ale skoro nie ma mojego postu w tym wątku widocznie się nie nadawały. Ale w porządku, to nie jest takie istotne ;)
sellimi pisze:
Didi&Thomas pisze:3. Które nagranie z całej dyskografii Modern Talking lubisz najbardziej ?
Z tego co pamiętam, to podczas wizyty w programie Bar obydwaj (TA i DB) odpowiedzieli, że You're my heart, you're my soul
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Didi&Thomas pisze:dzięki za podpowiedź - ale co ciekawe, nie mogę znaleźć w tym wątku wczoraj dodanego przeze mnie zestawu pytań ? Zostały wykaosowane ?
Nie filtrujemy w ten sposób pytań, każdy może wstawić co tylko chce :) Widzę Twój post na podglądzie moderacji i pojęcia nie mam dlaczego nie wyświetla się na forum - pierwszy raz spotykam się z takim błędem.
Ostatnio zmieniony czw sie 27, 2009 17:31 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Edycja: post udało się przywrócić na miejsce. Przepraszam za utrudnienia!
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Lady Lai

Post autor: Lady Lai »

Wiecie, że możecie zadawać Dieterowi pytania dotyczące waszych problemów w niemieckim Bravo? :lol: Rubryczka nosi nazwę "Frag den Bohlen". Inteligentne nastolatki piszą rzeczy w stylu "Mam już 14 lat i jestem prawie dorosła. Dlaczego moja mama nie akceptuje mojego cudownego, 35- letniego chłopaka? On nie pali i nie pije!", a gosposia Dietera im odpowiada.
Ponadto, tytuł rubryki żyje własnym życiem;D Kiedy niemiecki nastolatek ma debilny problem, gasi się go słowami "frag den Bohlen", czyli "spytaj Bohlena".
Och, come on- WIN!
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Lady Lai pisze:Inteligentne nastolatki piszą Dieterowi pytania dotyczące waszych problemów w niemieckim Bravo a gosposia Dietera im odpowiada
No to faktycznie, odjazd na maksa - gosposia Dietera radzi. Dieter broni, Dieter radzi, Dieter nigdy cię nie zdradzi :lol: :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Adi pisze:Dieter broni, Dieter radzi, Dieter nigdy cię nie zdradzi
:lol: świetne :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi

IndependentGirl pisze:
Adi pisze:Dieter broni, Dieter radzi, Dieter nigdy cię nie zdradzi
:lol: świetne :lol:
A wiecie skąd pochodzi ten cytat? :mrgreen: Z pewnego filmu, zgadnijcie z jakiego? :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Z Seksmisji, of course :arrow: Tylko tam w miejscu Dieter, było: Liga.
Obrazek
Awatar użytkownika
Lady Lai

Post autor: Lady Lai »

E tam, na pewno mieli na myśli Dietera; D Taka zaszyfrowana informacja dla inteligentnego odbiorcy;)
Och, come on- WIN!
Awatar użytkownika
Adi

Lady Lai pisze:na pewno mieli na myśli Dietera; D Taka zaszyfrowana informacja dla inteligentnego odbiorcy;)
Dokładnie tak jak piszesz. Chciałem poprzez ten cytat przekazać ukryte przesłanie na temat osoby Dietera bazujące na kultowym już filmie. :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.

Koncerty już jutro w Niedzielę. Jeśli by była szansa na rozmowę z Thomasem to o co mamy zapytać?
Pytam ponownie gdyż tu długo nikt nie pisał a może coś nowego Wam się nasuneło na myśl.
Proszę o ambitne pytania, a nie z serii "jaką piosenkę najbardziej lubi?"
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

33ccd pisze:Jeśli by była szansa na rozmowę z Thomasem to o co mamy zapytać?
Zawsze mnie interesowała kwestia nagrań w studiu ze wspólnego okresu MT z Dieterem Bohlenem. Zapytajcie się, czy Thomas był w studiu przy produkcji utworów, poza czasem, gdy nagrywał swoje wokale i czy kiedykolwiek widział, by Bohlen sam coś realizował w studiu, nagrywał syntezatory itp, czy może robił to tylko Rodriguez, bądź jeszcze inni. :?:
Powodzenia i dzięki!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

ok zapisane :D
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ja mam pytania:
1.Czy na europejskim wydaniu albumu Strong będzie dokładnie taka sama tracklista jak na Rosyjskim (o ile do takiego wydania dojdzie),czy będzie na nim coś nowego.
2.Czy uważa,że produkcja albumu Strong i wydanie go tylko na rynek rosyjski było dobrym pomysłem?Wielu Polskich i innej narodowości fanów nie miało łatwego dostępu do niego (a przez to na pewno zwiększyło się piractwo internetowe,każdy fan chciał mieć album Strong więc ściągał z sieci).
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

ArCrack pisze:Gdybyście mogli wymyślić pytania do wywiadu z Thomasem czy Dieterem, o co byście zapytali?
Dieter mi nie odpisze, bo taki jest ale Thomasa bym zapytał czy są niepublikowane utwory?
Awatar użytkownika
mabuse89

Post autor: mabuse89 »

Czy w końcu komuś udało się przeprowadzić chociaż jakiś mini-wywiad z Thomasem w Nędzy czy we Wrześni? Jeśli tak, to mam nadzieje że na naszej stronce zostanie opublikowany :) wiem, że we Wrześni chociażby członkowie fan-clubu mogli się spotkać z Thomasem, ale czy było możliwe zadanie jakiegokolwiek pytania, skoro Thomas zjawił się na rynku 40 minut przed koncertem i niemalże zaraz po ostatniej piosence odjechał? :/
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja bym spytała Thomasa i Dietera jak wspominają czasy MT, ew. Dietera o czasy BS
ODPOWIEDZ