Bad Boys Blue
- Peter
Re: Bad Boys Blue
Dziękuję za poprawienie, własnie co do niego miałem wątpliwość. 
- Jasmine
Jeśli już to moja mama żartuje
No to dobrze, bo zawsze mama powtarzała że to jacyś dwaj Niemcy śpiewali przed nimi
No to dobrze, bo zawsze mama powtarzała że to jacyś dwaj Niemcy śpiewali przed nimi
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Skąd taki pomysł?FMike pisze:No właśnie nie JamajczykPeter pisze:BBB to ciągłe zmiany składu, z oryginalnego został tylko John, a tą pioskę nie śpiewali żadni niemcy tylko Anglik, Amerykanin i Jamajczyk., Trevor Oliver Taylor URODZIŁ SIĘ w Anglii.
Trevor Oliver Taylor ur. 11 stycznia 1958 roku w Montego Bay, Jamajka
John Edward McInerney ur. się 7 września 1957 roku w Liverpoolu, Wielka Brytania
Andrew Freddie Thomas ur. 25 maja 1946 w San Francisco,USA

od lewej:John,Trevor,Andrew
- AdisonMT
- Gasolina91
Teledysk do You're A Woman taki troche nudnawy jest, nic się tam nie dzieje.
Ja od Bad Boysów lubię bardzo "I Don't Know Her Name" i "Queen Of Hearts".
Ja od Bad Boysów lubię bardzo "I Don't Know Her Name" i "Queen Of Hearts".
Point Of No Return
- FMike
Kiedyś też z kilku powodów myślałem że urodził się w Jamajce, w tym linku zobaczcie dwa ostatnie posty:http://www.badboysblue.eu/board/showthr ... %BFyje-%28atlantyda ;o) pisze:Skąd taki pomysł?FMike pisze:No właśnie nie JamajczykPeter pisze:BBB to ciągłe zmiany składu, z oryginalnego został tylko John, a tą pioskę nie śpiewali żadni niemcy tylko Anglik, Amerykanin i Jamajczyk., Trevor Oliver Taylor URODZIŁ SIĘ w Anglii.
![]()
Trevor Oliver Taylor ur. 11 stycznia 1958 roku w Montego Bay, Jamajka
John Edward McInerney ur. się 7 września 1957 roku w Liverpoolu, Wielka Brytania
Andrew Freddie Thomas ur. 25 maja 1946 w San Francisco,USA
"...I'm A Rough Boy..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Można by uznać,że jest pół Anglikiem pół Jamajczykiem ;)urodził się w Anglii,ale oboje rodziców to Jamajczycy więc i tak płynęła w nim jamajska krew,dlatego zajął się też taką muzyką po odejściu z BBB.
Ale ok,skoro Mike to sprostował to nie wiem dlaczego źródła nadal podają,że jego miejsce ur to Jamajka.
Ale ok,skoro Mike to sprostował to nie wiem dlaczego źródła nadal podają,że jego miejsce ur to Jamajka.
- FMike
Pewnie kiedyś ktoś coś poplątał, a błąd jest powielany do dziś.
a to mała "ciekawostka", posłuchajcie co na początku mówi Trevor:
a to mała "ciekawostka", posłuchajcie co na początku mówi Trevor:
"...I'm A Rough Boy..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No więc właśnie...czyżby tym potwierdził,że jest Jamajczykiem?
- FMike
Mówił co chciał, przecież mógł uważać się za Jamajczyka chociaż się tam nie urodził.
Gdyby moja cała rodzina pochodziła z innego kraju, a ja urodziłbym się w innym, to oczywiste że związany byłbym w jakimś stopniu z krajem rodziny.
Gdyby moja cała rodzina pochodziła z innego kraju, a ja urodziłbym się w innym, to oczywiste że związany byłbym w jakimś stopniu z krajem rodziny.
"...I'm A Rough Boy..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No dokładnie FMike.Dlatego przyjęło się,że Trevor pochodzi z Jamajki.Dla mnie zawsze będzie Jamajczykiem
,choćby się urodził nawet w kosmosie.Ma korzenie Jamajskie.No ale chyba nie będziemy tak w nieskończoność ciągnęli tematu z jakiego kraju pochodzi Trevor
.na str.BBB jakieś poważne przeróbki,bo czynna będzie dopiero 9 maja.Szerze mówiąc dawno tam nie byłam i nie mam pojęcia co nowego.
- FMike
To tak ogólnie:
Przygotowywana jest całkiem nowa strona zespołu, która wystartuje 9 maja.Coconut pracuje nad promocją nowego albumu "25", który ukaże się w najbliższym czasie, a wcześniej zostanie poprzedzony singlem, do którego powstaje teledysk.
Fani czekają z niecierpliwością
.
Przygotowywana jest całkiem nowa strona zespołu, która wystartuje 9 maja.Coconut pracuje nad promocją nowego albumu "25", który ukaże się w najbliższym czasie, a wcześniej zostanie poprzedzony singlem, do którego powstaje teledysk.
Fani czekają z niecierpliwością
"...I'm A Rough Boy..."
- FMike
Zapraszam do odsłuchu sampli z nowego singla "Come Back And Stay (Re-Recorded 2010)" i z albumu "25''...http://badboysblue.eu/ 
"...I'm A Rough Boy..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Uwielbiam BBB,ale ciągłe odgrzewanie starych hitów w nowych wersjach to już naprawdę staje się mdłe i nie do zniesienia,przynajmniej dla mnie.
Czy nikt nie ma pomysłu na zupełnie nowe nagrania?
Czy naszym ukochanym zespołom nic i nikt już nie może pomóc aby weszły znów na Top?
Rozumiem,że to już "dziadki"-ale,żeby zniknęli z powierzchni Ziemi?
Czy nikt nie ma pomysłu na zupełnie nowe nagrania?
Czy naszym ukochanym zespołom nic i nikt już nie może pomóc aby weszły znów na Top?
Rozumiem,że to już "dziadki"-ale,żeby zniknęli z powierzchni Ziemi?
- FMike
Ciągłe odgrzewanie...hmmm, odgrzane hity to były w ''98, teraz wszystko zostało nagrane na nowo od podstaw, a płyta wydana zostanie z okazji 25 lecia zespołu...lepsze to niż wydać składankę.
Nowe nagrania... będą, ponieważ planowana jest nowa płyta.
Nie przesadzajmy że zniknęli z powierzchni ziemi, nagrywają, koncertują...więc narazie się na to nie zanosi.
Nowe nagrania... będą, ponieważ planowana jest nowa płyta.
Nie przesadzajmy że zniknęli z powierzchni ziemi, nagrywają, koncertują...więc narazie się na to nie zanosi.
"...I'm A Rough Boy..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Nagrane od podstaw ,ale co z tego skoro znamy już te przeboje.Już ileś wersji wyszło tych samych piosenek,ale jak by nie było to ciągle nagrywanie tego samego-bez sensu.Oczywiście,że od '98 roku minęło sporo czasu i tamte wersje nie są już takie "hitowe" (dla mnie są) bo styl bez przerwy się zmienia i artyści jeden drugiego musi gonić.Ale jak by nie było-to ciąglę to samo
Ta wersja,którą można przesłuchać na stronce BBB,akurat na mnie nie robi wrażenia...to już wolę nowe nagrania...

Ta wersja,którą można przesłuchać na stronce BBB,akurat na mnie nie robi wrażenia...to już wolę nowe nagrania...
To mnie ucieszyłeśFMike pisze:Nowe nagrania... będą, ponieważ planowana jest nowa płyta.
Tak dla nas Fanów nie zniknęli,ale reszta świata już o MT i BBB zapomniała,ale w sumie czy to ważne....ważne,że mają swoich wiernych fanów i może nowi nie są "im" do szczęścia potrzebniFMike pisze:Nie przesadzajmy że zniknęli z powierzchni ziemi, nagrywają, koncertują...więc narazie się na to nie zanosi.