Thomas i Eurowizja

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Szczerze? Może to i dobrze. Gdzie tam Thomas na Eurowizję? Do Polski niech przyjedzie promować nowy album a nie pchać się po tandecie.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Maro_D pisze:Szczerze? Może to i dobrze. Gdzie tam Thomas na Eurowizję? Do Polski niech przyjedzie promować nowy album a nie pchać się po tandecie.
Tak,mógłby przyjechać do Polski
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

A do Polski owszem, mógłby :D wcale bym się nie pogniewała :wink: mógłby nawet do Szczecina, tu Go jeszcze nie było...
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Z tym utworem Thomas więcej osiągnąć nie mógł. Gdyby zdecydował się na coś "żywszego"... Texas Lightning na prawdę mają większe szanse na Eurowizji. Wydaje mi się, choć bardzo trudno mi się zdobyć na tak wielki obiektywizm, że Niemcy dokonali trafnego wyboru :cry: Cóż, teraz wypada kibicować Texas Lightning, żeby nie było, że Thomas przegrał z jakimiś cieniasami :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Przepraszam, ale Thomas był drugi czy trzeci? Bo jakoś nie widzę tu nigdzie odpowiedzi na to pytanie. Gdyby ktoś mógłby napisać...

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
alicja33

Post autor: alicja33 »

i na co mu była taka porażka.... :(
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Informacja o miejscach Thomasa i Vicky Lenadros nie została podana. Może teraz jakoś się pojawi...
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

Cytat ze strony niemieckiej Eurowizji:

Die Country-Combo um Jane Comerford und Olli Dittrich setzte sich gegen Thomas Anders und Vicky Leandros durch. Wer Zweit- und Drittplatzierter wurde, wurde nicht bekanntgegeben.

Z pierwszego zdania wynika jakby Thomas był drugi :] . Ale następne zdanie mówi z kolei o tym, że wyniki drugiego i trzeciego miejsca nie zostały podane 8) .
Ania

Post autor: Ania »

:( :( :( :( :( :( - szkoda, ale może następnym razem się uda ( :roll: jeśli będzie następny raz)
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta :(
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

Post autor: Feliks Maliszczak »

Tu Feliks Maliszczak tak liczyłem na Thomasa, a tu wybrali taki gówniany zespół który śpiewa taką szmirę.Cały czas myślałem,że Thomas wygra.Jestem załamany,że Thomasowi się nie powiodło. Thomasa Fan - Feliks Maliszczak

Thomas był najlepszy ze wszystkich nudziarzy którzy tam wystąpili.Tak przepięknie zaśpiewał dwie piosenki. "Volare" i "Songs That Live Forever" tak mi się bardzo podobał Thomasa występ. To niesprawiedlive,że tak po chamsku potraktowali Thomasa zamiast wybrać jego niż ten gówniany jakiś tam Texas przecież takiej szmiry nie idzie słuchać. Niespodziewałem się,że w taki chamski sposób potraktują Thomasa! Thomasa Fan Feliks Maliszczak
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Trochę mniej emocji i fanatyzmu, trochę więcej tolerancji dla gustów innych ;)
Co było chamskiego w tym, że publiczności spodobała się inna piosenka? :)

Wyniki:
1. Texas Lightining: 45,96 % (365 361)
2. Thomas Anders: 27,23 % (216 457)
3. Vicky Leandros: 26,81 % (213 139)
Awatar użytkownika
kicek

ArCrack pisze:Wyniki:
1. Texas Lightining: 45,96 % (365 361)
2. Thomas Anders: 27,23 % (216 457)
3. Vicky Leandros: 26,81 % (213 139)
O mały włos a Thomas byłby trzeci... :roll: . Miałem przeczucie, że będzie na drugim miejscu, ale spodziewałem się mniejszej, najwyżej kilkuprocentowej różnicy między nim a Texas Lightining.
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Taaa...tym bardziej, że zdaje się w sondażach był pierwszy... :(
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Sondaże akurat zmieniały sie cały czas, prowadzili w nich na zmianę Thomas i Vicky Leandros. Texas Lightning cały czas było nieco z tyłu ;)
Awatar użytkownika
kicek

To prawie tak jak z wyborami prezydenckimi - sondaże sobie a wyborcy sobie :wink: .
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Tylko że tutaj za rok kolejne wybory, a prezydenta można zmienić dopiero za 5 lat :roll: ;)
ODPOWIEDZ