Thomas i Eurowizja
- Maro_D
Szczerze? Może to i dobrze. Gdzie tam Thomas na Eurowizję? Do Polski niech przyjedzie promować nowy album a nie pchać się po tandecie.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Dr Mabuse
Z tym utworem Thomas więcej osiągnąć nie mógł. Gdyby zdecydował się na coś "żywszego"... Texas Lightning na prawdę mają większe szanse na Eurowizji. Wydaje mi się, choć bardzo trudno mi się zdobyć na tak wielki obiektywizm, że Niemcy dokonali trafnego wyboru
Cóż, teraz wypada kibicować Texas Lightning, żeby nie było, że Thomas przegrał z jakimiś cieniasami 

- Pioetrek
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- kicek
Cytat ze strony niemieckiej Eurowizji:
Die Country-Combo um Jane Comerford und Olli Dittrich setzte sich gegen Thomas Anders und Vicky Leandros durch. Wer Zweit- und Drittplatzierter wurde, wurde nicht bekanntgegeben.
Z pierwszego zdania wynika jakby Thomas był drugi
. Ale następne zdanie mówi z kolei o tym, że wyniki drugiego i trzeciego miejsca nie zostały podane
.
Die Country-Combo um Jane Comerford und Olli Dittrich setzte sich gegen Thomas Anders und Vicky Leandros durch. Wer Zweit- und Drittplatzierter wurde, wurde nicht bekanntgegeben.
Z pierwszego zdania wynika jakby Thomas był drugi
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
Tu Feliks Maliszczak tak liczyłem na Thomasa, a tu wybrali taki gówniany zespół który śpiewa taką szmirę.Cały czas myślałem,że Thomas wygra.Jestem załamany,że Thomasowi się nie powiodło. Thomasa Fan - Feliks Maliszczak
Thomas był najlepszy ze wszystkich nudziarzy którzy tam wystąpili.Tak przepięknie zaśpiewał dwie piosenki. "Volare" i "Songs That Live Forever" tak mi się bardzo podobał Thomasa występ. To niesprawiedlive,że tak po chamsku potraktowali Thomasa zamiast wybrać jego niż ten gówniany jakiś tam Texas przecież takiej szmiry nie idzie słuchać. Niespodziewałem się,że w taki chamski sposób potraktują Thomasa! Thomasa Fan Feliks Maliszczak
Thomas był najlepszy ze wszystkich nudziarzy którzy tam wystąpili.Tak przepięknie zaśpiewał dwie piosenki. "Volare" i "Songs That Live Forever" tak mi się bardzo podobał Thomasa występ. To niesprawiedlive,że tak po chamsku potraktowali Thomasa zamiast wybrać jego niż ten gówniany jakiś tam Texas przecież takiej szmiry nie idzie słuchać. Niespodziewałem się,że w taki chamski sposób potraktują Thomasa! Thomasa Fan Feliks Maliszczak
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- kicek
O mały włos a Thomas byłby trzeci...ArCrack pisze:Wyniki:
1. Texas Lightining: 45,96 % (365 361)
2. Thomas Anders: 27,23 % (216 457)
3. Vicky Leandros: 26,81 % (213 139)
- Elltoja
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt: