nie wiem czy wiecie, ze Sandra powraca
wyszedl juz singiel z DJ Bobo
za 3 tyg wyjdzie jej plyta z nowymi remixami
jesienia zupelnie nowy album- ma byc inny styl, piosenki po niemiecku, hiszpansku...
ciekawe, ciekawe...
Może wreszcie jej się uda. Ostatni album ("The wheel of time") był słabiutki. Trzymam kciuki Mam do niej duży sentyment i wciąż z przyjemnością słucham takich piosnek jak "Stop for a minute", czy "Heaven Can Wait". Bardzo lubię tez "In the heat of the night" i "Innocent love" oraz "Don't cry (the break-up of the world"). No i oczywiście "Everlasting Love" - uważam, że to najlepszy cover tej piosneki, jaki kiedykolwiek sie ukazał.
Nie trawię jakoś tej pani. Owszem: In The Heat Of The Night czy Maria Magdalena to fajne utwory, ale została przez niektórych taaak przereklamowana, że mam jej dość. Wolę Desireless...
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Jakbym mial wymienic moje ulubione piosenki Sandry to musialbym zrobic spis polowy jej piosenek Ale z takich naj naj bardziej ulubionych to : Stop For A Minute, Aroud My Heart, Sisters and Brothers. Jej najwieksze przeboje typu "Maria Magdalena" czy "Everlasting Love" przejadly mi sie (ten drugi leci w kolko na RMFie). Poza tym bardzo lubie album "Paintings In Yellow", ktory moze nie jest bardzo przebojowy, ale ma piekny klimat. Jedynie piosenki Hiroshima z tej plyty nie trawie i zawsze ja pomijam.
coż miałem jej wszystkie piosenki kiedyś..., niegdyś nieszczęśliwie zakochany w jej piosenkach teraz to już nie chce mi sie wracać do tego...ale jej teledyski bardzo mi się podobały m.in. In The Heat Of The Night czy We'll Be Together zgadzam się Maria Magdalena czy Everlasting Love to juz się niedobrze robi..takie to przereklamowane jest jak i ona sama
I'm freezin, I'm freezin, I'm cold
So so so cold
It's gonna be a long cold winter
Long cold winter without your love yea
Reflections- premiera 2.10 w Polsce, w Niemczech 29.09.
The Art Of Love- zaraz po tym jak Reflections zejdzie z list.
Mozna juz odsluchac minutowych sampli wyprodukowanych na nowo ( nie zremixowanych) wersji najwiekszych hitow Sandry. A remixował je min Christian Geller- ten ktory obrabial kilka piosenek Modern Talking