DSDS 2010
-
scarface
Re: DSDS 2010
Na bohlenworld jest zdjecie Dietera i jego pupilka nie wiecie przypadkiem kiedy te zdjęcie było robione? Podczas niedzienego DSDS ??
Może ktoś z Was oglądał ostatni DSDS - czy Dieter w jakikolwiek sposób wspomniał/ustosunkował się do tragedii jaka miała miejsce dzień wcześniej w naszym kraju?
Może ktoś z Was oglądał ostatni DSDS - czy Dieter w jakikolwiek sposób wspomniał/ustosunkował się do tragedii jaka miała miejsce dzień wcześniej w naszym kraju?
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
- Peter
Niestety Dieter nie ustosunkował się w tej sprawie. Na Bohlenworld jest nawet temat jej poświęcony, ale głosu Dietera w nim nie ma...
- MODERN JEANNE
Jest tam temat bo nawet przeglądałam.To przykre że Dieter nic tam nie skrobnął ale z tym się liczyłam.Pewnie ma inne sprawy na głowie niż internet 
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Blumchen od dawna jest skończona, bo dawno nie nagrała wielkiego przeboju i nie wiele na to wskazuje by coś mogło to zmienic, a swoją drogą to czy akcja faktycznie uderzy w "Don't believe" a moze w "Real love"? Pewności nie ma żadnej.ArCrack pisze: A gdy któryś wokalista wygra ten program, może z nowym singlem nie wejść na 1. miejsce w Niemczech. Planowana jest oddolna internetowa akcja kupowania innej piosenki ("Bumerang" Blümchen), aby to ona zajęła miejsce na szczycie i uniemożliwiła zajęcie go zwycięzcy DSDS. Dokładnie to samo zrobiono w grudniu w Wielkiej Brytanii walcząc ze zwycięzcą programu X-Factor.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ale co ma piernik do wiatraka? Nie chodzi o wskrzeszanie Blümchen (która zresztą od ładnych paru lat występuje już pod prawdziwym nazwiskiem), tylko zablokowanie pierwszego miejsca zwycięzcy DSDS. Nie bardzo też wiem jak ma to uderzyć w Real Love, bo to będzie już trzeci tydzień obecności tego singla na liście i tak czy tak nie będzie on wtedy numerem 1 (wszystko wskazuje na to, że nie będzie nim w ogóle).
A RTL dzisiaj potwierdził informację - obaj finaliści zaśpiewają piosenkę z recyklingu.
A RTL dzisiaj potwierdził informację - obaj finaliści zaśpiewają piosenkę z recyklingu.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
Aha, a ja myślałem, że to nowa piosenka Blumchen, a to pewnie jej jakaś stara piosenka.... i kupują ją po to by uniemożliwić zwycięzcy DSDS wygranie... Tylko po co oni niby to robią?
-
scarface
To smutne że Dieter który zawsze był goraco witany w naszym kraju czy to jak przyjezdzal z Blue System czy to z Thomasem nawet słowem nie wspomniał o tragedii która miała miejsce w Polsce...z pewnoscia ma tu sporo znajomych i jeszcze wiecej bardzo oddanych fanów...ja wiem że DSDS to nie jest jego program ale jakiś mały gest...symbol na to na pewno mógł sobie pozwolić...to już nie jest ten sam człowiek z zasadami który przyjezdzał tu w latach 80 i 90-tych...Thomas chyba miął racje że tylko kasa mu w głowie...
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Sposób dystrybucji zwycięskiej piosenki jest w DSDS nowością. Nie czekamy już 6 dni na premierę singla, piosenka będzie do ściągnięcia zaraz po zakończeniu programu.
- Peter
To znaczy, ze obaj wokaliści nagrali już swoje studyjne wersje tego utworu? Ale świetnie..,ArCrack pisze:Sposób dystrybucji zwycięskiej piosenki jest w DSDS nowością. Nie czekamy już 6 dni na premierę singla, piosenka będzie do ściągnięcia zaraz po zakończeniu programu.
- IR4MT
- Kontakt:
Proud of all Iranians Mehrzad marashi (مهرزاد مرعشی ) :dance:

Special Iranian Modern Talking Fan Club
http://iran4moderntalking.ir/
http://iran4moderntalking.ir/forum
http://iran4moderntalking.ir/
http://iran4moderntalking.ir/forum
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Tegoroczny finał miał największą oglądalność od pierwszej edycji show. Widzom spodobała się chyba walka Menowina z resztą świata. Facet wygrał głosowanie we wszystkich koncertach poza pierwszym i ostatnim: http://www.rtl.de/cms/unterhaltung/supe ... t_id=40880
-
nado
Wypunktuję, bo nadal nie wiem jak się edytuje:
1. Mehrzad wygrywa, chociaż jego wykonanie Don't Belive jest dużo gorsze niż Menowina. Stoi jak słup soli, na scenę wparowują ludzie i prawie go nie przewracają.
2. Menowin ze łzami i kurwikami w oczach rzucałby czym popadnie, pozostają mu jednak tylko słowa. "Wszystko to gówno" - rzuca na gorąco do reporterki RTL-u.
3. Bohlen wyśpiewał sobie właśnie muzyczną przyszłość. Przez kamerę zostaje złapany w bardzo intymnej chwili. Można odnieść wrażenie, że się właśnie zesrał i dlatego nie może podnieść się z fotela.
4. Prowadzący szczytuje. Z poczuciem prywatnego sukcesu pyta uszczypliwie Menowina: "Tatuś Bohlen teraz się tobą zaopiekuje?". "Mam nadzieję" - odpowiada nieprzytomny z wrażenia, sponiewierany emocjami "rudy kloc".
5. Publiczność skanduje imię Menowin. Mehrzad w stonowanych, ale stanowczych słowach karze jej się zamknąć. Dziękuje Frohlichowi. Entuzjazm opada. Ludzie nie klaszczą już nikomu.
6. Cieszy się drugi męski juror Idola: " Po raz pierwszy w historii programu nie wygrał faworyt Dietera. ", po czym łyka triumfalnie szampana.
WNIOSKI:
1. W przysłowiowym nosie oglądacze DSDS-ów mają kompozycje Bohlena i chyba jego samego.
2. Bohlen przeterminował się jako juror i jest w fazie terminalnej swojej niemieckiej kariery.
3. Bohlenowi na niemieckiej scenie pozostaje już tylko polityka.
1. Mehrzad wygrywa, chociaż jego wykonanie Don't Belive jest dużo gorsze niż Menowina. Stoi jak słup soli, na scenę wparowują ludzie i prawie go nie przewracają.
2. Menowin ze łzami i kurwikami w oczach rzucałby czym popadnie, pozostają mu jednak tylko słowa. "Wszystko to gówno" - rzuca na gorąco do reporterki RTL-u.
3. Bohlen wyśpiewał sobie właśnie muzyczną przyszłość. Przez kamerę zostaje złapany w bardzo intymnej chwili. Można odnieść wrażenie, że się właśnie zesrał i dlatego nie może podnieść się z fotela.
4. Prowadzący szczytuje. Z poczuciem prywatnego sukcesu pyta uszczypliwie Menowina: "Tatuś Bohlen teraz się tobą zaopiekuje?". "Mam nadzieję" - odpowiada nieprzytomny z wrażenia, sponiewierany emocjami "rudy kloc".
5. Publiczność skanduje imię Menowin. Mehrzad w stonowanych, ale stanowczych słowach karze jej się zamknąć. Dziękuje Frohlichowi. Entuzjazm opada. Ludzie nie klaszczą już nikomu.
6. Cieszy się drugi męski juror Idola: " Po raz pierwszy w historii programu nie wygrał faworyt Dietera. ", po czym łyka triumfalnie szampana.
WNIOSKI:
1. W przysłowiowym nosie oglądacze DSDS-ów mają kompozycje Bohlena i chyba jego samego.
2. Bohlen przeterminował się jako juror i jest w fazie terminalnej swojej niemieckiej kariery.
3. Bohlenowi na niemieckiej scenie pozostaje już tylko polityka.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Jednak Hasso "Menowin" Fröhlich nagra płytę!
Pomiędzy czerwcem a sierpniem ukaże się jego singiel i album!
Producentem albumu nie będzie Dieter Bohlen!!!
Producentami będą amerykańscy hip-hopowcy!
Pomiędzy czerwcem a sierpniem ukaże się jego singiel i album!
Producentem albumu nie będzie Dieter Bohlen!!!
Producentami będą amerykańscy hip-hopowcy!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Peter
To pewnie ucieszy licznych niemieckich fanów Menowina, którzy chcieli by nawet Dieter się za nią zabrał. A nawet hip hop pasuje do niego idealnie i dużo bardziej niż pop Bohlena. W kilku występach wygladał niczym amerykański raper, ja bym właśnie widział w piosenkach Xaviera Naido, Timbalanda, Jay Z, Fugees.