Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
Przypuszczam,że tak.Ja zamawiałam 2 bilety.4 zł to koszt listu poleconego a nawet priorytetu + koperta.Nie sądzę aby nawet 20 biletów przekroczyło masę listu i 4 zł powinno wystarczyć.
- Joanna91
Hej. Słuchajcie jest taka sprawa, która mnie nurtuje od jakiegoś czasu i jeżeli ktoś byłby w stanie mi to wyjaśnić, byłabym wdzięczna
Mianowicie chodzi o koncert w Nędzy. Zamierzam jechać tam pociągiem i jak szukam w necie na rozkładzie jazdy PKP miejscowości Nędza, to trzeba tam zaznaczyć, czy chodzi mi o Nędze czy o Nędze Wieś. Te przystanki są oddalone od siebie o jakieś 3 km, ale teraz nie wiem, czy mam wysiąść w "Nędzy" czy w "Nędzy Wieś", żeby wysiąść dobrze i mieć jak najbliżej na miejsce koncertu
Może to głupie pytanie, ale ja naprawdę nie wiem co w tej sytuacji mam zrobić i po przyjeździe nie chcę narobić zamieszania, a że tak powiem, moja orientacja w terenie nie jest najlepsza 
http://pl.wikipedia.org/wiki/N%C4%99dza ... aciborski)
http://pl.wikipedia.org/wiki/N%C4%99dza_Wie%C5%9B
I jeszcze jedno pytanie do osób, które zamawiały bilety na koncert przez Internet: czy długo musieliście czekać od zrobienia przelewu na otrzymanie biletów? Bo ja dzisiaj będę robić przelew a do koncertu zostało dwa tygodnie
...
Oby tylko wszystko sie udało ...
http://pl.wikipedia.org/wiki/N%C4%99dza ... aciborski)
http://pl.wikipedia.org/wiki/N%C4%99dza_Wie%C5%9B
I jeszcze jedno pytanie do osób, które zamawiały bilety na koncert przez Internet: czy długo musieliście czekać od zrobienia przelewu na otrzymanie biletów? Bo ja dzisiaj będę robić przelew a do koncertu zostało dwa tygodnie
Oby tylko wszystko sie udało ...
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- rut
Ja, przelew zrobiłam w zeszłym tygodniu w piątek i jeszcze biletów mi nie przysłali. 
Pozdrawiam rut
- Joanna91
No to ładnie...
chyba zaraz napiszę do nich maila, czy zdążą wysłać te bilety, bo już nie wiem co robić...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja też jeszcze nie dostałam biletów.Napisałam już do nich przed wczoraj kiedy mogę się ich spodziewać,na razie bez echa 
- Joanna91
A dostał w ogóle ktokolwiek te bilety? bo narazie to coś nie tak z tym wszystkim widzę... za 15 minut mam jechać do banku ale zaczynam mieć wątpliwości... 
-
organizer
1- to naprawde obojętnie czy wysiądziesz w Nędzy , czy na przystanku Nedza wieś, odległość taka sama , a teren imprezy znajdziesz bez problemu, udając sie poprostu na stadion lub za ludźmi idacymi w tym kierunku.
2. wszytskie osoby które dokonały przelewu otrzymają bilety, właśnie zapakowałem koperty z biletami m.in. do kalisza, warszawy,mysłowic i katowic, napewno wszytskie zapłacone bilety dojdą na czas.
3. dla tych , którzy zrobią przelew zbyt poźno- można odebrać bilet w biurze klubu w dniu koncertu po okazaniu dowodu tożsamości ,
2. wszytskie osoby które dokonały przelewu otrzymają bilety, właśnie zapakowałem koperty z biletami m.in. do kalisza, warszawy,mysłowic i katowic, napewno wszytskie zapłacone bilety dojdą na czas.
3. dla tych , którzy zrobią przelew zbyt poźno- można odebrać bilet w biurze klubu w dniu koncertu po okazaniu dowodu tożsamości ,
- Joanna91
Dzięki za odp. Dla mnie to nie jest takie oczywiste, że wysiądę sobie tu czy tam i pójdę na stadion, gdyż nigdy wcześniej nie byłam w Nędzy, dobrze że przynajmniej są mapy w internecie 
A tak w ogóle to wczoraj okazało się, że chyba jednak nie pojadę na ten koncert... Jestem wściekła i rozczarowana, bo tyle czasu na niego czekałam a tu nagle wszystko się zrypało...

A tak w ogóle to wczoraj okazało się, że chyba jednak nie pojadę na ten koncert... Jestem wściekła i rozczarowana, bo tyle czasu na niego czekałam a tu nagle wszystko się zrypało...
-
nado
Szczecin, Szczecin, Zachodniopomorskie !!! Szukam ludzi wybierających się do Wrześni !!!
- Dj.JG
Witam.
Mieszkam w Koninie (około 50 km od Wrześni).
Wybieram się ze znajomymi na ten koncert 3 maja.
Być może się spotkamy we Wrześni.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Dj.JG
Mieszkam w Koninie (około 50 km od Wrześni).
Wybieram się ze znajomymi na ten koncert 3 maja.
Być może się spotkamy we Wrześni.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Dj.JG
Wżyciu piękne są tylko chwile...
- izabela
-
warcnet
Witam ponownie!
Dziś dostałem z UMiG we Wrześni potwierdzenie akredytacji. Wiec będę tam na pewno, moja redakcja nie przepuści takiej okazji
BTW: ile osób może się maksymalnie zgromadzić na rynku we Wrześni?
Dziś dostałem z UMiG we Wrześni potwierdzenie akredytacji. Wiec będę tam na pewno, moja redakcja nie przepuści takiej okazji
BTW: ile osób może się maksymalnie zgromadzić na rynku we Wrześni?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dziś dostałam bilety.Są wysyłane zwykłym listem priorytetowym za 1,95 a każa wplacac 4 zł.4 zł to na list polecony i takim powinni te bilety wysyłać!Dobrze,że list doszedł.

- Jasmine
Ja chciałam pojechać ale mama powiedziała że nie mogę bo to za daleko dla mnie (mieszkam przy Warszawie i mam chorobę lokomocyjną) i 'może' pojadę w przyszłym roku.
Ale za to życzę wszystkim którzy się wybierają dobrej zabawy, zróbcie duuużo zdjęć to mi później pokażecie
Ale za to życzę wszystkim którzy się wybierają dobrej zabawy, zróbcie duuużo zdjęć to mi później pokażecie
- Joanna91
Mam nadzieję, że do mnie też zdążą dojść do końca kwietnia... i chyba jednak pojadę do Nędzy
choć nie w takim składzie, w jakim miałam jechać, no ale ważne żeby być, w końcu jadę tam przede wszystkim dla Thomasa
No i zdjęcia na pewno porobię, trzeba mieć jakąś pamiątkę z takiego mega koncertu
A więc do zobaczenia w Nędzy <11 dni> !!
A więc do zobaczenia w Nędzy <11 dni> !!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mam nadzieję,że nie będą zabierali aparatów i kart pamięci z tel.