Zmiany na forum - 05.04.2010
- MTalkingusia28
Re: Zmiany na forum - 05.04.2010
Szybka odpowiedz? Masz na myśli moją? A po co miałabym się rozpisywac na ten temat. Podoba mi się wystrój forum i tyle, w sumie teraz jest bardziej przejrzyście. Poza tym te zmiany na pewno nikomu nie zaszkodzą. A zresztą po zalogowaniu jest tak jak było wcześniej, tylko przed zalogowaniem jest odwrotnie. Dla mnie to jednak żaden problem.
Tak, chyba to gimnastyka dla oczu. Najpierw należy popatrzec na prawo na nick, a potem na lewo na komentarz. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- Jasmine
Podoba mi się nowy styl ale mimo wszystko ustawiłam sobie na stary, za bardzo się przyzwyczaiłam do niego i nie czuję potrzeby nowości 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Szybka odpowiedź daje to, że pisząc post widzisz wypowiedzi przedmówców na forum, a nie w małym okienku pod polem do standardowej odpowiedzi. Dla mnie to wygoda, a wnioskując po prośbach o jej dodanie po poprzedniej aktualizacji forum, nie tylko dla mnie 
Co do profili po prawej stronie - wszystko zależy od tego, czy dla danej osoby bardziej interesująca jest treść postów, czy istotny jest też ich autor.
Co do profili po prawej stronie - wszystko zależy od tego, czy dla danej osoby bardziej interesująca jest treść postów, czy istotny jest też ich autor.
Jak piszesz tak cię widzą.
- MTalkingusia28
Aha już rozumiem. Sorry, że nie zorientowałam się od razu. Twoje wyjaśnienia bardzo mi pomogły Arku.
Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *