Zmiany na forum - 05.04.2010

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Re: Zmiany na forum - 05.04.2010

Post autor: MTalkingusia28 »

Szybka odpowiedz? Masz na myśli moją? A po co miałabym się rozpisywac na ten temat. Podoba mi się wystrój forum i tyle, w sumie teraz jest bardziej przejrzyście. Poza tym te zmiany na pewno nikomu nie zaszkodzą. A zresztą po zalogowaniu jest tak jak było wcześniej, tylko przed zalogowaniem jest odwrotnie. Dla mnie to jednak żaden problem. :) Tak, chyba to gimnastyka dla oczu. Najpierw należy popatrzec na prawo na nick, a potem na lewo na komentarz. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Podoba mi się nowy styl ale mimo wszystko ustawiłam sobie na stary, za bardzo się przyzwyczaiłam do niego i nie czuję potrzeby nowości :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Szybka odpowiedź daje to, że pisząc post widzisz wypowiedzi przedmówców na forum, a nie w małym okienku pod polem do standardowej odpowiedzi. Dla mnie to wygoda, a wnioskując po prośbach o jej dodanie po poprzedniej aktualizacji forum, nie tylko dla mnie :)
Co do profili po prawej stronie - wszystko zależy od tego, czy dla danej osoby bardziej interesująca jest treść postów, czy istotny jest też ich autor.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Aha już rozumiem. Sorry, że nie zorientowałam się od razu. Twoje wyjaśnienia bardzo mi pomogły Arku. :) Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ODPOWIEDZ