Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasmine

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Jasmine »

Dzięki za pocieszenie :D
Ich chyba najbardziej 'podnieca' to że śpiewają cienkimi głosami. Ja już się tym nie zajmuję, bo nie chcę tracić czasu na takie pierdoły. Dalej zajmuję się kolekcjonowaniem rzeczy z MT, słucham ich i uwielbiam. A jeśli są tacy cwani to niech zaśpiewają dalej :> Mi się wydaje że tego nie potrafią i tu ich przewyższam :twisted: Bo ja potrafię zaśpiewać całość, nawet czasami zdarzy mi się bardzo podobnym głosem do Thomasa :lol: Ale się wstydzę i nie robię tego często ^^"

A tak a'propos- jakiś czas temu moja siostra kupiła mi Gońca Polskiego w Londynie bo był tam wywiad z Thomasem :D Gdzieś tą gazetę niestety zapodziałam ale pamiętam że to było jeszcze w trakcie tworzenia Strong albo na początku. Było też pytanie o Polskę. Powiedział że bardzo mu się podoba nasz kraj i że cieszy się z tego że ma dużo fanów u nas.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

No właśnie. Te cienkie głosy o których piszesz; mój brat, gdy je słyszał mówił, że śpiewają jak myszy. Zawsze mnie dziwiło, że to mówił. Tak szczerze to żal mi ludzi, którzy dokuczają innym; czy to z powodu zwykłego kaprysu czy może chcą byc po prostu zauważeni? Może tacy ludzie czują się niedocenieni i dlatego dokuczają? Tego naprawdę nie wiem. Ale jedno wiem na pewno; że takich ludzi powinno się omijac z daleka. No chyba, że mieszka się z takim pod jednym dachem, tak jak jest to w moim przypadku. Wtedy jest to raczej niemożliwe. :) Chyba się kompleksów nabawiłam przez niego. :) Ja też umiem śpiewac piosenki Modern Talking, często sobie podśpiewuję w pokoju, ale gdy jestem sama. Bo też nie mam zbyt wielkiej śmiałości, żeby ujawniac swoje umiejętności w obecności osób trzecich. :) :) O tym, że Thomasowi podoba się nasz kraj i że lubi u nas występowac też już gdzieś czytałam. Nawet spisałam z neta jeden taki wywiad przeprowadzony z Thomasem. Cieszę się, że się mu u nas w Polsce podoba. :)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Karna

Post autor: Karna »

Kiedy wracałam z Wiednia z ferii zimowych przez Słowację, puścili w radiu Atlantis Is Calling. Na początku myślałam, że coś się w mojej komórce włączyło, ale jednak nie. To było gdzieś we wczesnych godzinach wieczornych. A co do dokuczania, mój brat nie ma nic przeciwko MT. Czasem przedrzeźniał piosenki, ale nie dlatego, żeby mi dokuczać. On po prostu tak lubi i mnie też to śmieszy. A ludzi z mojej klasy nic mój ulubiony zespół nie obchodzi. Nawet nie każdy wie czym tak właściwie jest MT.
Awatar użytkownika
Jasmine

Karna, u mnie puścili jak byłam na obozie, wieczorem takie dyskoteki były dla innych gości i Cheri cheri lady puścili :D Miło jest usłyszeć MT nie z własnego telefonu, nie?

Oni piszczą jakby im jaja obcięło :mrgreen: A MT robi to z gracją :lol:

W mojej klasie wiedzą że ich lubię ale się tym nie interesują, czasami jak im się chwalę że kupiłam płytę albo coś innego to mówią że fajnie i cieszą się razem ze mną :D
A tamci mają coś nie tak z sobą, nie umieją szanować gustu innych i się nabijają. Ale mnie to nie interesuje ^^
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Pamiętam jak na poprawinach mojej studniówki puścili "Cheri Cheri Lady" :D To było jak zastrzyk energii :D M.in. dlatego lepiej wspominam poprawiny niż samą studniówkę ;)
Ja na szczęście nie mam doczynienia z osobami, które miałyby jakiś problem w tym, że jestem fanką MT. Więkoszość po prostu o tym nie wie, chociaż nie ukrywam tego, wręcz uważam to za powód do dumy :D a nawet gdyby ktoś śmiał mi coś zarzucić, to mam to totalnie gdzieś, w ogóle się tym nie przejmuję i niech sobie ludzie mówią co chcą, ja mam już na tyle lat, że takimi pierdołami sobie głowy nie zawracam :D
Widzę, że dziewczyny tu talenty muzyczne ujawniają... w takim razie witajcie w klubie :D ja trochę śpiewam i myślę nad spróbowaniem podjęcia się czegoś z repertuaru MT ;) 8)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Jasmine

Ja też się czuję dumna z powodu bycia ich fanką, uwielbiam ich słuchać i żadni kretyni mi tego nie zepsują :D

Ps. Nie mogę przestać patrzeć się na avatara Joanny :oops: :lol:
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Oj, Jasmine, bo będę zazdrosna ;> :lol:
No ale nie dziwię się 8) ja też nie moge przestać na niego patrzeć, po prostu hipnotyzuje xD
Chyba troszkę zeszłyśmy z tematu? Mam nadzieję, że nikt się przez to nie wkurzy :P
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Jasmine

Nie moja wina, on się na mnie patrzy :lol:
Tak, ten głęboki wzrok, mmmm <3

A no racja ^^" Yyyy, to było coś ostatnio w tv o Thomasie albo Dieterze? :D
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

A kto miałby się wkurzyc; po prostu ktoś wpisze coś co naprawdę do tematu należy i temat będzie nadal kontynuowany. :) W sumie może ja jestem totalnie za stara, żeby zwracac uwagę na to czy komuś z mojego otoczenia podoba się mój ulubiony zespół czy też nie. Dużo w tym racji, ale nie lubię jak ich ktoś obraża i już. Jak już w innym temacie wspominałam, nigdy nie miałam problemów z osobami z którymi chodziłam do szkoły. Nikt mi nie robił problemu i nikt nie czepiał się mojej ulubionej muzyki. W dodatku słuchałyśmy z koleżankami mojego walkmana i MT. na przerwach lub u mnie w domu. Jedynym problemem był mój brat, ale mniejsza o niego. No to pa
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Jasmine

Ja już też mam dosyć zwracania uwagi na ich piszczenie, jak chcą to niech śpiewają, ja tam się nie przejmuję i słucham ich dalej :D
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Dziś ok godz. 16 jak wracalam ze szkoły w radiu (oczywiście CCM) leciało Cheri Cheri Lady.
Często puszczają też CCCatch a i nawet Chris Norman się trafił :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Jasmine

A na jakich falach mogę złapać to radio? Bo chętnie bym posłuchała, skoro tyle MT leci :D
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Jest to radio które nadaje z Gliwic ale można go też chyba słuchać w internecie.
Tu sobie poczytaj: http://www.radioccm.pl/start.php
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Jasmine

Ok, dziękuję :D
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Dzisiaj na Eurosporcie oglądałam program Watts Net i pokazując urywek meczu puścili TV Makes The Superstar :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Dzisiaj o 10:26 puścili "Geronimos Cadillac" na 4FUN TV ( i nie ważne że w paśmie "Obciach Weekend".... już od bardzo dawna nie widziałem żadnego teledysku MT w TV) :D ....a około godziny wcześniej leciał Megamix 98 CC Catch :D.
ODPOWIEDZ