Thomas w lipcu 2008 w Polsce!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Thomas w lipcu w Polsce!

Post autor: ArCrack »

Eee tam, tu są ciekawsze fotki :P
Obrazek Obrazek
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Podaję link do fragmentu z mojej kamerki"Give me peace..."
http://pl.youtube.com/watch?v=CJsuZ7rBUTY
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Dzięki wszystkim za te fragmenty koncertów. A przy okazji: na filmiku Paradise widać dokładnie ile obłudy jest w stwierdzeniu: Zespół Modern Talking gra z playbacku i nie wyraził zgody na transmisję audio
Obrazek
ollla18

płockThomas Anders

Post autor: ollla18 »

ja też mam kilka fragmentów ...szkoda ze takie krotkie ale myslalam ze wyjda gorsze i nie nagrywalam dluzej...(tonight is the night, you can win if you want...) looknijcie=)
http://pl.youtube.com/watch?v=UYoH6u58OmU
http://pl.youtube.com/watch?v=IPYSL4konhs
http://pl.youtube.com/watch?v=55M2bcsEiMs
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

ArCrack pisze:Eee tam, tu są ciekawsze fotki
No nie wiem, to zdjęcie wyżej pozostawia po prostu lekki niedosyt.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Gdy zrobię sobie fotkę z Dieterem lub Thomasem, obiecuję że umieszczę :P
Póki co wszystkich, którzy chcieli by uzupełnić naszą galerię z Płocka na stronie głównej swoimi materiałami, proszę o kontakt :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Arku to byłoby super, trzymam Cię za słowo. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Witam
Ja również byłem w Płocku na koncercie TA, i mimo że jestem bardziej fanem Dietera, to także uważam, że było super, i męczarnia w postaci ponad 6-ciu godzin w jedną stronę w przegrzanym samochodzie, została wynagrodzona, a Thomas dał prawdziwe show. Już nie to samo wprawdzie dla mnie przeżycie co MT w 1998 i BSystem w 1992r w Katowicach, jednak znowu mogłem usłyszeć równo po 10 latach przeboje MT na żywo ! (a kilka , nagranych po 1998 r po raz pierwszy i to z tych ulubionych jak Last Exit To Brooklin i No Face No Name No Number! :)
Chórki pozostawiały pewien niedosyt, ale reszta rewelacja, wersje koncertowe w wykonaniu TA i jego bandu były rewelacyjne. Wielka szkoda, że żadna TV tego nie nagrywała i ten niewypał z Ostródy!... A niestety jak słychać aparaty ani nawet kamerka, nie poskromiły tych decybeli... Cała nadzieja w transmisji z Sopotu chociaż na kilka przebojów w dobrej jakości :)
ppyc

Post autor: ppyc »

Hej, no nareszcie tu dotarłem... Koncert był wspaniały. Jechałem aż z Gliwic, spędziłem noc u mojej siostry w Warszawie i wyruszyliśmy razem do Płocka. Byliśmy tam już o 18, ponieważ ktoś tu napisał, że koncert zacznie się już o 19 :twisted: . Ale opłacało się przetrzymać ten denny zespół, co grał przed Tomkiem. Potem tylko "trochę" czekaliśmy na autobus, bo był z Ustki do Hrubieszowa :shock: . Zamiast 0:25 przyjechał o 2:25! Wróciłem do Warszawy, a potem zaraz szybko wsiadłem do "pospiesznego" do Gliwic. Także nie wszyscy jechali wtedy do Warszawy, kolego z Wrocka (pozdrowienia!)! Pozdrawiam też Marka z Warszawy, z którym miałem okazję pogadać na pełnym uroków dworcu PKS/PKP w Płocku.
A teraz już kończę, bo zaraz Tomek będzie grał w Sopocie.
Piotrek
gg - 10543131
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

ppyc pisze:a potem zaraz szybko wsiadłem do "pospiesznego" do Gliwic.
Sorki, że obok tematu ale fakt faktem, że nawet mi zdarzało się w tym samym czasie jechać pociągiem "pospiesznym" z punktu A do punktu B co osobowym. Jak po pewnym czasie zorientowałem się jeżdżąc czasem nad morze, że na krótszych odcinkach "pośpiesznym" dojeżdża się w podobnym czasie co osobowym to stwierdziłem, że po co przepłacać. Inną kwestią jest, że składy są zawsze za krótkie i jest ścisk. Może jak wejdzie więcej przeoźników na nasz rynek i wymieni się tory to na pewno zmobilizuje to bardziej PKP do działania, gdyż wtedy pasażerów nie będą interesowały tłumaczenia PKP tylko wybiorą innego przewoźnika. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Nie wiem czy ktoś gdzieś już zamieszczał ten wywiad z Thomasem:
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/nigdy- ... 67605.html
Stary,ale dopiero teraz go znalazłam,przypadkiem.Fajnie mi się go czytało :),dla nie których mogą to być nowości ;
Awatar użytkownika
Jasmine

Re: Thomas w lipcu 2008 w Polsce!

Post autor: Jasmine »

Że co????? 'zespół reaktywował się jeszcze raz, w 1998 roku, jednak bez sukcesu'??? Prawie się zakrztusiłam Big Milkiem który jadłam czytając ten artykuł! Pierwsze słyszę że bez sukcesu... :x
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

To jest dokładnie ten sam artykuł, który spisałam z neta jakiś czas temu. Ja aż oczy otwarłam ze zdumienia, gdy pod spodem było napisane, że Modern Talking po reaktywacji nie odniosło sukcesu. W sumie jak już coś pisac to z sensem, a nie tak byle było, jak w tym artykuliku. Kompletnie nie rozumiem jak ktoś mógł taką bzdurę napisac. To się w ogóle kupy nie trzyma. (...)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

O a ja niedawno przeczytałam jakiś inny wywiad gdzie napisano że zespół po powrocie odniósł olbrzymi sukces.
Dieter zresztą mówił w wywiadach ,że po powrocie odnieśli większy sukces niż przed :D
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ