O jej..... Moja siostra kiedyś ich uwielbiała-po rozpadzie Modern Talking i jak znianawidział Dietera gdy dowiedziała sie ,ze to nie on robi chórki.
Boże jak ona była nimi zafascynowana.Mnie to jasna cholera juz łapała gdy słyszałem od niej a Jordan to ,a Donnie tamto.To taki typowy plastykowy zespolik dla smarkul.Bez urazy -każdy lubi co lubi i szanuje zdanie każdego,chociaż niekiedy z trudnością mi to przychodzi.
Oj byli popularni... bylem w podstawowce,dziewczyny szalaly za nimi. Kolorowe czasopisma ciagle o nich pisaly,plakaty i te sprawy... od nich chyba zaczela sie era boys band'ow,takich typowych zespolow z lapanki ladnych chlopcow gdzie bardziej liczylo sie opakowanie.
internet pisze:
Dnia 26 stycznia 2008 magazyn People ogłosił, iż grupa szykuje się do powrotu. Strona internetowa po wielu latach znów zaczęła działać.
16 maja 2008 przy Rockefeller Plaza w Nowym Jorku odbył się pierwszy po 15 latach występ NKOTB na żywo, który pokazała telewizja NBC w programie "Today". Zespół zaprezentował kilka starych piosenek w nowych aranżacjach i z nową choreografią, a także nowy singiel "Summertime". 02.09.2008 ukazał się najnowszy album "The Block", który zadebiutował na drugim miejscu listy BILLBOARD TOP 200. We wrześniu 2008 rozpoczęła się trasa koncertowa po USA i Kanadzie. W styczniu 2009 zespół przyjedzie na koncerty do Europy.
Cieszmy się więc powrotem tej wspaniałej grupy.
Ja nigdy nie wiedziałem który jest który.
phantomas pisze:Tak sobie przypominam, że była jakaś afera z nimi, że to niby nie oni śpiewają, tylko ktoś podkłada głos.
Nie wiem czy to prawda
O tego akurat nie pamiętam.Z Milli Vanilli to była afera ,bo chłopaki wogóle nie umieli śpiewać,ale za to wygląd sceniczny mieli i tańczyli.Swoją drogą...coś mi się przypomina...Tak phantomasie.Było cos takiego.Koncert na żywo(znaczy jedna piosenka na żywo).No i okazało się ,że tylko Donnie jakoś daje sobie radę ze śpiewaniem.Reszta do kitu.Wyli i piszczeli.Tłumaczyli to zmęczeniem od tańca i złym odsłuchem.No właśnie dobrze,że o tym wspomniałeś.Kolejny boysbandzik sezonu bez większej przyszłości.Osobiście nigdy nie lubiłem.
Często w teleranku puszczali ich teledyski a pierwszym jaki widziałam był "....for the children..."(czy jakoś tak),podobała mi się piosenka "Tonight" i "Step By Step".Nie byłam ich fanką dlatego moja wiedza o NKOTB ogranicza się tylko do tych 3 utworów,ale oglądałam też film rysunkowy o chłopakach był w TVP w Sylwestra,nie pamiętam,który to był rok ,ale dawno...dawno...temu....
W sumie fajnie zobaczyć dawno niewidziany zespół.Kiedyś byli popularni.
Mnie to tylko śmieszy obecnie ich nazwa NEW KIDS
Dzieciakami już nie są i nowi też nie
To był mój ulubiony zespół..pamietam ze wszyscy sluchali wtedy blue systemu,ace of base,dr albana, hadawaya, aerosmith, gunsesroses,2unlimited...a ja się uparłem na nkotb...dzisiaj sam siebie nie rozumiem ale sentyment pozostał...nowe kawałki po powrocie które są po prostu dobre to : Dirty dancing i 2 In The Morning ...warto posłuchać obu wykonań na żywca - praktycznie nie różnią się od wersji płytowej...to może robić wrażenie...Panowie też się nie zmienili...to tez moze robić wrażenie....fajnie że wrócili
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
No fizycznie się niektórzy trochę jednak zmienili, najmniej to chyba Danny. Nowe kawałki sa świetne i powrót uważam za dość udany. A zobaczcie jakie oni mają rewelacyjne teledyski. Niespodziewałem sie, ze ta legenda jeszcze kiedykolwiek odżyje. Wychowałem się na tym i ten zespół uważam za jeden z dwóch najlepszych boysbandów obok BSB. Choć trudno oczywiście oba dzisiaj tak nazywać.