Michael Scholz nowym wokalistą Systems In Blue
- Peter
Michael Scholz nowym wokalistą Systems In Blue
Jak podają oficjalne źródła, Michael Scholz został od marca nowym wokalistą tej hamburskiej grupy. Tym samym SIBy nagrywają nową płytę, która planowana jest na listopad 2010.
- tanathos
Re: Michael Scholz nowym wokalistą Systems In Blue
hmm świetny żart:-) ja się nabrałem
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- Peter
Tak, to było prima aprilisowy żart. 
- Peter
No i faktycznie coś w tym jest.
Michael stał się głównym wokalem na koncertach, ostatnio wykonywali piosenki Modern Talking. oceńcie sami:
- Peter
Miałem nosa w tej kwestii.
Jak w wielu innych kwestiach dotyczących Systemsów. Początkowo psioczyłem na tą zmianę, a po nowej piosence mnie zatkało, jakie to jest dobre. Zmiana oczywiście wymuszona ale dobra.
PS rzadko się zdarza, ze prima aprilisowy żart staje się...faktem.
PS rzadko się zdarza, ze prima aprilisowy żart staje się...faktem.
- Peter
Jest cień szansy by to nieco ocenić. Choć marzy mi się cała płyta Systemsów. "Go Systems Go" mi się bardzo podobało, wokal jeszcze nie był jakoś wybitnie wyćwiczony ale pełen emocji i bardzo dobrze modulowany. Mało który wokalista latami praktyczne nie śpiewający potrafi się tak bawić głosem. "Children Of The Night" to niestety porażka, demówka "Wings Of Love" naprawdę ciekawa, oby weszła na album, do tego dwa utwory Skynightsów oba mi się podobają jako piosenki, są zajebi*ste, codziennie ich wiele razy słucham, oba udane wokalnie, choć "Eppur, pod względem wokalnym całkowicie flawless, z drugim ciut gorzej. Żałuję że tego nie wydali pod szyldem SIB razem z tymi dwoma, płyta byłaby naprawdę o wiele ciekawsze niż EP z dwoma premierami i samymi remixami. Na koniec piosenka świąteczna (SIB) tu głosów jest więcej i jest bardzo bardzo dobrze.
Dużo, dużo psioczyłem na tą zmianę, bo też niezwykle wysoko poszła poprzeczka ale przyzwyczaiłem się już
Wole takie SIB niż żadne.
Dużo, dużo psioczyłem na tą zmianę, bo też niezwykle wysoko poszła poprzeczka ale przyzwyczaiłem się już