Co podoba Ci się bardziej?
- Peter
Co podoba Ci się bardziej?
Ja tradycyjnie opowiadam się za piosenką Bohlena. 
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- użytkownik #1463
Re: Co podoba Ci się bardziej?
Oczywiście, że Thomasa 
- Peter
Niespodziewałem się tak nie równej walki. 
- IndependentGirl
- MODERN JEANNE
Bardzo trudny wybór.Piosenki Thomasa bardzo mi się podobają zazwyczaj bardziej od tych Maka dlatego że śpiewa tam połówka MT.
Ale dawno piosenka Marka tak nie przypadła mi do gustu jak właśnie Real Love więc głosuję na nią.
Gdyby jeszcze zaśpiewał w niej Thomas...
Ale dawno piosenka Marka tak nie przypadła mi do gustu jak właśnie Real Love więc głosuję na nią.
Gdyby jeszcze zaśpiewał w niej Thomas...
I LOVE DB AND TA!
- MTalkingusia28
Ja się nawet nie mam nad czym zastanawiac, bo wiadomo, że wybiorę Thomasa. Uwielbiam słuchac jego głosu i jego piosenek. A co do Medlocka to mam mieszane odczucia. Praktycznie to on mi nie przeszkadza. Lubię większośc jego piosenek, bo według mnie są one bardzo taneczne. Zaś Thomas to mój ulubiony wokalista i jego utworów uwielbiam słuchac. To nigdy się nie zmieni. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- Daniel
Jak w ogóle można porównywać Thomasa z tym wymoczkiem Medlokiem?
Wiadomo że Thomas bije go pod każdym względem - muzycznie i poza muzycznie.
Wiadomo że Thomas bije go pod każdym względem - muzycznie i poza muzycznie.
- MTalkingusia28
Masz w 100% rację Danielu. Thomas i Medlock to dwa przeciwieństwa i jeden z drugim nie ma nic wspólnego. Ja słucham Medlocka od czasu do czasu, a Thomasa słucham codziennie. Dla mnie jak i dla Ciebie nie ma mowy o porównaniach i bardzo dobrze. Prawda jest jednak taka, że Medlock nie dorasta Thomasowi do pięt. Thomas to mój ukochany wokalista i żaden inny wokalista mu nie dorówna. Jak dla mnie (jeśli chodzi o porównania) jeszcze się taki nie urodził, który mógłby byc porównywany z Thomasem. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- MODERN JEANNE
Ale tu chodzi o konkretną piosenkę-nie o wokalistę.
Jasne że też wolę Thomasa od Medlocka ale to nie ma tu nic do rzeczy.
Wybrałam piosenkę Dietera bo dawno takiej nie napisał.I przede wszystkim jest jego.
Moim zdaniem jest lepsza od Why do you cry.Czar tej drugiej nadaje po prostu śliczny głos Thomasa
Gdyby się zamienili i WDYC zaśpiewał Medlock zobaczylibyście ile ona by straciła.
A ile zyskałaby Dieterowa z głosem Thomasa.
Ja pod tym względem to rozpatrywałam a wielu pod kątem wokalisty
Choć przyznam że to był trudny wybór
Powinna być dodatkowa bitwa
1- pod kątem wokalisty
2- pod kątem piosenki
Bo tak to oczywiste że większość wybierze Thomasa
Jasne że też wolę Thomasa od Medlocka ale to nie ma tu nic do rzeczy.
Wybrałam piosenkę Dietera bo dawno takiej nie napisał.I przede wszystkim jest jego.
Moim zdaniem jest lepsza od Why do you cry.Czar tej drugiej nadaje po prostu śliczny głos Thomasa
Gdyby się zamienili i WDYC zaśpiewał Medlock zobaczylibyście ile ona by straciła.
A ile zyskałaby Dieterowa z głosem Thomasa.
Ja pod tym względem to rozpatrywałam a wielu pod kątem wokalisty
Choć przyznam że to był trudny wybór
Powinna być dodatkowa bitwa
1- pod kątem wokalisty
2- pod kątem piosenki
Bo tak to oczywiste że większość wybierze Thomasa
I LOVE DB AND TA!
- MTalkingusia28
Generalnie Ty też masz rację, Modern Jeanne. Ale tak czy owak, ja chocby nie wiem co, zawsze zagłosuję na utwór Thomasa, bo uwielbiam jego nagrania i jego nieziemsko cudowny głos. Tak więc, gdyby było 100 różnych piosenek 100 różnych piosenkarzy, ja zawsze wybiorę piosenkę Thomasa. Inaczej nie potrafię. 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Trudny wybór.Dwie nowości to całkiem udane.Mój głos jednak oddaję na Thomasa,bo ciągle jestem pod wrażeniem jego nowego albumu 
- Romantic Warrior
Mark Medlock - "Real love"