Mark Medlock - Real Love i V album Rainbow's End
-
jkris
Re: Mark Medlock - Real Love i V album Rainbow's End
wg mnie ma cos z What is love Haddaway'a...
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Dziś była premiera Video nowej piosenki! Jeśli ktoś nie widział zapraszam do obejrzenia tego Clipu:

http://www.megaupload.com/?d=5TGSCW4Z
A okładka albumu taka:

http://www.megaupload.com/?d=5TGSCW4Z
A okładka albumu taka:

MODERN TALKING FOREVER!!!
-
dawidsikorski2
- Peter
Ale piękna okładka.
Dzieki Pkmodern. Prawdziwe dzieło sztuki, oby tylko nie był cały w klimacie Karaibów.... A piosenka doprawdy świetna. 
Ostatnio zmieniony czw mar 25, 2010 20:09 przez Peter, łącznie zmieniany 1 raz.
- art_system
Obejrzałem klip, naprawdę fajnie sie tego słucha. Nie ma chórków, dobry bit- tak na letni przebój ma szansę. Fajnie sie go nuci. NIe zwęszyłem tu plagaiatu jak ktos tam się dopatrywał. A nie jest mi obca muzyka z poprzednich lat. Dobra robota panie Dieterku.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
-
dawidsikorski2
Piosenka swietna!!!! 
- Peter
Heh, garnitur Marka mi się skojarzył z tym:

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Noo, nie jest źle
Mam nadzieję, że cała płyta będzie w podobnych klimatach i nie stanie się tak jak w 2008, gdy singiel nijak miał się do tego co było na albumie. Gdyby tylko zamiast tego "nanana" w refrenie wstawiono jakiś normalny tekst...
Jak piszesz tak cię widzą.
-
scarface
Niewykluczone, że po 10 przesłuchaniu piosenka mi się nawet spodoba ale...spodziewałem się nieco więcej po singlu...na szczęście w przypadku Marka bardzo rzadko singiel jest lepszy od reszty piosenek na płycie także jestem dobrej myśli 
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
jkris
mnie tez sie podoba ta piosenka, a w szczegolnosci to nielubiane przez niektorych "nanananana" 
mam wrazenie, ze Dieter postanowil zeby ta piosenka brzmiala zupelnie inaczej niz poprzednie Medlocka i fajnie by bylo gdyby caly album byl w takich klimatach. teledysk tez przyjemny, jedyne co mnie razi to okladka plyty- tania i nijaka...
acha, jeszcze jeden minus za "deep in my heart there's a fire"- wara Medlockowi od MT
mam wrazenie, ze Dieter postanowil zeby ta piosenka brzmiala zupelnie inaczej niz poprzednie Medlocka i fajnie by bylo gdyby caly album byl w takich klimatach. teledysk tez przyjemny, jedyne co mnie razi to okladka plyty- tania i nijaka...
acha, jeszcze jeden minus za "deep in my heart there's a fire"- wara Medlockowi od MT
- Peter
Piosenka odpowiednio promowana w Europie byłaby w stanie odnieść pokaźny sukces. Nie jest przecież wcale gorsza od wielu dzisiejszych hitów, a nawet je przewyższa. 
- Peter
Oto klip:
http://www.youtube.com/watch?v=dSGO61cL ... r_embedded
Momentami to cały Michael Jackson na parkiecie.
http://www.youtube.com/watch?v=dSGO61cL ... r_embedded
Momentami to cały Michael Jackson na parkiecie.
-
Pointrox
Właściwie, to teraz, gdy można usłyszeć ten kawałek w lepszej jakości, to muszę powiedzieć, że zarówno w twórczości MM jak i DB widzę wreszcie jakiś postęp 
Gdyby wyjść z promocją dalej niż poza Niemcy, Austrię i Szwajcarię, to wg. mnie ten kawałek jako summer-hit odniósłby murowany sukces, bo można go bez problemu przyrównać do np. "World Hold On" Boba Sinclaira. Chwytliwa melodia i tekst - mogłoby chwycić, i to jeszcze jak
Gdyby wyjść z promocją dalej niż poza Niemcy, Austrię i Szwajcarię, to wg. mnie ten kawałek jako summer-hit odniósłby murowany sukces, bo można go bez problemu przyrównać do np. "World Hold On" Boba Sinclaira. Chwytliwa melodia i tekst - mogłoby chwycić, i to jeszcze jak
-
Tomaszek
Wiem już nawet skąd Dieter czerpał inspiracje do ułożenia linii melodycznej (wokalu) we fragmencie: na-na-na-na-na-na-na-na.....
.
-
scarface
Dieter znowu nas zaskoczył...znowu mu się udało...wszyscy spodziewali się chórków jako nawiązania do M.T. a tu nie ma...jest za to fragment tekstu z YMHYMS
Jak ktoś wcześniej wspomniał jest dużo nawiązań do Hadaway'a ale dla osób młodszego pokolenia to bez różnicy i dla nich ta piosenka to prawdziwy miód dla uszu
Ja mam raczej mieszane uczucia...no dobra nie podoba mi siem...ale i tak znowu mu sie udało... 
Jak ktoś wcześniej wspomniał jest dużo nawiązań do Hadaway'a ale dla osób młodszego pokolenia to bez różnicy i dla nich ta piosenka to prawdziwy miód dla uszu
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......