"Strong" - nowy album
- Peter
Re: "Strong" - nowy album
Może dla Ciebie Arku ta ekipa była słaba, pamiętajmy o tym, że to Sound Chateau na które tu wielu psioczy zrobiło dwa świetne single "Ibiza" i 4U, szkoda tylko, ze Thomas wolał iść z duchem czasów i wydać je w formie elektronicznej, dopiero chyba pod namową fanów zdecydował sie je wydać tradycyjnie przez label White Shell Music. Naprawdę piosenki nie są gorsze od MT, nie potrzebny jest żaden Bohlen przez żadne b, ale właśnie - jak piszesz Arku - ktoś kto by wypromował markę : Thomas Anders. Nie musi być to producent czy kompozytor, ale ktoś kto by to zorganizował, zrobił kampanię promującą TA w mediach, reklamy, trailery promujące album itp. Zobaczcie jak pięknie się wypromował Justin Timberlake jako solista, który dzisiaj jest większą firmą niż jego byłe 'N Sync. Czy nie można tak z Thomasem?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
To co sądzi Arek ma drugorzędne znaczenie, znacznie istotniejsze jest to, że takiego właśnie zdania był Thomas, który po 1,5 roku zrezygnował z usług tych panów.Peter pisze:Może dla Ciebie Arku ta ekipa była słaba, pamiętajmy o tym, że to Sound Chateau na które tu wielu psioczy zrobiło dwa świetne single "Ibiza" i 4U, szkoda tylko, ze Thomas wolał iść z duchem czasów i wydać je w formie elektronicznej, dopiero chyba pod namową fanów zdecydował sie je wydać tradycyjnie przez label White Shell Music.
"Nie zgadzam się z Tobą, ale tak jak napisałeś - masz rację"Peter pisze:Naprawdę piosenki nie są gorsze od MT, nie potrzebny jest żaden Bohlen przez żadne b, ale właśnie - jak piszesz Arku - ktoś kto by wypromował markę : Thomas Anders.
Jak piszesz tak cię widzą.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
ArCrack pisze:, który po 1,5 roku zrezygnował z usług tych panów.
- Agata
Taki ktoś w Rosji już się znalazł. Oby jeszcze w przypadku edycji europejskiej się udało.Peter pisze:ktoś kto by wypromował markę : Thomas Anders. Nie musi być to producent czy kompozytor, ale ktoś kto by to zorganizował, zrobił kampanię promującą TA w mediach, reklamy, trailery promujące album itp.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Good Karma i Everybody Wants To Rule The World to przecież też były ich dzieła, jeszcze do lata zeszłego roku była nadzieja na wydanie tego. Stało się jak stało i dobrze, że wreszcie z rosyjskim wsparciem udało się coś wydać, choć na pewno szkoda straconego czasu, który mógł być poświęcony na dopracowanie materiału.
- Peter
Nie zgadzam się, ze musi być to Bohlen, facet, który sam sobie nie umie zapewnić promocji w Polskich mediach, a masz rację, że ktoś taki by się Thomasowi przydał.ArCrack pisze:"Nie zgadzam się z Tobą, ale tak jak napisałeś - masz rację"Peter pisze:Naprawdę piosenki nie są gorsze od MT, nie potrzebny jest żaden Bohlen przez żadne b, ale właśnie - jak piszesz Arku - ktoś kto by wypromował markę : Thomas Anders.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
"Nie umie" a "nie chce mu się" to nie to samo. Nie widziałem z jego strony jakiejkolwiek próby promocji poza Niemcami, bo nawet te dwa występy w Rosji były całkowicie niezależne od czegokolwiek. Nie poszedł za tym żaden album, nie było występów w TV, programów radiowych, tak jakby pojechał tylko dla kasy za te 4 kawałki śpiewane z playbacku.
Thomas takie próby podjął i w Rosji całkiem nieźle mu to wyszło. Wreszcie można powiedzieć, że miał jakiś przebój solo! W Polsce niestety jako solowy artysta przebić się nie może, każdy występ w polskich mediach jest związany z Modern Talking.
Co to bohlena przez małe "b" to najwyraźniej nie do końca zrozumiałeś o co chodziło w mojej wypowiedzi, bo cały czas jednak przytakujesz temu co napisem
Dla ułatwienia - tak, chodziło właśnie o osobę która zrobi za Thomasa to o czym pisałem, niekoniecznie Dietera Bohlena.
Thomas takie próby podjął i w Rosji całkiem nieźle mu to wyszło. Wreszcie można powiedzieć, że miał jakiś przebój solo! W Polsce niestety jako solowy artysta przebić się nie może, każdy występ w polskich mediach jest związany z Modern Talking.
Co to bohlena przez małe "b" to najwyraźniej nie do końca zrozumiałeś o co chodziło w mojej wypowiedzi, bo cały czas jednak przytakujesz temu co napisem
- Peter
A jaki miał przebój solo w Rosji? Nie ma tam oficjalnej listy sprzedaży singli jak w Niemczech, można powiedzieć, że tym "przebojem" był sam album. 
co do Bohlena przez małe b, to teraz już wiem, nie chodziło o samego Dietera a menedżera o takich zdolnościach jak on.
co do Bohlena przez małe b, to teraz już wiem, nie chodziło o samego Dietera a menedżera o takich zdolnościach jak on.
- Evaalex
Czesc Wam
Przedwczoraj im jedna z dziewczyn ktore prowadza niemiecka strone Thomasa napisala ze Album Strong jak zle pojdzie too w Unieuropenskiej dopiero na poczatku lata wyjdzie
Przedwczoraj im jedna z dziewczyn ktore prowadza niemiecka strone Thomasa napisala ze Album Strong jak zle pojdzie too w Unieuropenskiej dopiero na poczatku lata wyjdzie
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
Miejmy nadzieję, że to co napisała Ewa jednak nie okaże się prawdą i europejską edycją albumu Strong będziemy mogli się cieszyć w maju. Jeśli jednak pójdzie "źle" to się może okazać, że album Strong (edycja europejska) spotka to samo co długo zapowiadany album "Good Karma". Obym się mylił...
Pozdrawiam!
Edmund
Miejmy nadzieję, że to co napisała Ewa jednak nie okaże się prawdą i europejską edycją albumu Strong będziemy mogli się cieszyć w maju. Jeśli jednak pójdzie "źle" to się może okazać, że album Strong (edycja europejska) spotka to samo co długo zapowiadany album "Good Karma". Obym się mylił...
Pozdrawiam!
Edmund
You Can Win, If You Want.
- MODERN JEANNE
Jeśli chodzi o produkcję płyty dla Thomasa bez Bohlena to dla mnie niema niema nawet żadnego porównania.
Mimo że album Strong bardzo mi się podoba to jednak nie wywiera na mnie aż takiego wrażenia jakby utwory skomponował Dieter.
Ujmijmy to tak:gdyby nawet ktoś dla Thomasa skomponował leprze piosenki niż Dieter
to te piosenki nie miały by dla mnie takiej wartości jak kompozycje Dietera.
Już nie raz zdarzało mi się męczyć jego piosenki (dla innych wokalistów)które mi się nie zawsze podobały ale jednak słuchałam ich bo to JEGO .
Myślę że ludzie tak właśnie na niego reagują,Dieter sam w sobie jest marką i gwarantuje sukces.
Dlatego gdy piszecie że Thomasowi wystarczył by po prostu dobry producent by zaistnieć to myślę że jedyną osobą jaka mogłaby go wypromować jest tylko Dieter Bohlen.
Tak samo w drugą stronę-głos Thomasa dał by szansę znów szerzej zaistnieć kompozycją Dietera.
Oni się wzajemnie uzupełniali
Mimo że album Strong bardzo mi się podoba to jednak nie wywiera na mnie aż takiego wrażenia jakby utwory skomponował Dieter.
Ujmijmy to tak:gdyby nawet ktoś dla Thomasa skomponował leprze piosenki niż Dieter
to te piosenki nie miały by dla mnie takiej wartości jak kompozycje Dietera.
Już nie raz zdarzało mi się męczyć jego piosenki (dla innych wokalistów)które mi się nie zawsze podobały ale jednak słuchałam ich bo to JEGO .
Myślę że ludzie tak właśnie na niego reagują,Dieter sam w sobie jest marką i gwarantuje sukces.
Dlatego gdy piszecie że Thomasowi wystarczył by po prostu dobry producent by zaistnieć to myślę że jedyną osobą jaka mogłaby go wypromować jest tylko Dieter Bohlen.
Tak samo w drugą stronę-głos Thomasa dał by szansę znów szerzej zaistnieć kompozycją Dietera.
Oni się wzajemnie uzupełniali
I LOVE DB AND TA!
- Malediwy
A ja myślę, że pojechał głównie po to, żeby poczuć tą samą atmosferę jaka towarzyszyła jego koncrtom w Rosji kiedy np. promował albumy Twilight i Obsession. Sam oglądając ten wsytęp miałem wrażenie, że to jakiś cud, że po tylu latach znów Dieter jest na scenie z piosenkami My Bad Is To Big, Magic Symphony czy jedna z tych piosenek które najbardziej w tamtych latach lubiałem Love Me On the Rocks.ArCrack pisze:"Nie umie" a "nie chce mu się" to nie to samo. Nie widziałem z jego strony jakiejkolwiek próby promocji poza Niemcami, bo nawet te dwa występy w Rosji były całkowicie niezależne od czegokolwiek. Nie poszedł za tym żaden album, nie było występów w TV, programów radiowych, tak jakby pojechał tylko dla kasy za te 4 kawałki śpiewane z playbacku.
Gdyby Didi wystąpił tam z jakimiś nowymi piosenkami to zapewne nie byłby już to ten sam klimat...
Spokojem można kamień ugotować...
- art_system
NIe wiem czy już to ktoś zamieszczał
Ale czad SORRY BABY miód:)))
http://www.modern-talking.net/thomas-an ... ew-version
Prawie jak w Modernach:)albo lepiej
i z innej beczki
http://www.modern-talking.net/blue-syst ... odisco-mix
i z innej beczki
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Sorry Baby powinno się ukazać na singlu/maxi singlu europejskim.Tez uważam,że brzmieniowo najbardziej na całym albumie przypomina Modern Talking,te chórki w tle są genialne.
- Agata
Spadek o jedno oczko w Rosja Top 25, miejsce 9:
http://www.2m-online.ru/news/detail.php?ID=5598
http://www.2m-online.ru/news/detail.php?ID=5598
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Coś takiego się obecnie pojawiło: http://www.discogs.com/Thomas-Anders-So ... se/2199405art_system pisze:NIe wiem czy już to ktoś zamieszczał
i z innej beczki
MODERN TALKING FOREVER!!!