Kogo najbardziej cenisz?
- Peter
Kogo najbardziej cenisz?
Ja Dietera a potem Thomasa.
- IndependentGirl
- Daniel
Re: Kogo najbardziej cenisz?
Thomasa.
Ja nie słucham dzisiejszych piosenek Dietera, więc go nie cenię.
Natomiast za całokształt twórczości cenię go jak najbardziej.
Ja nie słucham dzisiejszych piosenek Dietera, więc go nie cenię.
Natomiast za całokształt twórczości cenię go jak najbardziej.
- użytkownik #1463
Thomasa Andersa, a na drugim miejscu Dieter 
- Peter
Haha nikt nie zagłoswał na SIBów, przewidziałem to, bo w końcu oni byli tylko małym dodatkiem w MT. Ja wybrałem Bohlena, bo zrobił znacznie więcej po 2003 niż Anders.
- Veljanov
TA a potem SiB. Bohlen może robic więcej niż Thomas i SiB razem wzięci, ale nie zmienia to faktu że tworzy niezjadliwy dla mnie chłam.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- MTalkingusia28
Ja od jakiegoś czasu jestem zainteresowana twórczością Thomasa, ponieważ bardzo ale to bardzo podobają mi się jego albumy, które dotychczas nagrał. Jak dotąd jestem zachwycona jego płytami i zapewne zawsze będę. Moje zdanie nie podlega jakiejkolwiek zmianie, bo Thomas to jednak mój ulubiony artysta; nie ma innej opcji. Oczywistą rzeczą jest, że uwielbiam Modern Talking i tego też nigdy nie zmienię. Jednakże Modern Talking niestety nie istnieje i dlatego obecnie albumy Thomasa mają dla mnie ogromne znaczenie. Słucham jego płyt ostatnio dośc często; działają na mnie bardzo kojąco. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Jasmine
Łofkors że Thomasa
Później Dieter a co do SIB się nie wypowiadam
- Gasolina91
Postawiłam na Thomasa, choć jestem wielką fanka twórczosci Dietera. Każdy okres z jego twórczości bardzo mi się podoba i zawsze znajdę cos co wpadnie mi w ucho, lata jego świetności juz minęły i nie ma się co czarować. Z ostatnich chwil jego nowego tworzywa to jedynie You Can Get It mi przypadło do gustu a dalej to juz wielka pustka (jak dla mnie).
Thomas tak jakby troszkę na siłę ciągnie "Będę dalej śpiewał..." ale jestem pod wielkim wrażeniem Stronga - nowe brzmienie bardzo mi się spodobało. Chylę głowę ku jego głosowi.
Thomas tak jakby troszkę na siłę ciągnie "Będę dalej śpiewał..." ale jestem pod wielkim wrażeniem Stronga - nowe brzmienie bardzo mi się spodobało. Chylę głowę ku jego głosowi.
Point Of No Return
- MODERN JEANNE
Dieter Bohlen.ZA ciężką pracę jaką musi lub musiał odwalać.Kompozycje, teksty,wokal(Dieter Der Film i z Markiem M),produkcja,pewnie organizacja i może jeszcze więcej.Thomas prócz napisaniu kilku piosenek jest tylko (wprawdzie bardzo dobrym) wokalistą.Choć z drugiej strony bardzo podobają mi się albumy Thomasa ale nie mam do nich aż takiego szacunku jak do Dieterowych dlatego że nie są wyłącznie jego
Sibowie niepotrzebnie znaleźli się w tym temacie
Sibowie niepotrzebnie znaleźli się w tym temacie
I LOVE DB AND TA!